zbyhu Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Czolem! NSRka z silnika 125 ma 33 KM, a wiec ma mocno wyzylowany silnik - a co za tym idzie pewno z trwaloscia gorzej.GS ma z 500 ccm zaledwie 46 KM wyciagniete, wiec silnik nie jest wysilony i dzieki temu dlugowieczny.Moim zdaniem lepszy GS :clap:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Nio wiem!A dodtakowo NSR to 2 suw a GS to 4 suw!Wiec trwalosc silnika tez od tego zalezy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Tomcio => No jasne ,ze GS. Wygoda, przyspieszenie, v-max, naked ;) ,4-suw i to juz motocykl, a nie jakies 125... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Tak własnie mysle ;)Tyle ze najgorsze jest to ze brakuje jeszcze mi z 1500zl :/ na gs....A nsr mogłbym juz kupowac....Ale mysle ze lepiej poczekac jeszcze troszke i pozbierac, a potem cieszyc sie motorkiem przez kilka sezonow ;) a nie kupic dziadowska NSR ktora rozleci sie po 1000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Tomcio => Dobrze myslisz. Wiem, ze sezon sie zaczyna, cisnienie coraz wieksze, kazdy chce smigac itp. Ale jezeli wyrzucasz juz tyle hajcu, to warto sie zastanowic na co. Wiec - do roboty! Za miesiac czy dwa chce widziec foty Twojego nowego rumaka ;) Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 I wszystko jasne, dzięki Romek21 nie ma sprawy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Wiec - do roboty! Za miesiac czy dwa chce widziec foty Twojego nowego rumaka ;) Oczywiscie tym rumakiem ma byc GS ? :PJa bede jechał na motonbazar w katowicach ktory jest okolo 25 maja, wtedy to nawet komorke zastawie w lombardzie zeby miec najwiecej kasy ;) a jak tam nic nie znajde to bede szukal na allegro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 to moze moj bylby dobry?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Należy zwrócic uwagę że nowa NSR to 4suw a nie 2suw 4-suwowa NSR?? :roll:o ile sie nie myle to zamiast NSR 125 weszla chyba CBR 125 a NSR juz nie produkuja (i do samego konca byly 2-suwowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 to moze moj bylby dobry?;)no ale Ty chcesz o ile mnie pamiec nie myli okolo 5,5tys :/ dobrze mowie ? A co do NSR to wiem ze na jakims forum była o tym mowa i chyba nie ma 4 suwa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21adam Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 cbr125 to 4suw a nsr125 2suw prawie jestem pewien:roll:;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 a ja jestem na 100 % pewien, Nsrki byly w sprzedaży do 2003, a w 2004 wyszly CBR-y 125 , są to czterosówy i maja chyba cos 15km seryjnie. coś takiego, a NSR-ki to byly do konca dwusówy,Gdyby mi sie udało wyrwać taką zarejestrowana na 50cm za 4 tyś to bylo by fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Gdyby mi sie udało wyrwać taką zarejestrowana na 50cm za 4 tyś to bylo by fajnie.Nawet bardzo fajnie ale .... podczas kontroli policyjnej :lol: 140 i pokazujesz karte :lol: Kornol masz 17 lat lepiej już poczekać rok zrobić prawko bo moim zdaniem w takie gówno nie ma co sie pchać ,moim zdaniem wiekszy strach niz jazda bez prawka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Wszystko dobrze do momentu gdy sie cos nie stanie :/jak np 125 zarejestrowana na motorower bedziesz mial wypadek i zabierze sie za nia rzeczoznawca to mozna miec problemy...Ja juz wole poczekac do prawka i moc jezdzic na wszytskim:)(chocicaz starszy chcial mnie wyslac na A1 :/ ale jakos mi sie to nie usmiecha:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Gdyby mi sie udało wyrwać taką zarejestrowana na 50cm za 4 tyś to bylo by fajnie.Nawet bardzo fajnie ale .... podczas kontroli policyjnej :lol: 140 i pokazujesz karte :lol: Kornol masz 17 lat lepiej już poczekać rok zrobić prawko bo moim zdaniem w takie gówno nie ma co sie pchać ' date='moim zdaniem wiekszy strach niz jazda bez prawka ...[/quote']Tylko wiesz, myslisz ze ja bym nie chcial zdac sobie prawka, tylko największy problem jast taki ze mam 18-stke w grudniu a na motor mozna w kwietniu zdawac wiec jeslibym sobie zdawal na B to nie moge zdac w zimie odrazu i na motor , noi to jest bul, a tak, jakbym sobie kupil taka NSR-ke to bym sobie zrobil prawko dopiero po maturze a tak to mialbym transport, ale czuje ze ojciec mi nie zasponsoruje NSR-ki, jeszcze z nim nie gadalem. No bo goscie ode mnie z klasy juz prawko maja a ja dopiero w grudniu, strasznie mnie to boli, bede mial 18 kilka miesiecy przed matura i w ostatniej klasie liceum, troche glupio, no ale żyć trzeba ;) . Zobaczymy co to bedzie . Ja ogladam wszystkie posty apropo GS500 i od tego chcialbym zaczynac przygode z motorkami , a puzniej Honde CBR1100XX, piekny motor, ale to w przyszlosci dopiero. Heh , no wiem ze strach przed policja, tym bardziej ze chce w przyszlosci dolaczyc do niebieskich mundurów ;) , ale nie do droguwki , nie zamierzam łapac rozpedzonych motocyklistow i gonić w polonezie ;) :P ,hehe.A jak by mnie zlapali, hmm, mam wujka inspektora, a brata sierżanta ,hehe no to mysle ze z 3 flaszki wystarcza, hehe. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi