Hubert Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Witam Szanowne Towarzystwo,Wyjazd w piątek. Spotykamy się o 10.00 na parkingu McDonalda przy Pułkowej (wylot na Gdańsk, zaraz za tym, jak Marymoncka łączy się z Wisłostradą, po prawej stronie).PozdrawiamHubertAker i Yogi - skontaktujcie się z Vlaadem, jeśli tego jeszcze nie zrobiliście, w celu ustalenia szczegółów Waszego dojazdu popołudniowego.H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Aker już ma niezbędne namiary na PW.PSJakby co, to w profilu i na ikonce jest nr mojego telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 ok Vlaad; odpowiedzialem Akerowi na PW; ja sie dostosuje, ale podkreslam ze jesli trzeba moge wyjsc z roboty duzo wczesniejmusimy ustalic o ktorej i gdzie w piatek sie spotykamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 musimy ustalic o ktorej i gdzie w piatek sie spotykamyUstalcie z Akerem godzinę wyjazdu. Jak już gdzieś wspominałem droga zajmie w tempie spacerowym (100-110 km/h) ~3 godziny. Przygodujcie się jednak na duży ruch po południu i gości w beretach i kapeluszach za kółkiem :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Już ustalone, będziemy na miejscu około 20:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Witam, Mam pytanko, czy w ostatniej chwili mógłbym sie też załapać?:-)Wyglada na to, że mam wolny długi weekend.....miejsca w domku nie zajme, bo mam namiot, gdyby coś.....:-)Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Maciek, Jak najbardziej możesz z nami jechać. Jakoś się pomieścimy.Podsumowując:Jedziemy, jak na razie, w 10 osób i 8 maszyn:VlaadAker - pasażerYogi + pasażerMar95moja nieskromna osobaRozumiem, Maciek, że jedziesz na 100%. Daj tylko znać, czy jedziesz z Akerem, czy z resztą rano (po drodze zwiedzanie).Prośba do:BabyjagiMallutkiegoPawlao ostateczne potwierdzenie uczestnictwa.PozdrawiamHubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 jak najbardziej potwierdzam, startuję z grupą poranną :D już odliczam godziny...pozdr,Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 jak wam idzie pakowanie/przygotowania? ja juz jestem gotow tylko wlozyc szpargaly do sakiew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 udało się :buttrock: ruszam z grupą poranną!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 najbardziej zaluje z piatkowego planu lotniska luftwaffe :/; we wtorek przy powrocie daloby sie tam jakos zajrzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 przy powrocie daloby sie tam jakos zajrzec?W zasadzie chyba tak. Zobaczymy jak będziemy stali z czasem. Ustali się na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Maciek, Jak najbardziej możesz z nami jechać. Jakoś się pomieścimy. dzieki za wieści, Hubert:-)To sie b cieszę. Dzis wiem na 99%, wieczorem będę juz pewien...Ale nie złapię ani grupy porannej, ani Akera z towarzystem po południu. Najpewniej dojadę w porze obiadowej w sobotę....będę dzwonił...jakoś Was znajde na tych Mazurach:-) Pozdrawiam i do zobaczenia:-) Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 W zasadzie chyba tak. Zobaczymy jak będziemy stali z czasem. Ustali się na miejscu. byloby milo; tak zeby nadrobic zaleglosci z piatku - oczywiscie te ciekawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Akert, Vlaad - rozumiem ze nic sie nie zmienilo?? ok. 17 w Mac'u na wylotówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi