zielorz Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 według larssona najtańsza do crki jest za 35 teraz wymieniam tlok wiec prawdopodobnie tez wymienie swiece na inna i jakis pozadny plyn do chlodnicy ;) ale jeszcze bede szukal tych swiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Witamwybebeszam dyfuzor !! mam wyciagnac cała siatke i upitolic ta rure co jest w srodku czy nie ??!! pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 upitolic ta rure co jest w srodku czy niechodzi o takie cos w kształcie jakby lejka?? wywal to gówno :!: SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 1 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Witamwybebeszam dyfuzor !! mam wyciagnac cała siatke i upitolic ta rure co jest w srodku czy nie ??!! pzdr no jaki laps!! :D jak sobie pomaluje motor na rozowo to tez go pomalujesz na rozowo?! :( ale ok chociaz przestaniesz myslec o wyczynie (i przez to bede nadal cie widywal w szkole :banghead: ) jak wybebeszysz daj znac!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mates Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 A ja troche zmienie temat mam takie male pytanka:)Jaka przerwa powinna byc miedzy platynkami??? I jak wogole w Dt-80 ustawia sie zapłoon?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Jaka przerwa powinna byc miedzy platynkami??? I jak wogole w Dt-80 ustawia sie zapłoon?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Powiem tyle: Dt ma elektroniczny zaplon i nic sie tam nie ustawia.P.S. Dzis do DT125r kupowalem NGK R (podobo taka jest zalecana) i dalem 15 złotych, takze zeby kupic markową swiece trzeba dac ok 5 złotych wiecej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 ja też się wyżarłem zamawiałem tłok łożysko i przy okazji świece nową NGK zobaczymy co to bedzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Witam nie wiem czemy ale czytam ze do DT80 jest br9es swieca a ja jezdze na NGK R br8es i chodzi bdb ;)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 3 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 prawdopodobnie kosa to bedzie!;) kurcze jak ja bym chcial miec juz rx...ale dobra chłopaki co sadzicie o swiecach denso?!dobre sa?a beru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 ale dobra chłopaki co sadzicie o swiecach denso?!W HMie mam desno i narazie jest OK ale NGK też mi nie padały, chociaż raz w DT 125 85 raz mi nGK padła ale to tylko ten jeden raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjusz Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Witam. Czy Yamaha dt 80 lc2 jest na takiej samej ramie jak yamaha dt 125 ?? (gdzieĹtak słyszałem ale nie jestem pewien) P.S. ile tak Ĺrednio wycišga dt 80 ?? czytałem że jedna 110km/h a inna 70 km/h :? jak to jest tak Ĺrednio :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 poczytaj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 oj qpa po co piszesz takie posty. Masz DT wiec bys odpowiedzial. A nie twoje mega dlugie i duzo wnoszace posty. 8) Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 poczytajMasz DT wiec bys odpowiedzial. A nie twoje mega dlugie i duzo wnoszace posty. :lol: DT 80 jest na innej ramie niż DT 125. Rama w 80 jest troche miejsza ale jest większa od tej w dt 50. A ile wyciągnie to zalezy od zębatek no i czy jest zablokowana czy nie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Mr.Maciek Bardzo pieknie.A z tego co ja wiem to DT80 odblokowana 100-115 "leci"Nie odblokowana okolo 75 km/h Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi