Kostek_86 Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 No ja,jezeli bedzie kasa to jutro oddam Yamahe do serwisu, jezeli nie to w przyszlym tygodniu. Nie wiem kiedy do mnie wroci :cry: Ale kombinujmy, bo jezeli spotkamy sie raz to potem bedzie juz tylko lepiej.Moze zalozymy jakis MC ;) :lol: (joke zeby nie bylo :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Hehe MC, Tyś się chyba nie wyspał że Ci takie dżołki po głowie lataja :twisted: , ja myślę powrócic z moim aniołkiem po 15tym do wrocka wiec skombinujmy jakies spotkank0o wrocławskich moto-zjebów... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Witam,Ja też po 15-tym będę na moto (jak się gdzieś po drodze nie sypne :banghead: ),więc można forumową herbatkę (z wkładką) wspólnie wypić :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Może zrobilibyście sobie wypad do Szklarskiej w jakąś sobotę :?: To i grupa Bogatynia się pojawi :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 ostatnio przemierzałem te okolice...może spotkamy się na Przełęczy Okraj? :lol: P.S. widzę, że tworzy się wrocławsko-okoliczne-państwowo-prywatne forum... :lol: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 polecam pomysl wyjazdu do szklarsiej poreby! trasa przez strzegom - jest tam wzglednie maly ruch, sa zakrety i pagorki wiec jest roznorodnie, a przed sama szklarska bonus - kilka fajnych winkli ( a potem jeszcze mozna pojechac w strone przejscia w Jakuszycach i poogladac piekne widoki gor izerskich i tez zaliczyc fajne zakrety z super asfaltem.I spotkac ekipe bogatynska... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 może spotkamy się na Przełęczy Okraj? Może Ścięgny (Western City) koło Karpacza??? Jako punkt startowy, potem np. Okraj, Czechy, powrót przez Jakuszyce na Szklarską ??? Trzeba tylko wyczekać jakiejś suchej i cieplejszej soboty :banghead: Co na to reszta????? PS. Ładna mapka okolic do obejrzenia pod adresem http://mapy2.atlas.cz/mapviewer/mapviewer.aspx wystarczy tylko powiększyć rejon Trutnowa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Jezeli bedzie moto i kasa to ja sie pisze :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 może spotkamy się na Przełęczy Okraj? Może Ścięgny (Western City) koło Karpacza??? Jako punkt startowy, potem np. Okraj, Czechy, powrót przez Jakuszyce na Szklarską ??? Trzeba tylko wyczekać jakiejś suchej i cieplejszej soboty :banghead: Co na to reszta????? Ja jestem chętna... nie dość że ładne śmiganko się szykuje :twisted: to jeszcze poznanie nowych ludzi 8) Pogoda ma być coraz ładniejsza, więc tylko czekać na słoneczko i jazda... pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 wkoncu gipsona zdjeli wiec ja tez sie pisze.... krotka kuracja i mysle ze na juz w nastepnym tygodniu bede sprawny .... wiec jestem za a nawet przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 No ja jak tylko juz bede miał spowrotem moto we wrocku to jademy nima bata na mariole trza sie spotkac poijezdzic i :banghead: 8) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 tam po czeskiej stronie tez sa ladne widoczki jak kogos to rusza... i krete drogi, dobry asfalt. Jechalem w zeszlym roku przez szklarską, jakuszyce i po drugiej stronie gór wzdłuż granicy do Lubawki. Spoko spacerek, po tamtej stronie krążyli też niemcy na moto. Fajnie tam jest, domki na wsiach zadbane, nawet takie bardzo stare... tak że pisać się, pisać :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit 1200 S Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Też bym z wami pośmigał, ale jak wychylę głowę za okno to troszkę pada, weekend ma być taki sam więc... Co do czeskiej strony, to też sobie kiedyś zrobiłem wyprawę z Jeleniej do Jakuszyć i po czeskiej stronie do Lubawki. Szczerze powiem że troszę mnie nerki bolały, asfalt nie najlepszy, ale warto było bo widoki świetne, nawet gdzieś po drodze lotnisko mijałem. Można się wybrać POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Też bym z wami pośmigał, ale jak wychylę głowę za okno to troszkę pada, weekend ma być taki sam więc...Pisałem wyżej że czekamy na cieplejszą i suchą sobotę 8) na razie wynika że Astarte i PGR będą mieli moto dopiero po 15-tym, więc może ustalmy wstępnie datę na 21.05 ??? Co na to reszta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 na ten weekend jest custom show w zgierzu - więc ja raczej odpadam :cry: :banghead: :x Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi