Mimo_ck Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Ja sie pod radiostacja w Gliwicach stawie.Qrna,Krasnal,jak to potwierdzić chęć nabycia????Tyle męczenia Cię o tą flaszkę chyba wystarczy za dowod moich chęci :twisted: Może Ci jeszcze podanie w trzech egzemplażach wysłać :) ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Siema Bronx Ja bije pod radiostacje, Baham jak skombinuje łańcuch do MZ-ki to tez bedzie pod radiostacją ps.nie ma to jak małe wieczorne holowanko:)!!! Do soboty pozdr. Hornet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 wiec tak jesli o mnie chodzi to 50/50% ze bede niestety nie wiele brakowało i miał bym niezłą glebe naszczęscie łancuch pekł w momencie startu osłony zniszczone i co najgorsze peszedł mi wałek w silniku na którym zamocowana jest zebatka wiec jutro póznym wieczorem dowiecie sie czy jade czy nie :cry: ps. Wielkie dzieki dla Pawła (Hornetłok) który mi pomógł wrócic do domu pozdrawiam :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Czołgiem !Ja z Darkiem wpadniemy juz na imprezkę jak odjedziemy kilometry które sobie wzieliśmy za punkt honoru zrobic tego dnia. Będziemy wracać trasą Kielecką (konkretnie z Kroczyc) na Siewierz - Mimo - mówi to panu coś!!! Pozdro - AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 :) Bedzie DYM :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuadMan Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Cześć, Wszystkim. .....Spox, wczoraj dostałem nową blachę także wyjazd aktualny :) planujemy być we Wrocku około 10.30 - jak Cię interesi to daj znać (tel/PW). Quadman - jedziesz ???Jadę, kurna, pewnie, że jadę :!: :!: :!: :!: . Do ostatniej chwili nie wiedziałem, czy mi się uda. Właśnie przed chwilą wróciłem. Krasnal, odezwę się do Ciebie na komórę po południu. Pozdro, zjeby. Nara, QuadMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Bedzie dres!!!!!szykowac palki :) p.s zajzyjcie na forum ok 12.30 wasze oczy ujza cos ciekawego :) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Może Ci jeszcze podanie w trzech egzemplażach wysłać :) ????Wystarczy zdjęcie Beci bez...... no wiadomo 8) Jadę, kurna, pewnie, że jadę :!: :!: :!: :!: . Do ostatniej chwili nie wiedziałem, czy mi się uda. Właśnie przed chwilą wróciłem.Spox, z brodą planujem być we Wrocku około 10.30 - może być :roll: Spotkanie można zrobić na tradycyjnym już pierwszym parkingu na autostradzie na Opole :) No i oczywiste jest że grupa Zachód wali pod radiostację - czekać na nas z browarkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Tak jak obiecalismy z Tuba po pierwszych zakupach , i cos na smaka:D No oto lista osob ktore wplacily :KRasnal BrodaQuadManBrowarnyBodzynSchpakoo X2AmazonkaAdam (Chorzów)PGRPipcykMimi_ckAstartePietrek X2(tera zjeby :) )BejZCotlet (koniec zjebow :) )ZbyhuPAchoBahama i jego kumpel jeszcze pare osob zdeklarowalo sie ze przyjedzie na miejsce. No to chyba tyle :) To juz ostatni raz sprawy organizacyjne.Gliwice Radiostacja ( boczna ulicy Tarnogorskiej) godz 13.Szpila w rybniku godz 14:)! Moja komore 888-010-179Komora Tuby 693-524-334 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Czolem! Zaklepuje dwa Lechy :) Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Ja zamawiam tą środkową szkrynkę z tylnej kanapy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 jesli poskładam motor to LECH dla mnie !!!! :twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 A jesli by Ci sie przypadki8em nie udało, to mi przekazujesz swopją działkę, dzięki :) :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 CO TAK MAŁO !? 8O :) :) :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Mysle , ze podjedziemy pod slawnego Reala w Rybniku? :twisted: BTW ile trzeba liczyc na droge z Wawy do Gliwic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi