Hubert Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Jaro,Uzupełnij dane, o które Cię prosiłem, a dostaniesz na maila więcej informacji. To taki warunek, a zarazem mimalna forma zabezpieczenia przed osobami, które chcałyby sobie tylko żarty stroić (nie bierz tego, absolutnie do siebie, jest to zasada generalna). Uzupełnisz dane, dostaniesz pełną informację. Dużo możesz też wyczytać w kilku wątkach w sekcji "podróże". Ogólnie to jest tak, że zamiast bez sensu pałować po Wale Miedeszyńskim czy innej Trasie AK, chcemy pojeździć i pozwiedzać przy okazji.PozdrawiamHubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Hubert,Dane wysłałem i nie tylko. PozdrawiamJaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 He, he, naszywka już przydziargana do kufajki. Zarąbiście wyglada :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 wczoraj wszedłem w posiadanie nowej naszywki i muszę powiedzieć że jest GIT !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 naszywka jest git tak jak git jest Pit. ciekawosc zzera - w ktorym miejscu kufajki ja przyszywacie? tak na sercu, na ramieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Ze względu na niekwestionowaną ważność postaci, po Huzara pofatygowałem się osobiście, aby z należnym szacunkiem odebrać go z rąk Huberta :) Już niebawem, solidnie przyszyty, strzegł będzie zachodnich rubieży RP (tylko przed czym 8O :lol: )Odlotowy jest i tyle! PozdrawiamMirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Naszywka cacy, tylko jak ja zamocować do kurtki z goretexu. Przyszycie raczej odpada. Macie jakiś patent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Ja do skóry przyszyłem, Mirek, nie wiesz, przed czym bronić zachodnich rubieży? Przed nawałą ze wschodu :) Wrocław zawsze broni się ostatni :)Pozdrawiam,Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 do goretexu przyklej kropelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 A może na gwoździe, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi