Przemek PbS Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 Witam !Wybiera sie ktos z Was startuje / jedzie ogladac moze ??? Jesli tak to mozna umowic sie na jakies spotkanko. My jedziemy z Pily na moto (mamy jakies 55km w jedna strone). Zakladam watek bo chce sie dowiedziec czy moze za kogos trzymac kciuka czy cooos (np wyciagac moto z blota :twisted: ) no i to sa pierwsze zawdoy w tym sezonie (nastepne bodajze Oborniki Wlkp tez niedalego , moze tez bedziemy. Poki co zaszczycimy swoja obecnoscia , narazie w roli kibicow. Jezeli sie wybierasz to wpisuj sie ! :clap: 2/3.04.2005 MP kl.50,2K + Puchar PZM I/II WKM"Wizamor" ul.Starodworcowa 2A89-410 Więcbork < dane z www.enduro.pltel:(52)3897126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 bardzo możliwe ze przyjade z kumplem, ale samochodem :clap: niestety rodzice nie pozwalają na moto, nawet nie dopuszczają takiej możliwosći :clap: ale trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Marca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 Miałem startować.Łapa w gipsie - gips totalny. Nie jadę... :cry:Powodzenia, miłej zabawy.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 No no bedziemy i to na garach (ale nie startujemy :clap: ) Uuu a co sie Dominik stalo ???? to masz ladnie przesrane poczatek sezonu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 Z tego co wiem to Filu bedzie startował Więc trzymajcie kciuki :lapagora: Edit: jednak chyba nie jedzie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 Z tego co wiem to Filu bedzie startował Więc trzymajcie kciuki :lapagora: Edit: jednak chyba nie jedzie :clap: I ch*j!!A miało być tak pięknie.... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 31 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2005 ja nie jade w więcborku ale za to startuje 09.04 w obornikach śląskich na I rundzie PZM motocross :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 ja chyba pojade tak na 80 %, mam nadzieje ze z kumplem ale nie wiem czy wróci na czas. jeszcze nawet nie ogladalem mapy ale polece chyba przez Zlotow wiec jak cos to spotkamy sie na miejscu (poznamy sie chyba po maszynach, no nie :clap: )] pzdr i do jutra (mam nadzieje) :lol: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 ja jadem z 3 kumplami i bratem, jako kibice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 To sie pewno spotkamy, jak sie domyslam katamaranem jedziecie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 jak sie domyslam katamaranem jedziecie ?? Tak, na pokładzie którego będę miał okazje być również ja :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 NO to pilscy endurzysci beda mieli szanse porozmawiac w milych okolicznoscuach (zawody :clap: ) . Robak liczymy na Twoj przyjazd :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Ja jade kibicowac ADAMOWI :clap: mam jakies 55 km do tego toru w obornikach PS : Adam o ktorej tam sie to wszystko zaczyna ?? na ktora musze byc na miejscu zeby nic nie przeoczycz ?? szukalem na stronce tego klubu i nic nie ma a na meile nie odpisuja :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 PS : Adam o ktorej tam sie to wszystko zaczyna ?? na ktora musze byc na miejscu zeby nic nie przeoczycz ?? szukalem na stronce tego klubu i nic nie ma a na meile nie odpisuja o 13 zaczyna sie pierwszy wyscig klasy 80cc a wczesniej są treningi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Powinni te zawody odwołać, tak jak odwołano mecze piłkarskie.Jak nie odwołają, to się zwykłymi padalcami okażą.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi