Wazzabii Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 tu bym sie z toba nie zgodzil, Litwini maja mocne glowy, mocniejsze od Polakow, wiem bo widzialem wujka w akcji ;) reszta wysiadala, a on sie jeszcze dobrze czul, wlasnie wrocilem... przez caly dzien nic nie zrobilem, no niby sciagalem convertery ktore by mi przerobily film z kamery na cos edytowalnego...mam tych converterow ponad 20 i zaden nie obsluguje... a film nie jest uszkodzony bo biega normalnie, teraz sciagam jakiegos mega poteznego convertera, mam nadzieje ze obsluzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marjan Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 Produkcja sie przedluza gdyz znowu u mnie imprezujemy :DKocham gdy nie ma u mnie rodzicow ;p! Gimme some beeeeeeeeeeeeer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 OJ Panowie Panowie ....:? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 OJ Panowie Panowie .... A tam. niech sie chłapaki bawią puki moga a film moze poczekac. Impreza Rulez ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Widze ze niezle sie bawiliscie pod moja krotka nieobecnosc, ale ja tez nie proznowalem zrobilem w ten dlugi weekend ciut powyzej 700 km . Glownie asfalt troszke nadmorskich , tudziez koszalinskich terenow lesnych i kawalek po plazy. DT sprawowala sie wysmienicie , poza jednym ale - sie jakos zablokowala :roll: na poczatku latalem do 100 km/h i looz dopiero powyzej 100 tyrtyr tyr czyli sie jakos blokowala a teraz zablokowana do 80 :oops: nie wiem co jej jest. Odrazu jak wrocilem to zaczelem kombinowac z kabelkami (w czasie remontu jeden zlutowalem-chyba niepotrzebnie). Przy okazji wywalilem gume z filtra , stwierdzilem ze filtr nadaje sie do mycia , oraz ze dt strzelila focha i przyjela na swoja pirelke pieknego gwozdzika. ;) CO do WPADEK to mialem taka jedna myslalem ze bede ugotowany- jade przez las (taki nad morzem- prawie juz wydmy) przy wjezdzie do lasu zakaz wjazdu(taki znak :P) .lece lece az wyjezdzam z lasu a tu przed moimi oczyma ukazuje sie kamizelka oczojebna -mysle sobie jakis brat enduromaniak ktory na trase przywdzial kamizele , co sie okazalo-jegomosc w kamizeli nie jechal sam pasazer tez w kanarkowej kamizelce a na niej napis straz graniczna :lol: . Kiwnelem i szybko odwinelem na przod , myslalem ze poniose konsekwencje jazdy na zakazie. Fajna praca taki "strazak" graniczny niedosc ze jezdzi na moto to mu jezcze placa:D ( a moto Mz Baghira forest z kosteczkami elegancka). Wracajac do mojej szalejacej z blokadami DĘTKI - najdziwniejsze jest to ze ona w sumie raz sie blokuje a raz nie . Ciekawe co to moze byc na moje to cos z elektronika. A co do tematu to myslale ze juz film dostepny i polowa tego watku to sliczne komentarze :P Pozdrowienia od strudzonego podroza ( 80km/h - jakies 160km) Przemka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Chyba sie filmu nie doczekamy :roll: Panowie caly czas baluja :lol: Przemek pogoń kumpli zeby wreszcie zmontowali ten filmik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 a odnosnie tej mojej dt co to moze byc ? co mam dokladnie sobie przetlumaczyc z dt125.de?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Przemku posprawdzaj wszystkie kable!! Mi sie w Ts-ce raz tak zrobilo :lol: . Jeden kabelek idacy do masy sie przerwal przy zakladaniu kanapy i raz stykal a raz nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Mmm już nie moge sie docekać filmu! ale z tego co już widziałem będzie Super! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 4 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 duze opoznienia bo kumpel pojechal nad morze i czesc materialow nie wpadla mi w rece przez najnowsze kodeki, w czego skutek nie moglem skonwertowac ich na zadny edytowalny format bo nie ma jeszcze takiego konwertera video.teraz mam znow dlugi weekend ;) (maturki w szkole) i mam bibke od dzisiaj do niedzieli, o 19 jade odebrac materialy od kumpla i mysle ze w jutro jak sie zabiore z rana to pod wieczor mozna bedzie ladowac na servery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 OBY :lol: Wazzabi czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 kurna zadroszcze wam chlopaki, ja to zawsze kurna sam musze jezdzic :cry: nawet niema kto filmow robic :roll: wracajac do tematu, ja tez czekam na film ten pierwszy byl gicior :twisted: oby tak dalej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 ja to zawsze kurna sam musze jezdzic Ja też jeżdzę sam,może wpadniesz do rzeszowa,pojeździmy razem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 może wpadniesz do rzeszowa,pojeździmy razem jak by tylko rzeszow byl blizej to bysmy polatali po lasach :twisted: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Ja też jestem samotnym jeźdżcem :twisted: Wazzabi czekamy na film !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi