Baklazan Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 WitamMam pytanie, gdzie i za ile można kupić org okleiny do DT 125R ? Może ktoś ma na sprzedaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 na allegro sa po 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) na allegro sa po 50 zł60pln. Tak widziałem, ale mam dziwne podejrzenia, że po prostu koleś sam je robi... Jeśli ktoś coś o tych okleinach wie... Byłbym wdzięczny za info ;) http://www.allegro.pl/item160552062_yamaha...i_caly_kpl.htmlMowa o tym ? Edytowane 1 Lutego 2007 przez Baklazan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Tak robi je sam i szczerze sa marne .Ogólnie nie polecam zakupów u tego goscia bo jest z niego przekret i nie ma szans na reklamacje kupowalem u niego okleiny kiedys mowilem prosilem o to zeby na boczkach zrobil numer 21 przyslal biale chyba po 3 telefonach zgodzil sie ze dosle numerki do tej pory nie ma . Kolega kupil ostatnio do KDX dostal od niego dwie lewe tez nie ma szans na reklamacje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Tak robi je sam i szczerze sa marne .Ogólnie nie polecam zakupów u tego goscia bo jest z niego przekret i nie ma szans na reklamacje kupowalem u niego okleiny kiedys mowilem prosilem o to zeby na boczkach zrobil numer 21 przyslal biale chyba po 3 telefonach zgodzil sie ze dosle numerki do tej pory nie ma . Kolega kupil ostatnio do KDX dostal od niego dwie lewe tez nie ma szans na reklamacje ...No dzięki bardzo, czyli nie kupie u niego.A ktoś mógłby jeszcze doradzić, gdzie można kupić okleinę do DT ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 ale sie dzisiaj wscieklem, oddalem cylinder do szlifu, nakazalem zrobic 0.02 luzu a zrobili 0,05 :| tlok lata jak zyd po sklepie. zrobilismy jazde w zakladzie i chociaż nie wzieli za to pieniedzy, ale mysle ze po okresie docierania tlok bedzie do wyrzucenia. a specjalista rzekł: ja zawsze taki luz robie w komarkach zeby sie nie zatarł i jest dobrze. na pal z nimi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Udało mi naprawić to sprzgło wystarczyło wyjąc popychacze a tamten wałek sam wskoczył na miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny punkt Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Siemka!!! Juz dawno tu niebylem:/ Jakies dwa tyg temu zrobiłem maszyne:D I nawet chodzi.hehe Ale długo to nie trwało,bo kopka niechodzi;/ Poszła tulejka. Niewiecie moze z czego moge taka dopasowac?? Czy musze dotoczyc?? Po remoncie silnika zrobiłem moze z 15km;/ Ale na konkretnej mieszance:D Niedosc ze z dozownika jest 1:50 to jeszcze wlałem do baku paliwo tez 1:50 . Az ciezko pali,tyle ma oleju.Hehe Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 No dzięki bardzo, czyli nie kupie u niego.A ktoś mógłby jeszcze doradzić, gdzie można kupić okleinę do DT ?http://forum.motocyklistow.pl/Yamaha-DT-naklejki-t66022.htmlzapytaj czy jeszcze ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Siemka!!! Juz dawno tu niebylem:/ Jakies dwa tyg temu zrobiłem maszyne:D I nawet chodzi.hehe Ale długo to nie trwało,bo kopka niechodzi;/ Poszła tulejka. Niewiecie moze z czego moge taka dopasowac?? Czy musze dotoczyc?? Po remoncie silnika zrobiłem moze z 15km;/ Ale na konkretnej mieszance:D Niedosc ze z dozownika jest 1:50 to jeszcze wlałem do baku paliwo tez 1:50 . Az ciezko pali,tyle ma oleju.Hehe Pozdr. Moze zamiast paliwa lej olej :( Po co tyle tego syfu lejesz?? Myslisz ze jak bedzie wiecej oleju to sie bedzie mniej nagrzewal i bedziesz mogl katowac godzinami?? Skomentuj to sobie sam. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) najlepiej dodatkowo olej po frytkach lej moze sie nie zatrze :( wiecie moze czy jak wloze gaznik wiekszy to czy bede musial zmieniac kruciec bo w dt 80 jest taka sama srednica krucca co gardzieli wiec nie weim czy jak wloze wiekszy gaznik to nie bedzie sie "gryzło" Edytowane 2 Lutego 2007 przez kolo98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzik1 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) Chcę w najbliższym czasie założyc tłumik sportowy do swego dt, lecz nie wiem tak naprawde jaki mam model. Wiem tylko, że jest z 2001 roku i jest to dt 125 ale nie wiem czy jest to DTR czy DT 125 LC. W związku z tym mam pytanie czym różni się model DTR 125 od DT 125 LC ? Z góry dzięki!!! Edytowane 2 Lutego 2007 przez guzik1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 DT 125 R ma z tylu hebel tarczowy. LC znaczy Liquid Cooled czyli chlodzony ciecza a MX to stary typ chlodzony powietrzem :icon_biggrin: Tyle mi osobiscie wiadomo. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 najlepiej dodatkowo olej po frytkach lej moze sie nie zatrze :biggrin: wiecie moze czy jak wloze gaznik wiekszy to czy bede musial zmieniac kruciec bo w dt 80 jest taka sama srednica krucca co gardzieli wiec nie weim czy jak wloze wiekszy gaznik to nie bedzie sie "gryzło" Naturalnie musisz zmienić tę gume czyli kruciec bo nie wejdzie ci gaźnik wiekszy(zależy o ile jest większy)od oryginlnego a po pełnym wyregulowaniu wszystko powinno być ok. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Naturalnie musisz zmienić tę gume czyli kruciec bo nie wejdzie ci gaźnik wiekszy(zależy o ile jest większy)od oryginlnego a po pełnym wyregulowaniu wszystko powinno być ok. :biggrin:Tylko skad wziac wiekszy kruciec (chodzi mi o to co laczy gaznik z cylindrem nie z airboxem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi