Cender Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Coś, co mnie dodatkowo cieszy, to zmniejszenie zuzycia paliwa o co prawie litr na 100 km. Dziwne - bo przewaznie po takich zmianach (jezeli jeszcze robiles dysze to juz na pewno) spalanie wzrasta.Moze niezbyt smialo odkrecasz :) Bo i halasu jakos wiecej teraz :lol: Gratulki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kusz Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Dziwne - bo przewaznie po takich zmianach (jezeli jeszcze robiles dysze to juz na pewno) spalanie wzrasta.Moze niezbyt smialo odkrecasz :) Bo i halasu jakos wiecej teraz :lol: Być może masz rację, chociaż potwierdza to słowa mechanika, który montował mi to całe żelastwo.Inna sprawa, to fakt, że wcześniej serwisowałem maszynę u autoryzowanego dealera w Kielcach. Uważam i opinię tą podziela wiele innych osób, że to co sie tam wyprawia, to zgroza. Dziwne, że Yamaha nie zabrała im jeszcze autoryzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Z tym zuzyciem paliwa to bym uważał, bo całkiem sporo jest przyadków, że po otwarciu silnika spada zuzycie. Co do wzrostu mocy to radzę odwiedzić hamownię i sprawdzić czy to nie jest tylko autosugestia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 a moze dac do przerobienia wydechyzamiast kupowac nowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKu Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Jak chcesz' date=' to w okolicy Wroc znam firmę, która robi tłumiki do motocykli /tzn wkłady/ do oryginalnych kominów. Robią do chopp'ów, sportów, itp...Jakby co, to wal na PWPzdr[/quote']Jestem zainteresowany tym "producentem" tłumików. Mieszkam we Wrocku więć bardzo Cię proszę o podanie tego adresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) Ja rowniez jestem zainteresowny, zapodaj jakis kontakt. Troche, odkopalem. sorry Edytowane 16 Maja 2006 przez Preedom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Ja mam Cobry i chrom to one maja do bani :icon_twisted: odchodzi . Zagladnij na moją strone w Linkach masz adres sklepu wysyłkowego w którym można koncówki kupić . Pozdrawiam Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_pl Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Ja rowniez jestem zainteresowny, zapodaj jakis kontakt. Troche, odkopalem. sorry Koło W-wy jest firma, robiąca końcówki i całe wydechywww.motory.hg.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Czy ktos uzywa tlumikow od tego Pana? Warto w nie zainwestowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarson Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Witam Zabaczcie http://www.motory.hg.pl/new1/index.htm ja kupilem tam do Virago 1100 i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_pl Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Witam Zabaczcie http://www.motory.hg.pl/new1/index.htm ja kupilem tam do Virago 1100 i jestem zadowolony. Wczoraj kupiłem i założyłem wydechy od Hartmanna. Wykonanie samych tłumików zadowalające, wewnątrz są przelotowe wkłady tłumiące, które można wymieniać, modyfikować lub poprostu wywalić. Montaż absolutnie bezproblemowy, wszystkie uchwyty, obejmy i średnice idealnie pasują :icon_mrgreen: Nie sprawdziłem jak to się sprawuje podczas normalnej jazdy, ale dźwięk na wolnych obrotach i przy paru kółeczkach na podwórku nastraja pozytywnie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciho Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Wczoraj kupiłem i założyłem wydechy od Hartmanna. Piotr, a ktore dokladnie kupiles z oferty? ZUpelnie puste sa czy jakies wnetrznosci maja? Mozna to regulowac?No i jaka cena :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_pl Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Piotr, a ktore dokladnie kupiles z oferty? ZUpelnie puste sa czy jakies wnetrznosci maja? Mozna to regulowac?No i jaka cena :icon_mrgreen: Wydechy są zrobione na wzór COBRY model Slip-On Slashcut, tylko trochę dłuższe, w classiku tłumik tylnego cylindra sięga tylnego błotnika. Wykonanie i wygląd, jak pisałem wcześniej ok. W środku jest wkładka tłumiąca mocowana za pomocą śruby dostępnej z zewnątrz. Można ją zamocować w dwóch różnych odległościach od wylotu tłumika (w tym celu jest drugi otwór montażowy w płaszczu), lub można dołożyć drugą wkładkę tłumiącą, bo wydech tylko na przelotowych wkładkach jest głośny, choć przyjemnie basowy. Koszty to ok. 600zet, więc oferta godna zainteresowania :icon_twisted: , biorąc pod uwagę ceny "firmowych" wydechów. Najlepiej zadzwoń do Hartmanna, powiedz o co Ci chodzi, a on zaproponuje Ci odpowiednie wkładki. Telefon jest na jego firmowej stronie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Widze, ze wszyscy sa zadowoleni z wyrobow pana Hartmana. W nastepnym miesiacu prawdopodobnie tez bede posiadaczem owych wydechow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi