zbyhu Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Czolem! Pod Szpila, to pewno bede ja z Draco Fisherem jak rok temu.Tylko motorkki nieco inne - ale chyba nasz mordy poznacie :D.Jedynie zapodajcie godzine, od ktorej mielibysmy tam byc...Co prawda jeden znajomy z Rybnika mnie na MBS do Zabrza ciagnie z parada z Chorzowa, ale chyba to nie na moja kieszen. Wiec raczej bede mial wolna reke i moge przyjechac o kazdej porze :D. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netula Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 zbyhu.....Hello! ze smutkiem muszę stwierdzić, że zlot jest w terminie jak przypada moja obrona :D , więc sie nie pojawię :cry: ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Czolem! Qrde, nie wiem, jakos musialem to przeoczyc :D. Kilka razy mi sie wylaczalo powiadamianie o nowych postach dla tego watku...Szkoda ;( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 ej czyli już niemożna wpłacać = nie jade?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Ostateczny termin wplaty mija w pon tj.11 !!!!Potem jak ktos bedzie sie chial wbic to pozostaje proscic starszyzne zlotowa i kazdemu na browka do kasu cos wrzucic :D jesli teraz nie wpłaciłes to mozesz sie dogadac na PW z Bronxem i napewno pozwoli Ci zapłacic na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Bardzo prosze teraz o uwageZbiorka odbedzie sie w Gliwicach o godz 13 pod radiostacja , jest to boczna ulicy Tarnogorskiej ( zaraz obok zjazdu z autostrady - widac ta radiostacje )Bedziemy tam czekac na ekipe z Wrocka az dojada!! Ekipe z Rybnika prosilbym o zbiorke o godz 14.00 poda szpila, dojedziemy tam wtedy i z tamtad wszyscy pomkniemy do reala i na miejsce spotkania (czyt PACYFIKACJA RYBNIKA) oto moj cell phone 888 010 179 jakby co prosze o tel Zbyhu z twoich postow wynika za zajmiesz sie ludzmi jadacymi do rybola od zor i innych miescin :D Wiec dawajcie do niego na PW o info. Pawel dawaj dla ciebie cos sie znajdzie ;)P) Obowiazkowe wyposazenie to karimata i spiwor , sa wyra ale roznie to potem bywa !!! a w tym stanie to wlasnie roznie bywa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Pawel dawaj dla ciebie cos sie znajdzie ;)P) A dziękuję za zaproszenie, szkoda że nie mogę przyjechać, ale tak to bywa - motocykliści śmigają, a ten kto szykuje i naprawia sprzęty zapierdziela :-). Zróbcie zimowy zlot, to wpadnę, bo się wtedy pewnie będę nudzić. Miłej zabawy :-), mogę tyko zaprosić na "Śladami Boruty 4 " które na pewno się odbędzie w tym roku :-). Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Czolem! Mam nadzieje, ze regulacje moto sie nie przeciagna i bede mial na sobote moto sprawne :P. Jutro daje zrobic zawory i gazniki :D.Of korz zajme sie grupa Zorska :D. Pozdrawiam PSDarek, jak z pogoda bedzie? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 dorzuce od siebei jeszcze raz mapke dojazdu do osrodka: http://zeus.polsl.gliwice.pl/~tubapl/publi...ybnik_zalew.gif calego rybnika na wszelki wypadek: http://zeus.polsl.gliwice.pl/~tubapl/publi...apa_Rybnika.jpg(kolko po prawej to szpila) tutaj zaznaczona radiostacja gliwicka na szaro,jakby ktos jesczze nie byl pewien :D http://zeus.polsl.gliwice.pl/~tubapl/publi...a%20Gliwice.jpg w piatek pojedziemy z Bronxem po klucze,zawieziemy zaopatrzenie :D ,przygotujemy wszytko na cacy. wczesniej Bronx pisal o godzinach wiec wszytko jasne. do zobaczenia Zjeby :P jest jesczze czas by ewentualni chetnie dolaczyli,ale prosimy o szybka decyzje i wplate.Darek postaraj sie o pogode iscie letnia i lagodna bryze z rana by szybciej trzezwiec :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schpakoo! Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Witka. Będę dzisiaj u Szpili ok. 15 do 17. Chetnie bym porozmawiał z kimś z szanownych rybnickich organizatorów - gdyby sie komus chciało to zapraszam na dwa słowa, co by mi sie nie nudziło w czasie przeglądu sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Czolem! Wlasnie mam informatyke...Wroce do domu z Gliwic dopiero o 16:40, wiec jesli mialbym podjechac pod Szpile, to dopiero ciutke po 17...Nie bede mogl przeczytac odpowiedzi Schpakoo, wiec jak cos - wal na moja komorke.Numer wysylam na PW. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 łożesz ku**** jeśli dzisiaj mija termin to dzisiaj to wpłacam na 100%%%%%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .........Jeśli wyczaruje kase......ale raczej sie uda załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Misiu kolorowy-umiesz ty czytać polskie literki????Od początku tematu sie udzielasz i sie teraz z ręką w nocniku budzisz??Poczytaj sobie ostatnie posty organizacyjne i do bronxa na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Gdzie sa dane do wplaty na konto i ile w koncu, szukam , szukam i znalezc nie moge. A niby dzisiaj mija temin :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Gdzie sa dane do wplaty na konto i ile w koncu, szukam , szukam i znalezc nie moge. A niby dzisiaj mija temin :) http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...r=asc&start=240 sam dol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi