senti Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Witam Tak zapytam z ciekawości czy dobrze dałem za moją DT oto link:http://www.allegro.pl/item113530408_yamaha_dt80_lc2.htmltylko proszę o szybką odpowiedz bo pewnie niedługo zniknie z allegro.A dałem za nią 2700zł 18tys. przejechane motor w rzeczywistości wygląda dużo lepiej, tak naprawdę to ma ładniejszy kolor.witam ma góra 12km to po pierwsze po drugie nie licz na prawde jesli chodzi o przebieg po 3 był uzywany w terenie po czwarte to ze gosc nic z nim nie robił pewno ty zaczniesz cena w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaszek80 Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 ile max może kręcić obrotów 80 MX bo moja max 6 tyś. i przerywa ??? AHA i z czego zrobić ślizg łańcucha na wahacz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 witam ma góra 12km to po pierwsze po drugie nie licz na prawde jesli chodzi o przebieg po 3 był uzywany w terenie po czwarte to ze gosc nic z nim nie robił pewno ty zaczniesz cena w normiesenti ale on nie chce jej kupic i pyta o rade, tylko on wystawil swoj sprzet na allegro i pyta czy jego oferta moze byc. czytac uwazniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 pawela on jej nie dał na allegro tylko ja kupił z allegro. Czytaj uważniej. Hehe A ogolnie moto moze być. Ja za 96r 19 tys przebiegu, ksiazka serwisowa, oryginalny lakier dałem 3000 plus rejestracja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornel YAMAHA DT 80 LC2 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Oj, widze że ciężko z czytaniem tekstu ze zrozumieniem, jedyny kolega URBAN wiedział o co mi chodzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terenowy wymiatacz Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Witam Tak zapytam z ciekawości czy dobrze dałem za moją DT oto link:http://www.allegro.pl/item113530408_yamaha_dt80_lc2.htmltylko proszę o szybką odpowiedz bo pewnie niedługo zniknie z allegro.A dałem za nią 2700zł 18tys. przejechane motor w rzeczywistości wygląda dużo lepiej, tak naprawdę to ma ładniejszy kolor. Jeśli ma dobry śilnik to dobrze ją kupiłeś, bo stan zewnętrzny jest jak na mój gust jest idealnypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) Oj, widze że ciężko z czytaniem tekstu ze zrozumieniem, jedyny kolega URBAN wiedział o co mi chodzi :bigrazz: :biggrin: jestem tylko malym czlowieczkiem :bigrazz: a sprzecik spoko :D w marcu przyszlego roku tez bede juz swoja DT poganial :D Edytowane 7 Września 2006 przez pawela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Witam !!Od nie dawna mam problem z moja dt ...Jak jade na 5 i chce wejsc na wyzsze obroty to tak jakby przerywal ... tak jakby robil RRRRRRRR i wiecej nie pojdzie ... pomaga tylko kręcenie manetka ... dodawanie i upuszczanie i wtedy wchodzi na obroty ... na innych biegach jest to samoCo jest grane ? Paliwa za duzo dostaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaszek80 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Witam !!Od nie dawna mam problem z moja dt ...Jak jade na 5 i chce wejsc na wyzsze obroty to tak jakby przerywal ... tak jakby robil RRRRRRRR i wiecej nie pojdzie ... pomaga tylko kręcenie manetka ... dodawanie i upuszczanie i wtedy wchodzi na obroty ... na innych biegach jest to samoCo jest grane ? Paliwa za duzo dostaje ?tesh tak miałem gościu w serwisie powiedział że to prawdopodobnie moduł zapłonowy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 panowie wiem ze to juz bylo ale doslownie przed chwila zerwalem linke sprzegla przy klamce a moto potrzebuje jutro do pracy sprawne i mam kilka pytan?? ile stoi linka i czy kupuje sie w oplocie czy bez?? i czy ja czyms smarowac przed wlozeniem do oplotu?? bo z wymiana to bez problemu se zrobie zle zeby sie potem nie zatarla czy cus... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 tesh tak miałem gościu w serwisie powiedział że to prawdopodobnie moduł zapłonowy !!!Gdyby to był modul to ruszanie gazem nic by nie dawało, Zły skład mieszanki paliwowo powietrznej i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolo_rn Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Litrus sprawdź czy to przypadkiem nie świeca (doświadczenie z komarkami :bigrazz: ) Litrus sprawdź czy to przypadkiem nie świeca (doświadczenie z komarkami :biggrin: ) Aha i mam małe pytanko, może wiecie coś na temat yamaszek z Gostynia. Mam zamiar kupić. Może ma ktoś na sprzedanie yamahe w okolicach warmi i mazur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 a co powiecie na taką? za 4300 powinna pójść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) tesh tak miałem gościu w serwisie powiedział że to prawdopodobnie moduł zapłonowy !!! W jego motorku nie ma modułu :D :icon_mrgreen: To najpenwniej cos z mieszanką sprawdz ją Litrus ;)...a jezeli zmieniłes ten cylinder na 80ccm jak mówiłeś to musisz dac więcej paliwa a dokłądniej mieszanki zeby dobrze chodziła. ale jak kolega wyżej tez mówił może byc swieca...te dwie rzeczy sprawdz. Edytowane 7 Września 2006 przez Jackuzy Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osg12 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 witam mam taki porblem ostatnio wymieniłem linke gazu jak wszystko zmontowałem to motorek zacza chodzic na abrdzo wysokich obrotach kumple podpoweidzieli mi ze zle iglice włożyłem i musz ją obrocic o 180C dobra potem motor zacza juz dobrz echodzic jade jade pare kilometrów i nagle słysze metaliczny dzwięk w silniki pomyslalem ze cos nei tak wyłączyłem i pchałem do domu odpaliłem w garażu to samo dotykam silnik a on cały gorący mozliwe ze pompka od oleju nie pompuje i ma za małe smarowanie ?? jak ty wyregulowac ?? niby jak odkręce amnetke do konca to cos tam w pompce od oleju sie rusza ale tez nei do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi