piasektt Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Witam Chciałbym stworzyć tą ankietę, ponieważ, zawsze wybór najlepszego producenta jest pełen sporów. A teraz odbędzie się to demokratycznie, co mam nadzieje pomoże nam przy zakupie motocykla Pozdrawia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Wiadomo że prawie każdy jak nie każdy bedzie faworyzował to na czym jeździ. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Tm i KTM. Dlaczego? Tak mi sie wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Swietny pomysl na ankiete naprawde :? . TO jest pytanie w stylu: Kto jest fajniejszy? pan X czy pan Y? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 WitamJa stawiam na Yamahe w crossach a enduro KTM :lol: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Enduroguy ja mysle ze Pan Y jest spoko... :P :P ;) Zapomniales chyba ze ta ankieta nie jest wilokrotnego wyboru i nie da sie zaznaczyc kilku marek motocykli . A zadales pytanie "Jakie marki Crossy i Enduro sa najlepsze" :? :? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 KTM i Yamaha. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 a co w tym zestawieniu robi bmw :?: crossowek tej firmy nie ma a enduraki to spasione mastodonty :P (no moze z wyjatkiem 650-ki w wersji dakar) IHMO ta ankieta nie ma sensu, bo nie jest pokreslony przedzial rocznikow ktory moze byc brany pod uwage, wiadomo, raz firmy wypadaja lepiej a raz gorzej, tak samo jak w moto gp, co roku na podium stoi inna marka ;) poza tym, co moga na ten temat powiedxziec osoby, ktore nawet nie siedzialy na porzadnym enduro badz crossie :roll: :P Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 zgadnijcie od kogo jest ten jeden głos na husqvarne? :P a tak na serio to w crosie najlepsze są yamahy YZ 125 a w enduro WR250F ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Kurde czemu wszyscy (sorry prawie wszyscy) uparli sie na te KTMy ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 cz cross - dlaczego?- najlepszy stosunek jazda/cena- bo na inne mnie nie stac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 28 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Witam Nie podchodź do tego tak jak w gazetch które porównują. Mi się podobba Husqvarna i Yamaha ale oddam głos na Husqvarne. KTM oczywiści jest fajny ale cena nie do zniesienia !:x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Yamaha ROX YZ I WR ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 28 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Robak ja napisałem tą BMW bo widziałem na allegro w dziale Enduro. A 650 w wersji Dakar jest naprawdę fajna i dlatego też ją umieściłem, ale Puzdro terenie chyba jak X5 tylko wygląda ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Dla mnie najlepsze sa yz i wr ale najlepuej jeździi mi sie na KTM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi