BORSUKLES Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Kłade się na bok 8O Borsuk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Kłade się na bok 8O Przy 200km/h bez hamulców może być to ciężkie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruchcio Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 ketchupvfr a nie lepiej zamontowac w takim wypadku spadochron do motocykla zeby wrazie czego hamowal jak wahadlowiec??? bo co ci to da ze sobie dupe uratujesz jak ludzi w ostatnim aucie w korku pozabijasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 gruchcio - chyba za poważnie do mojej wypowiedzi podchodzisz :lol: , ale poczytaj dobrze temat - ktoś kto jest ok 100m do skrzyżowania i ma 200 na szafie to właśnie on ma chyba ma za nic innych no nie, a " :( " są po to by je używaća pogadać sobie zawsze można :( pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Ja bym proponował obudzić się z tego sennego koszmaru :( Dwa z 200km/h raczej na pewno nie wyhamujesz na 100 metrach. Droga hamowania rośnie proporcjonalnie do szybkości o ile przy 100km/h wystarczy np.40 metrów to przy 200km/h potrzeba minimum 120-150 metrów. Mówię to teoretycznie, nie spotkałem się z testami na drogę hamowania przy tych szybkościach, natomiast sam nigdy nie mierzyłem. ZbychoXJR1300MW750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 po 1 nie jedziesz 200' date=' gdy sa swiatla - obszar zabudowany :([/quote'] obszar zabudowany na autostradzie :roll: i nie widzialbym zadnej rozsadnej mozliwosci' date=' polozylbym motor i... niech sie dzieje wola boska [/quote'] o takie odpowiedzi mi wlasnie chodzilo, nie chcialem nic sugerowac, ale zastanawialo mnie, czy ktos naopisze, ze polozy motocykl i bedzie liczyl, ze ubrania ma na tyle dobre, ze uratuja mu dupe. Pozdrawiam co do swiatel na autostradzie juz wyjasniono :( w tym przypadku nie licze na skory, tylko jak najszybciej pozbyc sie motocykla, sam ludzik (ja :( ) wazy 70kg i latwiej mu sie zatrzymac, niz 70+220, zreszta powierzchnia styku siedzenia z asfaltem jest wieksza niz opon :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Czolem! A wyjasnijcie mi bo sobie tego wyobrazic nie potrafie...Jak polozyc sprzeta bez tylnego hamulca?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Nie bardzo wiem jak jest w 4t ale czy przy redukcji do niskiego biegu nie zablokuje kola ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Czolem! No w sumie racja...Zablokowac, nie zablokuje - jedynie predkosc obrotowa kola moze zostac tak zmniejszona w stosunku do predkosci calego motocykla, ze kolo bedzie piszczalo i slizgalo sie po asfalcie.Ciekawe, czy silnik i skrzynia by to wytrzymaly :(.Ale tak chyba dalo by sie polozyc sprzeta... 4-5 biegow w dol, strzal ze sprzegla i... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 z tym awaryjnym pasem to tez pomylka, bo sadze ze 200 to parzy sie lewym a przy tej predkosci i odleglosci i rzadku samochodow to chyba marne szanse zeby sie jeszcze zlozyc na skrajny prawy :roll: chyba pozostaje pomarzyc o dupeczce co cie ujezdza gdy w prawej trzymasz browarek a w lewej pecika :( :( Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Zbychu! Racja, pozostałe ~0,9s to mało na cokolwiek.Co do ostrej redukcji i ślizgania to moze wypalić przy odrobinie szczęścia :( Tylko co zrobisz w przypadku kiedy masz sprzęgło antyhoppingowe? :( Można to ciągnąć bez końca. I tak nie wyhamujesz w w/w sytuacji :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 stawiam wszystko na jedna karte i próbuje przejechać jeśli sie nie uda włączam gre od nowa ewentualnie wklepuje jekies kody na ominiecie tej sytuacji :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 A po co kłaść moto na bok nie lepiej zeskoczyć z niego :?: :twisted: Nie wiem jak to sie ma w praktyce ale chyba da rade :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 hahahaha to może ja powiem tyle to już lepiej dodać gazu będize szybciej i może da się wyjść bez szwanku :( napewno w tak krutkim czasie nikt nie bedzie miał na tyle zimnej rwi by przełączać biegi w duł, łaść motor czy jeszcze inne akrobacyjne czynności :( pozatym Bond jeździł BMW po dachach to co wam szkodzi jeździć na czerwonym :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 w 0.9 s-zeskoczyć ...hmmm :lol: Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi