greg Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Co z ta Bielawa chlory bo cos temat ucichł, Kaka jeszcze zyje :icon_razz: ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 żyje i hałasuje mi tu pod blokiem, hehe ;)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 czołgiem, znacie może jakieś dobre miejsca na ognisko we WRC? albo w niedalekiej okolicy? Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Ostatnio ekipa pod wodzą Kaki i Zjebów-Pasteurkowców wyruszyła na piknik do Jelcza nad jeziorko. Fajnie, spokojnie, woda, las, zero ludzi ... bo to była 23.00 ;) Ale grill się udał ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumbo Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Witam Jak szukacie dobrego miejsca na ognisko lub grila to polecam jeziorko w kamieńcu wrocławskim.Blisko wrocka i dobry dojazd(Kawałek szutrami ale przynajmniej z dala od głównej ulicy) ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Jelcz - spoko, dojazd z każdej strony obczaiłem, ale jak w Kamieńcu dojechać nad to bajoro? Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoła Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 witam wszystkich wrocławian na forum ;)WIEKIE POZDRO :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumbo Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Do kamieńca jedzie sie tak jak na jelcz.Na wysokości sklepu "MAX" trzeba skręcic w prawo (jadąc od wrocka) w osiedlowa droge.Potem mostem nad odrodą.Jeszcze jakieś 500 m szutrami i jestes na miejscu. Jak ktos bedzie chciał tam pojechac niech da znac to sie przyłącze.Mieszkam bardzo blisko. Pozdrawiam :icon_twisted: Przed chwilą byłem zobaczyć jak dojazd nad "BAJKAŁ" w kamieńcu.Droga dojazdazdowa jest troch koślawa ale dojechałem moto bez żadnych problemów.Nad jeziorem było kilku spławikowców na rybkach i jakiś kolo pływał na desce.Do okoła laski więc z drewnemna ognisko nie powinno być problemów. Teraz tylko ustalić termin odwołać loty komarów i zarezerwowac pogodę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Do okoła laski więc z drewnemna ognisko nie powinno być problemów.A inne laski też są??? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 mumbo, te laski same przynoszą drewno? my tyłka ruszać nie musimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumbo Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) Bartic, Te laski robią laski, a nie drewno noszą a jak będziesz chciał troche przyjemności tobędziesz ruszał tyłkiem :) Nara Edytowane 17 Maja 2006 przez mumbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 to moze w piatek wieczorkiem ognisko na bajkale? co wy na to? oglada ktos pogode?:) coś widze ze do piatku to sie tu nikt nie zdazy odezwać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Z tego co wiem to w piątek wieczorkiem to spora grupa wrocławian będzie się bawić w Lubsku :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 (edytowane) Z tego co wiem to w piątek wieczorkiem to spora grupa wrocławian będzie się bawić w Lubsku :clap:ku*wa ... właśnie do mnie dotarło, że do Lubska mam 620 kilosów w jedną stronę... A Ty Krasnal narzekasz, że masz zawsze daleko na zloty :clap: Edytowane 18 Maja 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 ku*wa ... właśnie do mnie dotarło, że do Lubska mam 620 kilosów w jedną stronę... A Ty Krasnal narzekasz, że masz zawsze daleko na zloty ;)Prot nie pękaj :) ja mam aż :D 200 km z Wrocławia :clap: A co do grupy wrocławskiej to z najświeższych źródeł wiem, że uszczupliła się ona bardzo... :clap: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi