Litrus Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 czyli w lc2 nie ma na tyle mocy ze normalnie na siedzaco jak dodasz gazu to cie poderwie ... a jak strzal ze sprzegla to chyba idzie nie ? Fajna sprawa i musze to szlifowac :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny punkt Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Ja tam swoja ze sprzegłą startuje na koło:P ale musze ja pierwszo wkrecic na 8-9tys. i puscic sprzegło,niemam tylych podnuzek wiec mam troche gorzej:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Jackuzy rozlozyc silnik ale rozloz skrzynie na czesci pierwsze a pozniej zloz to dopier cos :] a rozpolowienie silnika i wyciagniecie skrzyni kompletnie to nie problem:] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Jak bym sam rozłożył całą skrzynie na częći pierwsze to bym ją złozył bez żadnych schematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Jackuzy rozlozyc silnik ale rozloz skrzynie na czesci pierwsze a pozniej zloz to dopier cos :] a rozpolowienie silnika i wyciagniecie skrzyni kompletnie to nie problem:] pozdrawiam A co jest nazdwyczajnego w tej skrzyni biegów..powiedz mi? od kilka trybów...a jak sie boisz że nie będziesz wiedział co do czego to przy rozkładaniu robisz fotki kolejnych etapów i potem skłądasz według nich...ale nie ważne obym nie musiał jej rozkładac bo mi się nie chce :D:P Litrus- wstaje na jedynce ze sprzęgła ale narazie się w to nie bawie zbytnio bo mam jeszcze docierany silniczek (co prawda ostatnie kilometry ale jednak :D) co nie zmienia faktu że moja jazda na kole to jeszcze nauka :D z tym że moja yamaszka ma cos takiego że jak się usiądzie troche dalej od baku tak w połowie siedziska to gdy ostro nią zastartujesz to tez podniesie kółko :D i to jest najfajniejsze bo wcale nie musisz się starać (a nawet jak się starasz to gożej wychodzi) a do takiego poządnego pionu to wstaje jak usiąde pod koniec siedzenia i odbije się z lag z tym że jak mówiłem dopiero się ucze więc to są tylko podrygi i łąpanie równowagi :D może jak juz skończe docieranie a pogoda się utrzyma to coś nakręcę :D jakiegoś filma ale to nic spektakularnego napewno nie będzie :D Edytowane 20 Października 2006 przez Jackuzy Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Ja w mojej LC siadam na środku siedzenia wkręcam do jakiś 8 tys. strzał lekkie poderwanie kiery i lecimy w górę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 do 8 tys? :O Moja idzie z 5tys na kolo i nawet reka nie ciagne vmax niezla masz pamiec zlozyc tez bym zlozyl ale to kupa czasu. Najwarzniejsze zeby tryby po kolei poukladac nie pomieszac to da rade bez serwisowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Wczoraj udalo mi sie na stojaco przejechac okolo 4-5 m :D dzisiaj jade znowu trenowac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 A na którym biegu jeździcie na kole? Jak na jedynce próbowałem to z moto spadłem bo to sie stało jak ruszałem i miałem nogi na ziemi. A tak to na dwójce prubuje daje gaz i podrywam koło, ze sprzegła nie strzelam bo cieżko mi w odpowiednim momencie strzelić. Ale przeważnie koło pożądnie poderwe tylko sie jeszcze ucze to puszczam od razu gaz. Jak stacyjka rozłancza zapłon to jakie kable go rozłanczają?? U mnie od stacyjki idzie 6 kabli 4 idą do kostki(ale one nic nie robią jak je rozłanczam) a pozostałe 2 mam luźno wiszące? Do czego mam je podłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Ja z jedynki bo moj moto jest slaby ... i dzisiaj tak mnie przewalilo na plecy ze az sie przestraszylem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruliczek90 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Ktos moze wie do czego podlaczyc ogrzewanie gaznika??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 coooooooooooooooooooo?? co to jest? pierwszy raz slysze o ogrzewaniu gaznika? po co Ci to silnik nie wystarczajaca grzeje gaznik? no gdzies sie podpiac pod stacyjke gdzie idzie prad od akumulatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruliczek90 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Wiem tylko ze ogrzewanie zaznika podlacza sie do ukladu chlodniczego, tylko nie wiem gdzie. A silnik w zaden sposob nie zagrzeje gaznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 coooooooooooooooooooo?? co to jest? pierwszy raz slysze o ogrzewaniu gaznika? po co Ci to silnik nie wystarczajaca grzeje gaznik? no gdzies sie podpiac pod stacyjke gdzie idzie prad od akumulatoraPrzemyślcie czasem to co piszecie. :D Ogrzewanie gaźnika w DT rozwiązane jest przez obieg cieczy chłodzącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 siemanko :D wie ktoś może gdzie mozna zrobić szlif cylindra w olsztynie do yamahy dt125r? jaka ulica itd :D mam tłok na drugi szlif czyli rozmiar 56,50 . Co mam im powiedziec jak zaniose tłok i cylinder? bo podobno jak im nie powiem na ile mają spasowac to odwala lipe i moto bedzie mulny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi