eloelo Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Witam' date=' czy wie ktos moze do jakch obrotow powinna wkrecac sie dt125lc bo moja dt dochodzi do 9tys czerwona skala na obroromierzu. ??[/quote'] Jezeli na luzie to taka sama lipa jak w mojej dt czyli blokada modułu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 myślałem że jeśli jest blokada modółu to na luzie można wejść na 12000 (przynajmniej u mnie tak jest ale ja mam DT 80 wiec może jest inaczej) modół ma prawdopodobnie zablokowany i dopiero na 3 moge dojść tylko do 9500-10000 wiec nie wiem czy modół jest odblokowany czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 myślałem że jeśli jest blokada modółu to na luzie można wejść na 12000 (przynajmniej u mnie tak jest ale ja mam DT 80 wiec może jest inaczej) modół ma prawdopodobnie zablokowany i dopiero na 3 moge dojść tylko do 9500-10000 wiec nie wiem czy modół jest odblokowany czy nie.Ale u mnie jest wszystko inaczej niz w innych dt...na luzie kreci sie do 9000-10000 a na biegu maks do 7 tys... im wyzszy bieg tym mniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 ja tylko powiem ze dzisiaj smigalem matesa dt i bardzo mi sie podobalo moja byla niestety zablokowana i sie tak nie krecila ;) ale na jego moment i mialem juz 60 na liczniku ;) przy 9,5 tys obrotow chyba na 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Pytanie z innej beczki. Czy moge wlać do swojej DT 80 paliwko 98 lub 99+ bez przeszkód??? Od zawsze jeździła na 95... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Mozesz wlac i lotnicze 112 oktnanow ino silnik sie bardziej zyłuje ale 98 to chyba glupota roznica w jexdzie zadna a w cenia dotkliwa ;) http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 mam pilne pytanie.Czy osłona chłodnicy z Yamahy DT50 będzie pasowała do mojej DT 80 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinecha Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Napewno nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Napewno niedzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_lbn Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 wlasnie kupuje zembatke i tak mysle czy ta sruba na starej zembatce ma jakos blokade czy ja sie normalnie odkreca >?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Mam taki problem.Motor stał miesiąc czasu nie uruchamiany.Dziś przekręcam kluczyk i nic,zero oznak życia.Motor na pych odpalił ale gasł.Zdjąłem przednią lampe żeby zobaczyć czy jakiś przewód się nie odczepił ,ale "na oko" wygląda ok.Wyjąłem akumulator i...no właśnie jaki powinien być poziom elektrolitu (u mnie nie wszystkie komory są zapełnione)? I czy można ładować ten akumulator (JMT CB3L-B) jeśli tak to jakie on ma parametry?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 akumulator 12 V 3 Ah eklektrolitu powinno byc wszedzie tyle samo. Napewno masz zaznaczone. Po drugie dt niepotrzebuje akumulatora zeby odpalic ;) i jezdzic :) http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Po drugie dt niepotrzebuje akumulatora zeby odpalic :P i jezdzic ;) zgadza się ,ale kontrolki,wskazówki ,kierunkowskazy nie działają :) kurde akurat nie mam miernika bo porzyczyłem,ale podłączyłem żaróweczke 12V i się nie pali ,czyli jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Najpierw uzupełnij elektroli i naładuj. Jak to nic nie da, tzn. po pewnym czasie przestanie świecić to nowy aku trzeba. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 jak ino kierunki niedzialaja przynajmniej u mnie :) http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi