Damiano Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 (edytowane) ZA 35zł linke ja pójde do sklepu z częściami do motorków i tam coś dopasuje moze troszke przerobie i będe miał linke za 10zł. W czoraj była fajna pogoda i się wkórzyłem poszedłem do piwnicy znalazłem linke od motorynki i ją dopasowałem przerobiłem troche i pojeździłem. Edytowane 20 Listopada 2006 przez Damiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Spoko czasem trzeba sobie pewne rzeczy przypomnieć :P Litrus....u mnie nie ma regulacji...ja bym wstawił na twoim miejscu amora z LC (którego pewnie już tam masz:P) a co do pojedynczego amorka z jawy czy mz....zastanów się, te motorki mają po dwa pionowe amortyzatory po obu stronach wachacza....gdy przekręcisz amortyzator o dany kąt (jak jest u nas w moto) siła działająca na ten amortyzator zwiększy się....więc odpowedz sobie teraz...czy wytrzyma? Bo niedość że będzie sam (a działał zawsze z kolegą) to jeszcze siły na niego działające będę sporo większe....zapewne jak bys takowego załozył to siadając na moto dobił bys amorka :P Ostatnio widziałem na allegro amorki do DT...a jak nie od DT to załuż coś od większego moto...byle by miało podobne mocowania i taką samą lub troche większą długość (przy okazji się moto podniesie :P) może KTM white power? ...(LOL dobra to był żart :P)No patrz 3 minuty szukania na allegro (goś co to sprzedaje jest OK sam od niego wał kupowałem):http://www.allegro.pl/item140776989_yamaha...yzator_tyl.htmlNo poprostu uwielbam twoje odpowiedzi na moje pytania ;) piszesz to tak po chlopsku ze latwo zrozumiec :]I teraz wiem ze wstawianie jednego amora od moto ktory ma 2 nie bedzie dobrym rozwiazaniem ;]Co do aukcji ....Jak mam poznac ze on jest dobry ? Bo mojemu simmering poszedl i wywalilo caly olej ... jak bym go umyl to bym mogl sprzedac jako sprawny i przekonalby sie ktos jak juz by go zalozyl ;)Wiec niewiem ... na zdjeciu widac ze ladny ... zadzwonie do goscia ;)A tak wogole to ja w moim amorze mam regulacje wiec to pewnie nie jest oryginalne :D Pozdrawiam i dzieki :biggrin: nalezy sie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Pawela powiem ci że chyba przepłaciłeś z tą linką, nieudało mi się dopasować linki od żadnego motorka, więc pomyślałem troche i poszedłem do sklepu rowerowego kupiłem zwykłą linke włożyłem do pancerza przyciołem i zalutowałem końcówke i chodzi. Choćby wytrzymała tylko jeden sezon to i tak mi się opłacało bo ta linka kosztowała mnie 2,80zł a nie 60zł czy choćby te 30zł. A dopasowanie tej linki i założenie zabrało mi jakieś 20min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 dziwne nie daleko mnie na zakopiance dorabiaja linki i koszt dorobienia to max 10 zl jak ma jakies nietypowe zakonczenia a przy okazji jest bardzo wytrzymala ... ;]Moja jest jeszcze ok i nie trzeba wymieniac ;]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 potwierdzam, na zakopiance zawsze dorabiam i max placiłem 15zł za linke do licznika, a linka do aprili do sprzęgła z nowym pancerzem, i przelożeniem jednej nietypowej końcówki -10zł.... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Czy DT 125 z 99r. ma nicasyl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Nie. Jest tuleja żeliwna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 potwierdzam, na zakopiance zawsze dorabiam i max placiłem 15zł za linke do licznika, a linka do aprili do sprzęgła z nowym pancerzem, i przelożeniem jednej nietypowej końcówki -10zł....hehe to sa ceny w moim miescieinni chcieli tylko wiecej :) z zreszta DeTka sluzy juz komus innemupzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 ale masz jeszcze rame na pamiatke ;] No niewiem co ja mam zrobic z tym amorem ... skad mam kupic nowy ... nie interesuje mnie uzywany bo szkoda kasy jak bedzie do du*y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 witam czy ma ktoś części do dt 80 lc 2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 polecam allegro ;]Miezylem dl mojego amora od polowy tulejki do polowy drugiej tulejki i wyszlo 29cm ...Od czego takie cus dopasowac ? bo od tej jawy to sa po 35 cm ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Może się komuś ten patent przyda ale linka od sprzegła od mz etz 150 bo małej przeróbce pasuje do dt80 :buttrock: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emyl Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Siemka :banghead: :cool: :bigrazz: ZAKUPIE błotnik supermoto czarny i końcuwke wydechu gianelli do DT. Pisać na PW lub GG. Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b1bert Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Czy to normalne ze dt125 leci 100 majac sportowy gaznik i wydech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emyl Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Czy to normalne ze dt125 leci 100 majac sportowy gaznik i wydechNormalne :icon_question: :icon_eek: Moja leci 140 :icon_question: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi