bart90dt125 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 śrubokrętem:D ciężko do tego dojść:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xsyniu147 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 no ciezko bylo ale rozebralem ;P a jak juz zdjelem i przyszlo do skladania to co nieco z krawedzi sie odłamało xD noi trzeba juz bylo góre i dól skleic;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 (edytowane) Chciałem kupic 80\50 ale ceny są tak wyrąbane na allegro ze chcą za taką 4000-4500 a jak mam tyle dac za 80 to wole kupic za 3000zł 125-tke, zdac sobie a1 i jeszcze zostanie na wymiane tłoka:D Edytowane 29 Grudnia 2007 przez Włochaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Chciałem kupic 80\50 ale ceny są tak wyrąbane na allegro ze chcą za taką 4000-4500 a jak mam tyle dac za 80 to wole kupic za 3000zł 125-tke, zdac sobie a1 i jeszcze zostanie na wymiane tłoka:D Jak dobrze poszukać to za 2500 mozna nawet znaleść zarejestrowana LC2 trzeba byc cierpliwym, ale co prawda duzo osób przecenia je. A za 4 tys to widziałem 125 na motorower. Trzeba tylko cierpliwie szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xsyniu147 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 a mam pytanko w sprawie wybebeszenia ;P......... To tak mam zamiar rozciąc tam gdzie sie zaczyna dyfuzor... i co z niego wyjąć?... Wszystko jak leci po kolei zeby byl pusty ?... a jak jescze z koncówka tlumnika co tam trzeba wywalic z tego prosze o odp :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjr Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 a mam pytanko w sprawie wybebeszenia ;P......... To tak mam zamiar rozciąc tam gdzie sie zaczyna dyfuzor... i co z niego wyjąć?... Wszystko jak leci po kolei zeby byl pusty ?... a jak jescze z koncówka tlumnika co tam trzeba wywalic z tego prosze o odp :) Z dyfuzora wywalasz wszystko, a w końcówce musisz rozciąć w miejscu oryginalnych spawów, wyciągnąć rurkę końcową i potem spawasz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Z dyfuzora wywalasz wszystko, a w końcówce musisz rozciąć w miejscu oryginalnych spawów, wyciągnąć rurkę końcową i potem spawasz ! No dobra.Później regulacja gaźnika.Iglica do góry czy jak?Co zrobić później.Założyliśmy z kolegą do mojej DT dyfuzor Gianelli.Na obroty wkręcała się super, ale nie chciała jechać ---> muł.Myślę teraz nad wybebeszeniem swojej oryginalnej gruchy. Co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 dalsza regulacja wedle zachowania danego silnika bowiem nie każdy wymaga regulacji bynajmniej u mnie po wypatroszeniu nie trzeba było nic zbytnio podkrecać zwiększyłem jedynie dawke paliwa i to wszsytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raheem Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Dziś zdjąłem wydech ,aby sprawdzić czy jest odblokowany :cool: ...kiedy go przekręciłem to wyleciało z niego jkies 50 ml wody :) ! Wiecie może dlaczego :clap: jaka może być przczyna? jeżeli to ma cos do rzeczy to motor bardzo mocno kopci :eek: ...-paliwo leje z orlenu... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 w niektrórych smaochodach równiez jest tak para sie skrapla (cieplo z zimnym) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xsyniu147 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 a co pózniej trzeba ustawic w gazniku ?... ?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raheem Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Mam wrażenie ze kupiłem złom! czy ciśnienie na tłoku troszke powyżej 0,4 jest za małe? chce sie tylko upewnic czy brać się za rozbiórke;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergi Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Nie gadajcie ze cos po zalozeniu sportowej gruchy trzeba ustawiac, przestawiac. Mam gruche gianelli i planowalem ja zalozyc(koncowke tez mam gianneli, ale nie odblokowywany na CDI). Co trzeba po zalozeniu takiego dyfuzora ustawiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Mozesz dac wieksza dysze glowna, mozesz podniejsc iglice o zabek czy dwa. Oczywiscie jezeli nie chcesz to nie musisz, ale warto:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xsyniu147 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 zalamaliscie mnie i tak ten moto bierze duzo a tu jescze taka niespodzianka;/// a nie da rady smigac bez minósowych osiągów na odblokawany i bez wiekszej dawki mocy... czy jak wybebesze to bez ustawienia gaznika moc spadnie ;//?........ jescze jedno chce tak odblokowac zeby nie był zaglosny ten motor ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi