grochu Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 Witam,temat zapewne był już poruszany ale nie szkodzi. Panowie , panie- jaka może być cena wyregulowania zaworów i gaźników w XJ 600. Dzięki z góry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tradasace Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 No faktycznie już był zgadnij teraz : ile razy już był ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 Tyle razy ile kosztuje regulacja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochu Opublikowano 29 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Nie łatwiej napisać kwote?! :banghead:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 31 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 140 gaźniki190 zawory + cena płytek Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 Piotrek i całą zabawę popsułeś:).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 A dlaczego ?To też forma zabawy.Podane ceny z naszego firmowego cennika.Napisz jak Ci się podoba tytułowa strona mojej biblii? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 dobra, a leślibym sam sobie wymontował silnik i przywózł (FZR600), to ile za zawory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 To jest sprawa dosyć indywidualna i nie odpowiem bo po rozwinięciu tematu FZR-600 narobię sobie wrogów na forum, już teraz mam kilku po temacie w którym opisałem problemy ZX9R. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 Faktycznie strona tytułowa wiekiem przypomina biblię:)1920:)...ale chętnie bym ją sobie przestudiował, gdybym znał niemiecki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 To żaden problem dla tej kasiążki warto nauczyć się języka wszystko przed Tobą a ja udostępnie Ci biblię moto.Któryś z mędrców powiedział że jezyka wrogów należy się uczyć , może dlatego na siłę przez jedenaście lat uczono mnie języka rosyjskiego ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 140 gaźniki190 zawory + cena płytekXJ 600 ma zdaje sie reg na srubyPoza tym sporo. Ja płaciłem 210zł za synchronizacje gazników + reg na płytki w XTZ. (oczywiscie płyki nie był wymieniane, bo chyba by to drozej kosztowało, słyszałem ze 1 płytka to srednio ponad 50zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 XTZ-2 cylindry,2 gazniki, XJ-4 cylindry,4 gazniki. Zapewne dlatego tez zaplaciles mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia Pawel Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 a moze sam wyregulujesz,jak potrafisz wymontowac silnik to pewnie dasz rade samemu ustawic zawory :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 XJ600 ma zawory regulowane za pomoca płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi