barthazz Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 No OK OK pewnie tez tam nei bede siedzial caly dzien i przez 3dni ale....... tak na oko po ile moze byc wstepn - nie mam pojecia ile pieniedzy mam targac w pociagu ;P A skoro mowicie o kolejkach gigantycznych to wysle kumpa aby juz kupil w piatek bileciki na sobote heheh POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Witam, znalazłem gdzieś w necie, że wystawa MBS w Warszawie bedzie czynna:w piątek 11 marca - od godz. 12.00w sobote 12 marca - 10 - 18w niedziele 13 marca - 10 - 18 czy w związku z tym piątek jest tym dniem, kiedy wystawa jest dostępna dla ludzi z branży tak jak napisał Korba? Sam się szykowałem na wypad na MBS właśnie w piątek, więc niechciałbym pocałować klamki :), i odejść z niczym. Jeżeli tak jest, to wyjazd przełoże na sobote. Jak coś wiecie to piszcie. Z góry dzięki pzdr. pete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Ja nie mam pewnosci, ze jeden z dni wystawowych bedzie tylko dla ludzi z motobiznesu. Tak mi sie zdaje ze tak bylo w poprzednich latach, ale nie wiem na 100%. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 To którego dnia i o której sie ustawiamy? Co by sie jakos gremialnie spotkac na browar Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Greedo napisał:To którego dnia i o której sie ustawiamy? Co by sie jakos gremialnie spotkac na browar No ja myślałem o sobocie bo wtedy najwięcej się dzieje.Postaram się być wcześniej aby nie stać po bilety ale godzine możemy ustalić np. 10:00-11:00 aby każdy zdążył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Ale po ile wejsciowka ??? I co lepiej wybrac MBS czy Bemowo ??? Bo dwoch imprez napewno nie obskocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 rozek napisał:I co lepiej wybrac MBS czy Bemowo ??? a co jest na Bemowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 a co jest na Bemowie??? Otwarcie sezonu :) a oprócz tego lotnisko i pewnie jeszcze kilka innych ciekawych rzeczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 KML napisał: a co jest na Bemowie??? Dori napisała:Otwarcie sezonu a oprócz tego lotnisko i pewnie jeszcze kilka innych ciekawych rzeczyDo otwarcia sezonu jeszcze kupa czasu, myślałem że rożek zastanawia się jaką impreze wybrać w ten weeakend. 8) Ja wybrał bym bemowo, to zrobi na tobie większe wrażenie niż kilka nowych modeli motocykli.No i na otwarciu napewno będzie więcej forumowiczów z całej Polski, więc będzie można się spotkać w większym gronie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Do otwarcia sezonu jeszcze kupa czasu' date=' myślałem że rożek zastanawia się jaką impreze wybrać w ten weeakend. 8)[/quote'] Rozek nie jest z Warszawy jak widac w podpisie,wiec pewnie zastanawia się,którą imprezę wybrac :) Co do MTB a Otwarcia - zdecydowanie otwarcie, owszem w zeszłym roku na MTB było kilka ciekawych modeli moto do obejrzenia, ale pomimo fatalnej organizacji rozpoczęcia sezonu - polecam wybór tej imprezy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eric535 Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 :) hej wszystkim.yeż wybieram się na mbs-kumpel mnie namawia,ale jemu bardziej chyba chodzi o zrobienie parę foto przy hostessie.mnie tak to nie rusza.mam pytanie.podobno na wystawie można czasem kupić coś z akcesoriów np.kurtkę albo buty po naprawdę okazyjnych cenach.czy to w ogóle prawda.podpuszczają mnie, że taki wystawca woli opylić towar za 1/2 ceny od reki niż targać to spowrotem do firmy.napiszczie czy słyszeliście o takich przypadkach.nigdy nie byłem na takiej wystawie i prawdę mówiąc u mnie teraz cieńko z kasą.mam ponad 400km do w-wy.trzeba śmigać za 6 godzin.nikt jeszcze nie napisał po ile wjazd.pozdrawiam i byc może do zobaczenia na wystawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Chodzi mi o otwarcie na bemowie :) Niestety nie mam mozliwosci bycia na dwoch imprezach wiec musze wybrac jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 :.mam pytanie.podobno na wystawie można czasem kupić coś z akcesoriów np.kurtkę albo buty po naprawdę okazyjnych cenach.czy to w ogóle prawda.podpuszczają mnie' date=' że taki wystawca woli opylić towar za 1/2 ceny od reki niż targać to spowrotem do firmy..[/quote'] akcesoria są , często taniej , ale na 50 % zniżki nie licz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Chodzi mi o otwarcie na bemowie :) Niestety nie mam mozliwosci bycia na dwoch imprezach wiec musze wybrac jedna no to dokładnie to napisłam wyżej ;-) i podtrzymuję - otwarcie sezonu pozdrawiamDori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 To ja mam pytanie: da sie wejść tam juz w piatek? Bo w sob-niedz jestem poza wawą:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi