Gruchcio Opublikowano 11 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2005 W Raciborzu w Wojewodztwie Śląskim odbedzie sie na poczatku maja zlot jednodniowy oficjalnie otwierajacy sezon wraz ze masza w kosciele kolo rynku nealeko fontann. Najprawdopodobniej w pierwsza niedziele maja. Postaram sie skontaktowac z organizatorem i sie dowiedziec czegos wiecej. W tamtym roku wygladalo to tak:- msza świeta-parada glownymi ulicami Raciborza wraz z przemieszczeniem sie do miejsca gdzie zaczela sie impreza, jesli ktos chcial dluzej zabalowac i mocno nasladowac weza to mogl sobie wynajac nocleg. Cala impreza odbywala sie na terenie zamknietym gdzie nikt poza motocyklistami nie mogl wchodzic. Byly osoby nawet z niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 Dzięki za cynk ;) Obserwuj sytuacje i jak coś to melduj na 4um co i jak ;) Pozdrawiam !!! Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 mam nadzieje że w tym samym terminie tzn. weekend 30.IV-01.V.2005 odbędzie się Wolsztynzlot nieoficjalny na rozpoczęcie sezomu odbywa się co roku w długi weekend ale niedawno słyszałem że właściciel/dzierżawca ma jakieś kłopoty i dlatego ":?: " Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 Byly osoby nawet z niemiec.No toś njusa sprzedał :DPołowa miasta to gebelsy 8) To tak btw... Jak będziesz znał datę to zapodaj.Przyjedziemy, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 16 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 No niezle widze ze sie bedzie szykowalo duzo imprez motocyklowych na slasku :lol: . Jak czas pozwoli i pogoda to bedzie trzeba odwiedzic jak nawiecej takich masowych imprezek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 Timac, trza się integrować :twisted: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SARGON Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 widze ze sie bedzie szykowalo duzo imprez motocyklowych na slasku to hyba dobrze nie? :) :D :P Chyba sie tam przejade...w koncu to miasto mojej babci :P:P:P:P:P:P gruchcio! trzymaj reke na pulsie i informuj nas! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZrider Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 Odpowedzcie mi kochani dlaczego te "rozpoczęcia sezonu" odbywają się w maju :?, gdzie praktycznie wszyscy już jeżdża pełną gębą? Nie lepiej to zrobić w marcu? Na przełomnie kwietnia i maja to ja już będę :) hen hen za granicą, brym brym brym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 22 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 no w sumie to mnie to tez troszke dziwi ja oficjalnie dzis sobie rozpoczłem sezon :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 Odpowedzcie mi kochani dlaczego te "rozpoczęcia sezonu" odbywają się w maju :?, gdzie praktycznie wszyscy już jeżdża pełną gębą? Nie lepiej to zrobić w marcu? Na przełomnie kwietnia i maja to ja już będę ;) hen hen za granicą, brym brym brym Jak widac zalezy to od organizatorow a nie od nas takze co do daty trzeba bedzie sie przystosowac. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruchcio Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Siema chlopaki mam juz wiadomosci co do tego zlotu w Raciborzu nie odbedzie sie on 1 maja lecz 24.04 bedzie to niedziela. 24.04.2005 VIII Msza św. w intencji motocyklistow o godzinie 14.00, kosciol pod wezwaniem N.M.P (kolo rynku obok fontnann, blisko placu dlugosza). Pozniej po mszy bedzie parada po raciborzu w strone miejsca gdzie bedzie beer, kielbachy itp. teren ten bedzie zamkniety, bedzie mozliwosc noclegu. Beda sami swoi czyli motocyklisci zero gapiow na tym terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi