CINEK_ Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Jak patrze na te zdjecia to asz mi sie chce jezdzic . Taka ladna pogoda a tu za oknem snieg :cry: Powodzenia i szerokosci zycze. Hehe ja już w tym roku jeździłem - chyba 8 stycznia :) Było 11 stopni więc nie mogłem sobie odmówić tym bardziej że była to jazda ze swieżo zamontowanym IXILem :)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CINEK_ Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Witam Kolegę Trafiłeś z Autokącika na to forum' date=' wiedziałem, .że jest kwestią czasu aż zobaczę tutaj Twoje moto 8) Na Autokąciku mam nicka Rafaolo i moderuję podkarpacką. Maszynka jest piękna i naprawdę doskonale utrzymana. Założyłeś już tłumik?Życzę zadowolenia z moto i bezpiecznej jazdy. Ps. Fajną masz kurteczkę[/quote'] Dzięki :)Tak wydech już założony chodzi miodnie :)Najlepsze są redukcje i hamowanie silnikiem :)No i ogniem strzela ;) Pozdro P.S A kurtke kupiłem na bazarze w Katowicach - Scotchlite 3M - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CINEK_ Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Witam i gratuluję. Wygląda jak jak...............................................jak wczoraj opuściłaby salon. Nie zniszcz jej' date=' a za jakiś czas ktoś będzie się z niej cieszył tak jak Ty teraz. Naprawdę "urodziwy" egzemplarz.Aby do wiosny - bez śniegu.[/quote'] Spokojnie Suzi to oczko w mojej głowie i na pewno nie będzie zniszczona :)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CINEK_ Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Witam!Mam właściwie taki sam egzemplarz - kondycyjnie i kolorystycznie to samo - jedyna różnica to kolor napisu pod siodłem. Nawet rocznik ten sam! :) Gratuluję zakupu i życzę wielu przyjemnych kilometrów!Ja się nie mogę doczekać ! :) Jeszcze pytanko - masz jakiś namiar (najlepiej www) na miejsce gdzie kupiłeś akcesoria? Thanx za info! Pozdr. Namiar?? Klamki i gmole kupiłem na ebayu' date=' wydech w Mysłowicach (koszt ok 800PLN)...Pozdro[/b'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CINEK_ Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Zajc' date='Ty jeszcze chyba malo widziales :) Maszynka ladna,gratuluje. Tylko nie woz przy kluczyku drugiego kluczyka od blokady bo sobie zaraz zmasakrujesz gorna polke :?[/quote'] DziękiA kluczyk dawno jeździ już w kieszeni :)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Jeżeli możesz to nie pisz post pod postem. Możesz cytować selektywnie wklejając zaznaczony tekst.To tak na przyszłość :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Fajniutki GS. Widać, że bardzo dobrze utrzymany. Na Śląsku niezła grupa posiadaczy Suzi się zrobiła. Może założycie jakiś gang? :)Aby do wiosny :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CINEK_ Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Jeżeli możesz to nie pisz post pod postem. Możesz cytować selektywnie wklejając zaznaczony tekst.To tak na przyszłość :) Tak jest :)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Witam Gliwiczanina. Ja tam wpadłem w kompleksy.A co zrobiłes z oryginalnym tłumikiem? Moze kupię? Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CINEK_ Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Witam Gliwiczanina. Ja tam wpadłem w kompleksy.A co zrobiłes z oryginalnym tłumikiem? Moze kupię? Dlaczego w kompleksy??Co do oryginalnego tłumika a właściwie kompletnego wydechu - leży zapakowany w piwnicy :)Do montażu IXILa użyłem oryginalnego wydechu kupionego na ebayu (tłumik był porysowany - chromowana część) jeśli chcesz to chętnie oddam...Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 A ja swoją Suzi nabyłem w Pażdzierniku i jak do tej pory zrobiłem nią ok.1000 kilometrów + trasa Bydgoszcz-Poznań 8)oto link do niej! www.gsxr.blo.pl p.s. (jak zamieścić fotke od razu w poscie?) POZDRO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Pomyślimy zobaczymy - jak kupiłem Suzi miała kutasa prawie do ziemi z wieśniackim odblaskiem na dole 8O kurcze to musialbyc rzeczywiscie stan salonowy - przeciez takie kutasy to maja motocykle prosto z salonu - a szczegolnie suzukipatrz tutaj: http://gstwin.com/gs_mods.htm Pewnie szukałeś już, ale wpisz w google GS500 a bedziesz mial mase stronek, m.in. widzialem fiszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Motorek śliczny, bardzo zadbany, będzie Ci służyła. Powiedz ile Cię kosztowała? Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CINEK_ Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Motorek śliczny, bardzo zadbany, będzie Ci służyła. Powiedz ile Cię kosztowała?Zalezy czy sam motor, czy ze wszystkimi bajerami etc....Jeśli kolegę to interesuje -> pw...Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi