Skocz do zawartości

TRAJKA moto na 3 kołach

KubaMart
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siwy, trajka z silnikiem TDI to będzie fajny wypas, taka torchę prowokacja. Tak samo jak VW zrobiło zamieszanie z GOLFEM GTI oferowanym właśnie z Dieslem. Tak jak pisałem wcześniej, nie czuję tego klimatu, ale popatrzeć zawsze fajnie. Co do modeli z Jednośladu - syf, malaria, nie o to chodzi by to poprostu jeździło, taczka też śmiga (i to na 1 kole :-)). Jak wykonane ze smakiem to doceniam i trajkę, choppera i inne wynalazki które lepiej wyglądają niż śmigają.

Pozdro, Pawel

Witam !

Fajne sa traje, moj znajomy ma trajke silnik od audi 2.3 litra zalozny gaz, wydechy pusciutkie i jak jedzie to ryk na pol miasta :D:D. Laczki tez ma godne nie wiem jaka szerokosc, ale szerokie :D . Jak sie dorwe tylko do cyfrowki i sie zrobi cieplej to porobie jej fotki i wrzuce na forum.

Pozdrawiam

Paweł zgadzam się z Twoją wypowiedzią całkowicie. Trike to pojazd troche bajerandzki i więciej dla jaj choć uwielbiam je robić i śmigać na nich. Mają coś w sobie... A wykonanie jak najbardziej ważna sprawa... Posklejać coć, związać drutem i mowić, że to pojazd to lekka przesada. Jak to się mówi: Z gówna bata nie ukręcisz... :lol:

Co do TDI to jeszcze trochę czasu upłynie (sezon sie zaczyna, VS-a kończe przemajstrowywać, a nikt kasy nie chce mi podrzucić). :(

Skoro tak myślisz to nie odkłądaj tego na kiedyś tylko zabieraj się do roboty w razie co służę pomocą. NIe ma czasu jak sie dobrze sprężysz to na nastepny sezonik będziesz smigał trike ( do pracy musisz się zabrac koło października). Trike na maluchu całkiem fajnie wychodzi i koszto to nie duży. Przy dubrych układach powinieneś się zmieścić w ok. 5-6 tys złotych z rejestracją.

http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p....php?pic_id=245

Uspawiedliwiając się trochę mnie nie było...Trike można zarejestrować w dwojaki sposób jako motopcykl lub jako samochód zawsze jako SAM

Kasa wszytko zamyka sie w 1000 zł.

1. Pozytywna opinia rzeczoznawcy

2. Papiery z urzedu na nabicie numerów

3. Nabicie i przegląd

4. Odbiór blachy.

Od czego zacząć : Dobry pomysł i jeszcze na razie silnik z papierami, odwiedziny w centrostalu (rury i takie tam).

• 1 miesiąc temu...