adu Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 ale kto nie widział, ten nie wie ;) tu mam niestety przewagę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 avatar zadziwiająco przypomina mi Martę W. jak np z tej fotki: http://www.merlin.com.pl/images_big/3/9822582.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Adu, ja Cię bardzo chętnie zabiorę wszędzie gdzie tylko zapragniesz...na moim Jinczengu Rycerzyku 50 z automatem. Najchętniej w góry ;) pees: powinny powstać zawody Red Bulla w "podjeździe pod Belwederską z pasażerem" na takich rakietach. Niektórzy mają w tym już chyba niejaką praktykę, nieprawdaż? Przepraszam, ale ubawiłem się samymi wspomnieniami ;) pees: ...mi nie przypomina. Mało to (z całym szacunkiem) blondwłosych kobiet drepce po naszych ścieżkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 heheheheh spoko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 motory to są w pralkach :lol: A dla skrajnych ignorantuf: http://forum.motocyklistow.pl/album_pic.php?pic_id=349 Z encyklopedii PWN ukradłem wiec nie ma dyskusji - motocykl i już!!] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 bravo Yaco!!!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 bravo Yaco!!!!! ;)ale.....tej reakcji nie rozumiem......dlaczego bravo Yaco? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 to przeczytaj Asiu powyższą wypowiedź Greedo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 wiesz...może mi się tylko wydaje......ale ten link od Yaca był do Ciebie-ponieważ "od dziecka jeździsz na motorach".a motor to nieprawidłowa nazwa silnika....a silniki są w pralkach.....znaczy motory to są w pralkach.... podsumowując-to raczej Greedo powinien napisać "brawo Yaco" ale może tylko mi się wydaje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 bravo Yaco!!!!! ;) Nie podlizowuj sie, to i tak nic nie pomoże ;), deska już u stolarza... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Może i masz racje. Wiesz, co... nie wiem, co to jest, ale wyczuwam jakąś uszczypliwość z Twojej strony, ale może się mylę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 nie nie.ja tak tylko...upierdliwa bywam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 a w sumie nie wnikam, bo to mnie nie interesuje. albo pełna akceptacja albo ignorowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 ok, rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Może i masz racje. Wiesz, co... nie wiem, co to jest, ale wyczuwam jakąś uszczypliwość z Twojej strony, ale może się mylę...... Bo ja jestem wredny cham i prostak, do tego pijak i złodziej... ;)Kto mnie zna w realu ten wie o czym piszę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi