Skocz do zawartości

Podświetlanie neonem...

Rekomendowane odpowiedzi

Engelsie drogi mlody Człowieku :banghead:

Bardzo dobrze rozumujesz. To, że mi sie nie podoba to nie znaczy ze i Tobie musi. To Twoja wolna decyzja i wcale nie musi mnie zadowalać. Ty masz się dobrze z tym czuć. I już

No to sobie popatrzcie :mrgreen: ...

http://www.engels.mok.waw.pl/festyn/

Niestety nie są najlepszej jakości fotki (za jakiś czas póję porobić jeszcze raz lepsze...) ale coś tam widać... I tak najlepszy efekt to na żywo...

Alf, chciałeś znać zdanie userów to znasz i niepotrzebnie dajesz się ponieść emocjom. Mnie osobiście też takie wodotryski się nie podobają. Co nie znaczy, że potępiam kogoś kto ma takie "bajery" pozakładane. Taki ktoś wywołuje li tylko usmiech pobłażania.

Sam lubię upiekszać swoje moto. Do XT np. pochromowałem sobie kratkę ochronną na tłumik, odkuwkę spinającą silnik z ramą i kolanko wydechu. Uważam, że teraz wygląda znacznie lepiej. To model z 83 roku. Myślę, że tymi zabiegami nadałem mu nieco sznytu klasyczności.

....ciach....

...pusta laska mysli tylko o tym zebys przewiozł ją na swoim moto obok jej kolezanek spod dyskoteki :lol:

...i jest gotowa odwdzięczyć się za to. Co najlepsze, te "puste" laski to w większości NAPRADĘ niezłe szprychy, i chociażby dla własnej satysfakcji "użycia" fajnej laski, warto je przewieźć. Po cholerę, kiedy człowiek nie ma matrymonialnych zapędów, wydawać kasę na kino, telefony, podchody, tłumaczenia i całe te męczące podchody aby zaciągnąć "nie pustą" laskę do wyrka? Nie lepiej podjechać pod dyskotekę, knajpkę i wyrwać "na plecaczka" laskę, często dużo ładniejszą od tej tak zwanej "niepustej"? Będzie kiepska w łóżku, to niech spada, jeszcze tego samego wieczora jest szansa na drugi połów. Jak człowiek jest młody, to szkoda życia na pierdoły.

I nie przepraszam forumowych feministek, bo tak właśnie myślę i tak postępowałem... i wcale nie żałuję!

Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec)

Maniek rozwaliłeś mnie tym tekstem!!!! 8O

A wiesz czemu!? ....bo jest baaaardzo "życiowy"!! 8)

Ja osobiście jeszcze bardzo lubie patrzeć na miny cwaniaczków w ospojlerownaych ryczących i dudniących beemkach czy golfach kiedy lansują sie przed knajpami czy w centrum miasta kiedy to na motocyklach jesteśmy w stanie w 10 sekund odwrócić uwage 95% dziewczyn od nich samym pojawieniem sie a jak jeszcze jest miejsce żeby sypmnąc na gume czy elegancko sie ukłonić stając na przednim kole to klesie najczęsciej poprostu robią sie wielkości krasnali i bardzo często poddają sie zmieniając miejscówke albo rezygnując z rwania tegoż wieczoru i marzą jak to oni by nie zap...lali gdyby mieli motorki.... :twisted:

Nie ma się co oszukiwać. Moto, oprócz zapierdzielania (nie mam na myśli tzw. armatur), ma inne zalety które też należy wykorzystywać. I jedną z najważniejszych zalet jest... wyrywanie lasek!

Każdy ma co lubi - po jeździe, wygłupach i łamaniu przepisów, jedni jadą do garażu/knajpy a'la 2oo pogadać o moto, a inni wyrywać łatwe laski. W końcu po coś zostały stworzone (te laski) a szkoda ich tylko dla dresów w Golfach i BMW....

No chyba, że jest się już statecznym ojcem&mężem&kochankiem. Wtedy już tak lekko nie ma. Ale jak się chce i pokombinuje...

Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec)

Ja przepraszam wszytskich Panów , chciałam tylko zapytać , skąd Wam się wzięło , że wszystkie dziewczyny lecą na motocykle a nie mówie już o neonach?????może jestem jakas inna , ale nie zdarzylo mi się 'poleciec ' na faceta przez Jego moto....Czy Wy naprawde uwazacie nas za mega glupie gesi ktore jak zobacza motocykl to juz , za przeproszeniem , maja mokro miedzy nogami???przepraszam , mze zbyt wulgarnie to ujelam , ale naprawde mnie denerwuja takie opinie o mojej plci....pozdrawiam wszystkich ,niezaleznie od plci;)

ps.co do podstawowego tematu:uwazam , ze diody neony itp pasuja do niektorych moto,np Twoja Hornet wyglada calkiem spoko,jak na moj gust,jak wroce do Poznania to pewnie latwo Cie rozpoznam , chyba ze rozpoczales nowa mode i teraz wszyscy beda swiecic:)

Mycha

spokojnie nie ma co tak brać sobie tego do serca, czy kobieta łamie sobie nogi w wysokich butach dla własnego zdrowia? Czy spędza godziny przed lustrem i u kosmetyczki, cierpi katusze tylko dla siebie i własnej estetyki. Sposobów na merdanie ogonem jest wiele, jedni reagują IQ lub na pawie pióra inni a raczej inne na motorki a jeszce inne na złotą vize i tak juz jest gra idzie o efekt ostateczny nagrodę w głównej wygranej. Tak jak kozacki katamaran tymbardziej fajny sprzęt jest dobrą wędką może nie na panie z czytelni i uniwersytetów (choć też działa uwierz mi) . Jeśli nie działa to na Ciebie OK może działać na kogoś innego lecz napewno coś jest co działa i na ciebie, im mniej tego tym większe wyzwanie im większa góra tym wieksza radość wejścia na szczyt, kobiety same tworzą swoją wartość i to doskonale pewnie wiesz ,sama ją znasz ale są też takie którym tylko motorek wystarczy i uwierz takie też są potrzebne :-)

Pozdrawiam z pełnym szacunkiem dla Twojej opini :-) ;)

hmmmm

pewnie masz racje , moze za bardzo sie unioslam;) pewnie masz rację , każdy lubi co innego...ale pomyśl:chciałbyś mieć dziewczyne która jest z Tobą , bo masz motocykl....?chyba powinniśmy się trzymać jakichś wartośći...tak mi się wydaje.a właściwie:powinnyśmy :oops: pozdrawiam ;)

Oczywiście że nie wszystkie dziewczyny lecą na moto, samochód itd. Co więcej, nie każda z nich jest pusta. Jest wiele takich, które są naprawdę wartościowe, a których nie podniecają faceci na motocyklach.

Ale tu mówiliśmy o TYCH KTÓRE LECĄ, a nie o wszystkich. TAKIE laski są "grupą targetową" dla powyższej dyskusji. Aby jednak i dziewczyny którym podobają się faceci na motocyklach nie czuły się obrażone, zapewnię, że bardzo je szanuję. I chętnie poznam i poświęcę czas aby razem przeanalizować wspólne upodobania...

Więc nie ma się co obrażać, jeśli Ty mycha akurat do nich nie należysz. NIE GENERALIZUJEMY.

Bo to tak, jak by ktoś powiedział, że ponieważ dresy to faceci, więc każdy facet to dres... a na szczęście tak nie jest.