krystian_9 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witam ponownie i ponawiam pytanie. Czy zebatka przednia w DT 80 ma byc luzna czy powinna byc nieruchoma? Moja rusza sie i to mocno, ma jakies 5mm luzu:/ pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witam ponownie i ponawiam pytanie. Czy zebatka przednia w DT 80 ma byc luzna czy powinna byc nieruchoma? Moja rusza sie i to mocno, ma jakies 5mm luzu:/ pozdro ma się ruszac :P jechalem z samochodem. ojciec w golfiem mial na blacie 90. bo jechalismy rowno. a tak wogule to jaka jest v/max dt80?? no to co ty się pytasz czy pojedzie skoro pojechała :D.......a co do maksymalnej zamiast się pytać SPRAWDŹ... :D w sumie to każdy egzemplarz inaczej chodzi... ale do 100 powinieneś się rozbujać spokojnie... Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stolarek Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Noo to moja DeTka jest zrobiona :D Jakuu To kiedy na piątkowisku się spodkamy ?:D ( 700 zł za serwis :D(((!!!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Noo to moja DeTka jest zrobiona :D Jakuu To kiedy na piątkowisku się spodkamy ?:D ( 700 zł za serwis :D(((!!!! )no 700zł to niezła sumka nie da się ukryc.... ale ważne ze chodzi :D a może przedostał bys sie z tamtad od Ciebie kątami na żwirownie na brzezińską? brzezińska 190...jest wjazd na miejsce a w niedziele od rana będa tam zawody cross country :D chce tam pojechac zobaczyc jak to wygląda...:D jutro od rańca....:D Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu8463 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 dt wyciąga więcej nawet na 5 niż na 6,, gdyż brakuje mocyi często na 6 zwalnia, No no jakieś nowe teorie muszę sobie zapisać :crossy: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xsyniu147 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 elo bazanty... :D mam problem gdy chce odpalic musze sie niezle nameczyc poniewaz kopka chodzi luzno i za 3-4 razem odpala a nieraz woogule jak postoi przez noc i na popych ;/ co moze byc przyczyną silnik nie stracił mocy... a inaczej sie nie da odpalic bo nie ma rozrusznika ;P pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu8463 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 heh może za słabo kopiesz?? ;]Dt ma takie przełożenie na kopniaku żę tylko 3-4 razy tłok się przekręci przy mocnym kopnięciu.Aha i używaj ssania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xsyniu147 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 ale wczesniej odpalał za pierwszym... a i jak go zgasze na 1min odpale chce pujsc po zrywach to przy duzych obrotach przerywa jak był by zimny ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 jeżeli przerywa na dużych obrotach to świeca, wymień na BR9ES i masz już tłok do wymiany dlatego ci nie odpala z kopa jak jest zimny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 No raczej ja tak w swoim kacie mialem z początku odpalal od kopa a pozniej za nic nnie chcial zapalic zaimny i tez przerywal.TŁOK :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xsyniu147 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 jak jest ciepły tez za szybko nie pali ;/ neraz odpali nieraz nie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 (edytowane) może słabo opisałeś i po prostu kopka nie łapie. Do ilu tyś obrotów wkręca sie odblokowana dt?? Edytowane 27 Października 2007 przez bart90dt125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 ciepły zimny nie ma duzej roznicy jak tlok pada to moto zajebiscie ciezko pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 nie zgodzę się z tobą. U mnie jak moto było zimne to musiałem z górki do 20 km/h się rozpędzać i strzelać z sprzęgła około 2 razy zęby odpalił. Jak odpalił i się nagrzał to od kopa paliłPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 dokładnie tak było w moim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi