Pompka Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Mi się podobają krótkie trajki (sorry Siwy;)). ale sam niechciałbym mieć takiego wynalazku.Tak jak ktoś tu zaznaczył trika łaczy najgorsze cechy samochodu i motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 9 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 ja tam czekam az siwy napisze o trajce a osobiscie tez wole krótkie sprzety ino ze bulem jest gorsze wywarzeniepozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Siwy, trajka z silnikiem TDI to będzie fajny wypas, taka torchę prowokacja. Tak samo jak VW zrobiło zamieszanie z GOLFEM GTI oferowanym właśnie z Dieslem. Tak jak pisałem wcześniej, nie czuję tego klimatu, ale popatrzeć zawsze fajnie. Co do modeli z Jednośladu - syf, malaria, nie o to chodzi by to poprostu jeździło, taczka też śmiga (i to na 1 kole :-)). Jak wykonane ze smakiem to doceniam i trajkę, choppera i inne wynalazki które lepiej wyglądają niż śmigają. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Witam ! Fajne sa traje, moj znajomy ma trajke silnik od audi 2.3 litra zalozny gaz, wydechy pusciutkie i jak jedzie to ryk na pol miasta :D:D. Laczki tez ma godne nie wiem jaka szerokosc, ale szerokie :D . Jak sie dorwe tylko do cyfrowki i sie zrobi cieplej to porobie jej fotki i wrzuce na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Paweł zgadzam się z Twoją wypowiedzią całkowicie. Trike to pojazd troche bajerandzki i więciej dla jaj choć uwielbiam je robić i śmigać na nich. Mają coś w sobie... A wykonanie jak najbardziej ważna sprawa... Posklejać coć, związać drutem i mowić, że to pojazd to lekka przesada. Jak to się mówi: Z gówna bata nie ukręcisz... :lol:Co do TDI to jeszcze trochę czasu upłynie (sezon sie zaczyna, VS-a kończe przemajstrowywać, a nikt kasy nie chce mi podrzucić). :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 Traja to najbardziej klimatowa maszyna jaka istnieje w światku motocyklowym. Ludzie którzy to robią to geniusze. Zawsze chorowałem na trike ale jak do tej pory nieudało się zrealizować. Może kiedyś :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Skoro tak myślisz to nie odkłądaj tego na kiedyś tylko zabieraj się do roboty w razie co służę pomocą. NIe ma czasu jak sie dobrze sprężysz to na nastepny sezonik będziesz smigał trike ( do pracy musisz się zabrac koło października). Trike na maluchu całkiem fajnie wychodzi i koszto to nie duży. Przy dubrych układach powinieneś się zmieścić w ok. 5-6 tys złotych z rejestracją.http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p....php?pic_id=245 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Mowcie co chcecie, ale na zlotach najwiekszy czad i wrazenie robia zawsze trajki. Bardzo mi sie podobaja ale jezdzic wole na motorze. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 Siwy a jaka jest procedura rejestracji takiej trzykółki ?? Jak to jest zarejestrowane jako sam ??? czy jakoś inaczej ?? i ile mniej więcej to kosztuje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Siwy odezwij sie napisz coś na temat rejestracji trike co trzeba załatwić jakie formalności, przeglądy itp. i od czego najlepiej zacząć przy budowie takiego potworka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Uspawiedliwiając się trochę mnie nie było...Trike można zarejestrować w dwojaki sposób jako motopcykl lub jako samochód zawsze jako SAMKasa wszytko zamyka sie w 1000 zł.1. Pozytywna opinia rzeczoznawcy2. Papiery z urzedu na nabicie numerów3. Nabicie i przegląd4. Odbiór blachy. Od czego zacząć : Dobry pomysł i jeszcze na razie silnik z papierami, odwiedziny w centrostalu (rury i takie tam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Ok tyle gadalem o trajce znajomego wreszcie sa foty. Dla mnie ta trajka to po prostu cudo, a jak jedzie to slychac z kilometra ;). Ladny potwór. http://bikepics.com/pictures/345273/ http://bikepics.com/pictures/345275/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 2 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 no no no no trajka pierwsza klasa mistrzostwo swiata szacuneczek dla konstruktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vtx Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Ładna trajeczka , koleś się napracował , szkoda tylko że nie zastosował silnika chłodzonego powietrzem widok z tyłu jest troche nie zaciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Kiedys chlodnica byla z boku i byla zabudowana, ale za czesto sie silnik gotowal no i teraz jest z tylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi