Skocz do zawartości

Bike show "Wa-wa"

KML
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No OK OK pewnie tez tam nei bede siedzial caly dzien i przez 3dni ale....... tak na oko po ile moze byc wstepn - nie mam pojecia ile pieniedzy mam targac w pociagu ;P

A skoro mowicie o kolejkach gigantycznych to wysle kumpa aby juz kupil w piatek bileciki na sobote heheh

POZDRO

sygnatura_barthazz.jpg

Witam, znalazłem gdzieś w necie, że wystawa MBS w Warszawie bedzie czynna:

w piątek 11 marca - od godz. 12.00

w sobote 12 marca - 10 - 18

w niedziele 13 marca - 10 - 18

czy w związku z tym piątek jest tym dniem, kiedy wystawa jest dostępna dla ludzi z branży tak jak napisał Korba? Sam się szykowałem na wypad na MBS właśnie w piątek, więc niechciałbym pocałować klamki :), i odejść z niczym. Jeżeli tak jest, to wyjazd przełoże na sobote. Jak coś wiecie to piszcie. Z góry dzięki

pzdr. pete

Greedo napisał:

To którego dnia i o której sie ustawiamy? Co by sie jakos gremialnie spotkac na browar

No ja myślałem o sobocie bo wtedy najwięcej się dzieje.

Postaram się być wcześniej aby nie stać po bilety ale godzine możemy ustalić np. 10:00-11:00 aby każdy zdążył.

KML napisał:

a co jest na Bemowie???

Dori napisała:

Otwarcie sezonu

a oprócz tego lotnisko i pewnie jeszcze kilka innych ciekawych rzeczy

Do otwarcia sezonu jeszcze kupa czasu, myślałem że rożek zastanawia się jaką impreze wybrać w ten weeakend. 8)

Ja wybrał bym bemowo, to zrobi na tobie większe wrażenie niż kilka nowych modeli motocykli.

No i na otwarciu napewno będzie więcej forumowiczów z całej Polski, więc będzie można się spotkać w większym gronie :)

Do otwarcia sezonu jeszcze kupa czasu' date=' myślałem że rożek zastanawia się jaką impreze wybrać w ten weeakend. 8)[/quote']

Rozek nie jest z Warszawy jak widac w podpisie,wiec pewnie zastanawia się,którą imprezę wybrac :)

Co do MTB a Otwarcia - zdecydowanie otwarcie, owszem w zeszłym roku na MTB było kilka ciekawych modeli moto do obejrzenia, ale pomimo fatalnej organizacji rozpoczęcia sezonu - polecam wybór tej imprezy :)

:) hej wszystkim.yeż wybieram się na mbs-kumpel mnie namawia,ale jemu bardziej chyba chodzi o zrobienie parę foto przy hostessie.mnie tak to nie rusza.mam pytanie.podobno na wystawie można czasem kupić coś z akcesoriów np.kurtkę albo buty po naprawdę okazyjnych cenach.czy to w ogóle prawda.podpuszczają mnie, że taki wystawca woli opylić towar za 1/2 ceny od reki niż targać to spowrotem do firmy.napiszczie czy słyszeliście o takich przypadkach.nigdy nie byłem na takiej wystawie i prawdę mówiąc u mnie teraz cieńko z kasą.mam ponad 400km do w-wy.trzeba śmigać za 6 godzin.nikt jeszcze nie napisał po ile wjazd.pozdrawiam i byc może do zobaczenia na wystawie.

:.mam pytanie.podobno na wystawie można czasem kupić coś z akcesoriów np.kurtkę albo buty po naprawdę okazyjnych cenach.czy to w ogóle prawda.podpuszczają mnie' date=' że taki wystawca woli opylić towar za 1/2 ceny od reki niż targać to spowrotem do firmy..[/quote']

akcesoria są , często taniej , ale na 50 % zniżki nie licz.

Chodzi mi o otwarcie na bemowie :) Niestety nie mam mozliwosci bycia na dwoch imprezach wiec musze wybrac jedna

no to dokładnie to napisłam wyżej ;-)

i podtrzymuję - otwarcie sezonu

pozdrawiam

Dori