dangel Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) :icon_rolleyes: Jestem tu pierwszy rok mało znam miasto narazie sie nie "wychylam" hehe słuchaj to ja proponuje żebyś wpadł a chętnie pojeżdżę z tobą po wrocku.Mój kumpel miał podobny problem: bał sie do wrocka przyjechać katamatranem, jednak gdy przyjechał, wsiadłem na fotel pasazera i zaczołem mu mówić i pokazywać miasto. potem trochę sam pojeździł i powiedział że w sumie to nie ma się czego bać.myślę że z moto jest podobnie, może we wrocku trza barziej uważać Barticto ja się odezwę do Ciebie pozdrawiam Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez dangel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 myślę że z moto jest podobnie, może we wrocku trza barziej uważaćTym bardziej że we Wrocku mimo remontu centrum, jest naprawdę sporo miejsc gdzie jeszcze jest kostka brukowa. A ta jak wiadomo nie trzyma tak jak asfalt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 ja jeżdżę po wrocku od niedzieli i nie mam większych problemów. oczywiście 'tfu' przez lewe ramię no i na kostce jadę jak ostatnia pi*da, ale za często łapię uślizg tylnego, żeby szaleć przy składaniu się. ale zawsze trzeba uważać!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Oki panowie więc jak mnie tylko wypuszczą z domu rodzice to przyjeżdzam :icon_rolleyes: narazie czekam na tablice! To mi sie podoba odrazu uprzejmie itp MOTOCYKLIŚCI TO PORZĄDNI LUDZIE!! :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 ja jeżdżę po wrocku od niedzieli i nie mam większych problemów. oczywiście 'tfu' przez lewe ramię no i na kostce jadę jak ostatnia pi*da, ale za często łapię uślizg tylnego, żeby szaleć przy składaniu się. ale zawsze trzeba uważać!Uśmiałbyś się jak ja Cebrą po kostce jadę, normalnie śmiech na sali :crossy: Jeszcze jakby to była sama kostka to spoko, ja najbardziej nie lubię kostki i jakiś dziwnych łat asfaltowych, które są wyżej niż sama kostka, normalnie masakra :banghead: Za to na dobrej drodze sobie dogadzam :icon_rolleyes: Jedynka i do odcięcia :icon_rolleyes: :bigrazz: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Hejka... ktoś smiga w południowej części Wrocka ?? wioski Kąty Wrocławskie, Skałka, Krzeptów i te okolice ... Ja dopiero mam za sobą pierwsze 1000km na moto więc dopiero przyzwyczajam się ... dlatego wolę jeździć po wioseczkach :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelP Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 ja najbardziej nie lubię kostki i jakiś dziwnych łat asfaltowych, które są wyżej niż sama kostka, normalnie masakra :icon_rolleyes: Ja nmam ciarki na plecach jak w łuku na kostce pojawiają się fragmenty torów tramwajowych, wtedy zagladam w lusterka czy w razie gleby ktos sie po mnie nie przekula. Jedno jest pewne, mamy w naszym kochanym miescie prawdziwy poligon PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Uśmiałbyś się jak ja Cebrą po kostce jadę, normalnie śmiech na sali :crossy: Jeszcze jakby to była sama kostka to spoko, ja najbardziej nie lubię kostki i jakiś dziwnych łat asfaltowych, które są wyżej niż sama kostka, normalnie masakra :banghead: Za to na dobrej drodze sobie dogadzam :icon_rolleyes: Jedynka i do odcięcia :icon_rolleyes: :bigrazz: pzdr @starteI to jest zaleta mojego pierdzika: kostka - nie kostka jakies 10km/h roznicy w predkosci :DJak mialem uszkodzona oprawke przedniej lampy, to wieczorem na kostce mialem disco przed soba:) Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zawsze trzeba znaleźć plusy :banghead: A miasto jest tak hardcorowe ze jak ktos polata caltys ezon po Wrocku to moze isc spokojnie na eliminacje do Motocrossu dla amatorów i nawet Goldwingu objedzie wszystkich :icon_rolleyes: :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Hejka... ktoś smiga w południowej części Wrocka ?? wioski Kąty Wrocławskie, Skałka, Krzeptów i te okolice ... Ja dopiero mam za sobą pierwsze 1000km na moto więc dopiero przyzwyczajam się ... dlatego wolę jeździć po wioseczkach ;) Zawsze trzeba znaleźć plusy :D A miasto jest tak hardcorowe ze jak ktos polata caltys ezon po Wrocku to moze isc spokojnie na eliminacje do Motocrossu dla amatorów i nawet Goldwingu objedzie wszystkich :banghead: :crossy: Rozsądek i jeszcze raz rozsadek, ja mam przejechane jakieś 600 i jeżdżę po Wrocku bez żadnych obaw ale z świadomością, że jak kosteczka - to jadymy jak pi.... :bigrazz: jak dziurawo - to pchamy :icon_rolleyes: itd. itp. No i tak jak napisał PGR jak już się Wrocek objeździ to już żaden hardkor nie będzie straszny :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Kaska GSik hula jak ta lala. Jutro wracamy do Ciebie i bedziesz mogła przetestowac nowy garnek :banghead: :icon_rolleyes: :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Kaska GSik hula jak ta lala. Jutro wracamy do Ciebie i bedziesz mogła przetestowac nowy garnek :icon_razz: :icon_razz: :)No i co ja mam na to powiedzieć :( PGR - kocham Cię :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Ja też :) :banghead: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Witam Wczoraj ze Szfagrem wrociliśmy na Hornecie z Londynu, masakra 1380 km w jeden dzień, a tak zmarzliśmy ze do dzisiaj chodze jak kaleka - temperatura we Francji i Belgii 0 C , po 20 km zmiana kierowcy bo palce zamarzaja:) ale motor daje razy 200 z niego wycisnelismy:)Kto chętny na latanie w niedziele, godzina ok 12 u Maria pod garazem??? Pisać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Piękny wyczyn Gregu. Szacun. Niestety nie polatam z wami ... Kurcze, jak ja mam daleko do was ... :banghead: Ale żeby nie było - niedziela=Bieszczady :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi