Piotr Dudek Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 Panie handlarz niestać Pana na gazetę? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 25 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 nauczylem sie czytac i zauważylem ze nadal twierdziesz ze jest to przerobiony CBX "Do sprzedania mam Honde CBX550 z 1983 roku, motocykl został poddany gruntowej przeróbce. Wymienione zostało w nim praktycznie wszystko, począwszy od ramy od hondy cbr600f oraz skończywszy na silniku, który jest również od hondy cbr600f z 1989roku" tak wiec dlaczego motocykl nadal nazywa sie CBX?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 nauczylem sie czytac i zauważylem ze nadal twierdziesz ze jest to przerobiony CBX "Do sprzedania mam Honde CBX550 z 1983 roku, motocykl został poddany gruntowej przeróbce. Wymienione zostało w nim praktycznie wszystko, począwszy od ramy od hondy cbr600f oraz skończywszy na silniku, który jest również od hondy cbr600f z 1989roku" tak wiec dlaczego motocykl nadal nazywa sie CBX?? bo tak ma w papierach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 Panie handlarz niestać Pana na gazetę? odkladam na motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 No i po co ta dyskusja jak wszystko jest jasne?Motor jest szczepiony i tyle.Jak silnik i rama to CBR600 a papier CBX to inaczej byc nie moze.To tak jakbys jezdzil Punto z papierami Uno.A ze policjanci powiedzieli ze jest OK to nic nie znaczy.Oni sa tak tepi w sprawach motocykli ze u nich wszystko przejdzie.Pushek ma przeszczepa i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 No i po co ta dyskusja jak wszystko jest jasne?Motor jest szczepiony i tyle.Jak silnik i rama to CBR600 a papier CBX to inaczej byc nie moze.To tak jakbys jezdzil Punto z papierami Uno.A ze policjanci powiedzieli ze jest OK to nic nie znaczy.Oni sa tak tepi w sprawach motocykli ze u nich wszystko przejdzie.Pushek ma przeszczepa i tyle. no wkoncu ktos inteligentny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Pushek-wydaje mi sie ,że potraktowałeś wypowiedz Angela jako pozytywną.A tak nie jest :?To co??Jak "policja jest głupia i sie nie skapnie" to można przeszczepem jeżdzić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FosGate Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 a czy odrazu ze motor szczepiony to czy cbr musiala byc kradziona :| ja mam w paierach ze motor to DR 650 a tak naprawde to DR 600 jedynie rama zostala stara od 650 a tak to wszystko od 600 i cooo??? poprosta mam wszystko w h*ju bo policja tak nic o tym niewie wazne ze naklejki na motorze sa 650 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi