Yogi Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 rozumiem ze sprawa jest ciagle akutalna; zaczelismy juz przygotowania; lista TODO spisana; uzupelniamy braki w wyposazeniu turystycznym, tak zeby nie robic niczego na ostatnia chwile; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Jak najbardziej aktualna. Na razie jedziemy w 4 maszyny (Vlaad, Pawel, Yogi z pasażerem i ja) + ewentualnie Babajaga.Nie wiem o niczym, co miałoby nam przeszkodzić w wyjeździe :) Na 1 maja prawie zawsze jest słońce (doprawdy, nie wiem, skąd ta prawidłowość).Pozdrawiam,Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 a wstepnie o ktorej w piatek bysmy wyjechali? bo ja w wawie nie mieszkam i musze odpowiednio to zorganizowac, a piatek jest pracujacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgodnie z ustnymi deklaracjami też się zapisuję - wraz z plecakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 no no, to coraz nas wiecej; oczywiscie ja zajmuje łóżko z wiadomych wzgledow ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 a wstepnie o ktorej w piatek bysmy wyjechali? bo ja w wawie nie mieszkam i musze odpowiednio to zorganizowac' date=' a piatek jest pracujacy[/quote']Plan przewiduje wyjazd o 10.00 rano, ponieważ chcieliśmy to i owo zobaczyć po drodze, ale można go zmodyfikować. Dystans do przejechania to ok 200 km więc zabierze nam ok 3 godziny przy przelotowej 100-110 kaemha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 wygląda na to, że nic mi nie stanie na przeszkodzie,żeby się z Wami wybrać tylko czy jest dość miejsca, Vlaad?pozdr,Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Nie zgłębiłem dokładnie tematu i zobaczyłem że wyjazd jest w piątek - ja niestety pracuję, więc dojadę do szanownego towarzystwa w piątek wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 To by wychodziło, że listę uczestników wyjazdu mazurskiego mamy praktycznie zamkniętą. Przedstawiałaby się zatem następująco:VlaadHubertPiochoPawelYogi + plecakBabajagaAker + plecakCo nam daje razem 9 osób na 7 maszynach. Chyba akurat ;)Piocho, potwierdź ostatecznie swój udział, bo deklarowałeś się na jakieś 80%. Pozdrawiam,Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Nie zgłębiłem dokładnie tematu i zobaczyłem że wyjazd jest w piątek - ja niestety pracuję, więc dojadę do szanownego towarzystwa w piątek wieczorem. w takim razie moze polecimy razem? bo nie uda mi sie zdobyc wolnego piatku. o ktorej bysmy wstepnie jechali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 cały czas się waham :? pytanko: czy jak bym się zdeklarował na dzień przed wyjazdem to znalazło by się miejsce? nie jestem pewien czy będę miał wolny czas na 100% i nie chcialbym obiecywac.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 przepraszam za zwloke w odpowiedzi. caly czas jednak trwaja negocjacje z kobieta, a kobieta ta motocykl ma w glebokim ... powazaniu, niestety, jezdzic ze mna poki co nie zamierza. co wiecej zaplanowala wyjazd do rodzicow na weekend majowy, a tak sie sklada ze rodzicow jeszcze nie odwiedzilem w domowych pieleszach, choc okazji bylo najmniej kilka. nie wiem czy i tym razem uda sie wykrecic. wiecie jak to jest - na szali znaczne ciezarki zostaly polozone i lekce ich sobie wazyc nie moge. zobacze jeszcze i postaram sie dac odpowiedz jak najszybciej - jutro, pojutrze najdalej. szczerze jednak obawiam sie, ze decyzja zostala juz podjeta, tylko ja jeszcze w pelni nie zdaje sobie z tego sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 przepraszam za zwloke w odpowiedzi. caly czas jednak trwaja negocjacje z kobieta' date=' a kobieta ta motocykl ma w glebokim ... powazaniu, niestety, jezdzic ze mna poki co nie zamierza. co wiecej zaplanowala wyjazd do rodzicow na weekend majowy, a tak sie sklada ze rodzicow jeszcze nie odwiedzilem w domowych pieleszach, choc okazji bylo najmniej kilka. nie wiem czy i tym razem uda sie wykrecic. wiecie jak to jest - na szali znaczne ciezarki zostaly polozone i lekce ich sobie wazyc nie moge. zobacze jeszcze i postaram sie dac odpowiedz jak najszybciej - jutro, pojutrze najdalej. szczerze jednak obawiam sie, ze decyzja zostala juz podjeta, tylko ja jeszcze w pelni nie zdaje sobie z tego sprawy.[/quote']u mnie jest wypisz-wymaluj taka sama sytuacja dlatego milczę psia mać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Mallutki,Biorąc pod uwagę dezercję w obliczu wroga odstawioną przez Piocho :buttrock: myślę, że da się to, w drodze wyjątku zrobić.PozdrawiamHubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 dzieki Hubert :buttrock: mam nadzieje że się wszystko ułoży pomyślnie.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi