MichałKaczmar. Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 1. V. jest tradycyjnie rozpoczecie sezonu motocyklowego w Bydgoszczy, regionalna impreza. Dobre dla tych, ktorzy maja za daleko w Bieszczady i nie maja wolnego 2.V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gagee Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Tym razem założę podwójny filtr paliwa przed samym wyjazdemzałóż potrójny i zatankuj do pełna, bo nie za bardzo chce mi się ssać rurkę od kranika 8) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2005 No Gagee szacun za pomoc i poswięcenie i własną wachę :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randy T. Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zawsze w dlugi weekend majowy jest zlot na Bielanach k/Kęt.Jest to super zlot,jezdze tam zawsze i w tym roku napewno go nie opuszcze :twisted: Witam W tym roku nie robimy zlotu w Bielanach więc proponuje poszukać jakiegoś innego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Bieszczady Welcome to! PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Don_ Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Czyli co bieszczady w tym roku zaliczamy:), Ja tez jade :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 NO tak, ja tez tylko moze nieco pozniej. Prawdopodobnie miedzy 2 a 7 maja. No ale to jeszcze zobaczymy jak będzie naprawdę! PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zawsze w dlugi weekend majowy jest zlot na Bielanach k/Kęt.Jest to super zlot' date='jezdze tam zawsze i w tym roku napewno go nie opuszcze :twisted:[/quote'] Witam W tym roku nie robimy zlotu w Bielanach więc proponuje poszukać jakiegoś innego. Pozdrawiam Ze Wy nie robicie to nie znaczy ze nie ma zlotu :( Zlot jest od 29 kwietnia do 3 maja w tym samym miejscu co zawsze i organizuje go tak jak ostatnio Forever Young. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randy T. Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 W zeszłym roku to my robiliśmy zlot (jak zawsze zresztą). A to, że forever young zawsze rozpowiadało że to oni robią to już zupełnie inna bajka... Coś mi sie zdaje że w tym roku zlot w Bielanach zakończy sie jak rok temu zlot w Polanowie kiedy "zakończyło" go RR... :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Coś mi sie zdaje że w tym roku zlot w Bielanach zakończy sie jak rok temu zlot w Polanowie kiedy "zakończyło" go RR... :twisted: :twisted: Widze ze za bardzo chyba Wam sie udzielilo supportowanie w RR ze juz chcecie zadymy robic???Myslalem ze spoko z Was chlopaki ale wyjezdzanie z takim tekstem? :roll: Mimo wszystko pozdrawiam! PS.:Kiedys rzeczywiscie Wy to organizowaliscie z Wladkiem ale od ostatnich zlotow to chyba bardziej byli zaangazowani FY,zreszta mi to lata kto organizuje,byleby tylko fajna impreza byla :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 ' date='byleby tylko fajna impreza byla :([/quote']i to sie liczy :twisted: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 w długi (29.04-01.05) weekend zlot we Wolsztynie Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobijabi Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Angel też bys robił zadymy gdyby ktoś kosztem tego co robiłes przez kilka lat, wkładałeś czas, wysiłek, zaangazowanie, serce. Nagle przypisał to sobie. Forever Young byli od trzeciego zlotu jako sponsorzy. Próbowali zrobić zlot u siebie w Oświęcimiu sami go organizując to mieli efekt gdy przyjechalo na niego 10 motocykli. Teraz chcą bazować na tym co my osiągneliśmy, bo sami nie są wstanie stworzyć czegoś od podstaw. Byłeś na wiekszości zlotów w Bielanach i napewno zauważyłeś że organizacją i opieką nad całą imprezą zajmowaliśmy się My, Pozdrawiam Lobijabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Wiem Lobijabi i doceniam to bo robiliscie zajebiste zloty ale jak Wy nie organizujecie to co za problem zeby to zrobili FY?Przeciez z nimi tez sie dobrze dogadujecie,w koncu robiliscie razem zlot a nie straszenie ze bedzie rozpierducha z udzialem RR.Przeciez liczy sie dobra zabawa a nie robienie dymow. :D Ja sie zjawie na pewno i mam nadzieje ze wszystko bedzie OK :( Pozdro dla wszystkich z Riders on The Storm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobijabi Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Nie dogadujemy sie z nimi. Juz w zeszłym roku próbowali zrobić zlot na naszym terenie i w tym samym czasie. Ponieważ sie chcieliśmy od nich odciąć. jednak rządza osiągniecią przez nich korzysci finansowych (co było ich celem od poczatku) zostaliśmy zmuszeni albo zorganizować zlot z nimi albo nieodbył się w ogóle co było odzwierciedleniem jakimi są Kuta..mi. Organizując zlot nie mają na mysli dobrej zabawy dla wszystkich tylko zbicie jak najwiekszej kasy na laniu piwa i innych rzeczach. Zreszta jeśli coś zrobią to zobaczysz jaki bedzie ogólny bałagan na zlocie. Pozdrawiam Lobijabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi