szramer Opublikowano 6 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2003 chciałbym usłyszeć wasze propozycje o motorach na zime (śnieg i sól w mieście)od razu mówie że rusy i inne z wózkami bocznymi odpadająnajlepiej jakie endurko i w miare tanie ,a może crossa z instalacją?? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 6 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2003 Ja proponuje MZ ( jak zawsze ) Przynajmniej ma kopajke to ci odpali w kazdej temperaturze a nie jak te inne. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 6 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2003 Cześć!Ja uważam, że najlepsza będzie WSK na dobrych laczkach, za szybko nie jeździ, lekka i może mniej będzie żal jak sól wpier**li :mrgreen: PozdrawiamDyzioP.S. Uważam naprawdę, że WSK nie będzie zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 6 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2003 jakiś czas temu zastanawiałem się nad zmontowaniem sprzęta w teren(niekoniecznie na zimę)cz cross i spróbować ją zarejestrować np na wsksłyszałem też o patentach cz cross z silnikiem od etz Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 6 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2003 ATV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 6 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2003 Z kumplem planujemy zrobić crossa na ramie Wsk i silniku od eMZetki, na zime byłby idealny, założyć tylko jakies kapcie z kolcami 8O :) i można smigać... z tymi kolcami to żartowałem, chociaż kto wie co mnie w przyszła zime napadnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duzy Opublikowano 6 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2003 A moze jakasz trajka z garbusa, zaza lub malucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 6 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2003 myślałem że kotś mi poleci jakieś DT125?? :? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 6 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2003 :lol: a może DT 125? :lol: to bardzo fajne moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiobaran Opublikowano 7 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2003 WITAM.Włożyliśmy kiedyś silnik od MZ 251 do ramy z WSK'i ("dwóramówki") i śmigałem nią cały rok. Podwyższony tył, opona "kostka",przyczepność za***ista, sól olewasz ijazda jak złoto. Po takiej zimie jazda w lecie to normalnie igraszka.Radzę spróbować...tylko powoli :) Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 7 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2003 hm rame wski 175 widziałem u kumpla w piwnicy..może na przyszły rok coś z tego pokombinuje ,tylko jeszcze ten badziew zarejstrować... :lol: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 8 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2003 Może chcesz kupić ramę od MZ150?Jest na sprzedaż w Łodzi. Byłem zobaczyć. Spoko cena: 150 zł, z amortyzatorami, błotnikiem...Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr650 Opublikowano 9 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2003 jak ma byc w las to po co rejstrowac ja moja drka latalem pol roku zanim zarejstrowalem 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atut Opublikowano 9 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2003 MOIM ZDANIE NAJLEPSZE JEST JAKIES ENDURO.OSOBISCIE POLECAM JAKIES MALE (SAM MIALEMOKAZJE PEWNEJ ZIMY POMYKAC DR 250 I MUSZE PRZYZNAC ZE ZABAWA JETS SWIETNA) SPRZET NIE MOZE BYC CIEZKI.AHA NO TRZEBAPAMIETAC OCZYWISCIE O CIEPLYM UBRANIU :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr650 Opublikowano 10 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2003 drka 250 troche za slaba jest przynajmniej dla mnie polecam ale to juz hardcore cr 250 ewentualnie 125 mialem 125 i super chodzila w las w sam raz tylko brak oswietlenia minus no i maly zbiornik paliwa w stosunku do zapotrzebowania 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi