Baklazan Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) WitamI mam taką sprawę... mianowicie:Jak wyjąć-wymątować zawór wydechowy z cylindra w dt125R ( `97 ) ?Ponawiam pytanie, mógłby mi ktoś opisać, jak?? Edytowane 4 Grudnia 2006 przez Baklazan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniu Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ja mam 183cm. i w swojej tez palcami siegam tylko. Mam z tyłu kostke podwyzszająca a z przodu nakładki na lagi. Takie nakładki na allegro 30zł a kostka ostatnio była za 20zł :D A jak wygląda ta kostka może ktoś mi foty dac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Moglbym prosic o zdjecie tego obrotomierza i linki w ktorym miejscu dochodzi do silnika ..Kurde a jednak .. kazdy obrotek mechaniczny wyskalowany do 12 tys obrotow do 50 bedzie pasowal ?Tylko gdzie ten mechanizm w silniku ma byc ? Jak spojzysz na silnik od prawej strony (patrząc w kierunku przodu moto jakby co :lapad: ) czyli pod pokrywe sprzegła, z tyłu za duzym kołem sprzęgłowym są na górnej częsci silnika takie zagłębienia i tam powinny siecieć kółka zębate do obrotomierza, linka wychodzi w miejscu gdzie w DT jest taka platykowa zaślepka (czarna) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Jeszcze jedno pytanie ...Skad moge wziac ten mechanizm obrotomierza ? bo nie ukrywam ze przydatny jest do docierania ...I jeszcze jednoCzy mozliwe ze w motorku RD 80 MX jest 6 biegow ? bo tak pisalo na aukcji ?Bo wlasnie mam zamiar kupic caly motorek RD 80 MX i od niego dac silnik do mnie i moj stary silnik wsadzic w tamta rame i albo sprzedac albo zrobic rusztowania i nauczyc sie smigac na tylnim ;]I czy ma to samo zawieszenie z przodu bo jesli tak to mozna byc tarczowke zalozyc ...Pozdrawiam i czekam na odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 witam czy wiecie gdzie moge dostać nowe sprężynki sprzęgłowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 www.sklep.larsson.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 ani na larssonie ani na www.sklepmotocyklowy.pl tesh nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 naucz sie pisac i pisz normalnie a nie jak jakas baba poniewaz mnie az nosi przy komputerze jak ktos pissze tesh itp i napewno nie tylko mniea nie mozesz dopasowac sprezyn od czegos innego? nawet lepiej gdby byly troche mocniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) elo mam pytanie czy wasze dt maja ładowanie akumulatora bo moja nie ma i nie wiem czy to normal czy nie? Edytowane 5 Grudnia 2006 przez kolo98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 elo mam pytanie czy wasze dt maja ładowanie akumulatora bo moja nie ma i nie wiem czy to normal czy nie?Na pewno nie jest to normalne. Ale ci nie pomoge bo dla mnie to tez jest czarna magia ale wydaje mi sie ze to moze byc coś z prostownikiem. Ale jak już mówilem nie za bardzo sie na tym znam i u mnie napewno jest ten sam problem ale na razie aku wcale nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahadt80lc2 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 u mnie w dt raczej jest ładowanie bo jeżdże i nigdy nie ładowałem akumulatora. zawsze jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 elo mam pytanie czy wasze dt maja ładowanie akumulatora bo moja nie ma i nie wiem czy to normal czy nie?Na pewno nie jest to normalne. Ale ci nie pomoge bo dla mnie to tez jest czarna magia ale wydaje mi sie ze to moze byc coś z prostownikiem. Ale jak już mówilem nie za bardzo sie na tym znam i u mnie napewno jest ten sam problem ale na razie aku wcale nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Co za pytanie jak to może być akumulator bez ładowania, musi być, masz coś z elektryką lub cewka. Najlepiej sprawdź całą instalacje czy niema gdzieś przerwanego lub przetartego kabla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Jeszcze jedno pytanie ...Skad moge wziac ten mechanizm obrotomierza ? bo nie ukrywam ze przydatny jest do docierania ...I jeszcze jednoCzy mozliwe ze w motorku RD 80 MX jest 6 biegow ? bo tak pisalo na aukcji ?Bo wlasnie mam zamiar kupic caly motorek RD 80 MX i od niego dac silnik do mnie i moj stary silnik wsadzic w tamta rame i albo sprzedac albo zrobic rusztowania i nauczyc sie smigac na tylnim ;]I czy ma to samo zawieszenie z przodu bo jesli tak to mozna byc tarczowke zalozyc ...Pozdrawiam i czekam na odp RD 80 MX chyba nie ma 6 biegów.....ale nie wiem na pewno.....może te po 82 roku? pewnie zalezy od rocznika :( CO nie zmienia faktu że raczej napewno będzie pasował do ramy :wink:....ucz się stuntu ucz :) może jakiś mistrz z ciebie będzie ;P a mechanizm weźmniesz z silnika RD :D a jak chcesz załozyć silnik od RD to już tam będa i działac tez będzie.... Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butryn Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Witam, Mam szybkie i ważne dla mnie pytanie. Czy instalacja elektryczna od LC z 95 r bedzie pasowac do LC1 z 85 r. ??? Pzd.Sławomir Butryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi