boczu Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 NIKT ??!! no bez jaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 No to bazar wrocławski sie odbył. Byłem, widziałem , nabyłem ubranko. A nikt nie zadzwonił. A może moje PW nie doszło? Szkoda. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczu Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 kiepsko było ;) mało moto , dużo dezeli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 no był bazar był... zdobyłem pare namiarów nie kupiłem nic i skrzywdziłem telefon - niezły bilans 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 No to bazar wrocławski sie odbył. Byłem' date=' widziałem , nabyłem ubranko. A nikt nie zadzwonił. A może moje PW nie doszło? Szkoda. Pozdrówka[/quote']To bardzo typowe. Wsrod forumowiczow najlepiej idzie umawianie przez forum a realizacja najczesciej zadna.Badz cierpliwy ja prawie rok walczylem aby sie spotkac z wroclawskimi motocyklistami i raz sie udalo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Wsrod forumowiczow najlepiej idzie umawianie przez forum a realizacja najczesciej zadna. No to Michał teraz nam dowaliłeś ;) Fakt, faktem, że ostatnie "zorganizowane" spotkanie odbyło się w okrojonym stanie ale następny raz będzie pomyślniejszy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 ja prawie rok walczylem aby sie spotkac z wroclawskimi motocyklistamiJakiś miesiąc temu zmusilem sie do przeczytania całego tematu o Wrocławiu. I małe Michale sprostowanie. Nie "prawie rok" tylko "ponad rok" ! I nie nasza to wina. Nie chce mi się cytować Twoich wypowiedzi, z których wynika, że ciągle Ci coś stoi na przeszkodzie. Tobie - nie nam.To bardzo typowe. Wsrod forumowiczow najlepiej idzie umawianie przez forum a realizacja najczesciej zadna.No tu kolego to dowaliłeś. I powiedz jeszcze, że we Wrocku biją murzynów ! :mrgreen: Po moto naszego kolesia w daleką podróż - pojechały 4 osoby, a dodatkowe 3 osoby były już na miejscu. Tegoż wieczora Lornetę okupowało pomiędzy 16 a 18 osób. Po bajzlu we Wrocku, jak weszliśmy ponownie do Lornety, to obsługa załamała ręce i nie chciałbys usłyszeć komentarza kelnerki. Zlot we Wrocku, na który nie mogłes przyjechać przybyło ponad 40 osób. Na tę cześć oficjalną. Bo w przeddzień w Czeskim Filmie było zaledwie 25 osób. Bo to taki spontan był. Przyjechałeś raz, po ponad roku, w okresie kiedy studenci mieli ferie, ktoś tam miał szkolenie firmowe, ktoś tam leżał z temperaturą, ktoś tam miał kaca i wyciągasz bardzo pochopne wnioski, że tylko się umawiamy i do niczego nie dochodzi. O imprezach okazji zakupu motockla, przykręcania tablic w motocyklu, ładowania akumulatora w motocyklu, naprawy rozrusznika w motocyklu nie wspominam. Dowody na to są w większości na forum. Więc nie chrzań przyjacielu farmazonów, bo jak ktoś nas jeszcze nie zna, to Ci uwierzy. Podpadłeś chłopie przeokrutnie nieprzemyślanym postem, więc na najbliższy swoj zjazd zjeżdżasz z kratą okowity na przeprosiny. AmenP.S. A Drogowcowi wyjaśniłem dlaczego tak się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Wszystko co piszesz Procie mądre jest zaprawde ale z tym sie nie zgodze:) we Wrocku biją murzynów ! Na 2 czarnoskórych przyjaciół jakich znam 2 dostało we wrocku:) jeden w biały dzień pod pregierzem, 2 w klubie JAZDA o godzinie 19-20 na parkiecie :DDD wiem ze to nie smieszne ale w calej tej polskiej zeczywistosci to jest smieszne i to bardzo:) a tak poza tym to SZACUN po dwakroć : Kaśka, Prot, Kaśka II, Mario, KAKA, PGR, Szfagier, Greg + brothers, Konik, Mischel, Igła, Embrion, Jerry, Kask i pewnie jeszcze ktos kogo nie pamietam z racji sklerozy ale za duzo ludzi w za malym odstepie, a wlasnie: Major ale cos nieaktywny na forum, [ Dopisane: 08-03-2006, 19:07 ]KU*wa jednak skleroza:D szacun po sasiedzku Boczu, pod latarnią najciemniej:DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 No tak Sosna - przyznaję Ci rację. Nie pomyślałem o tym, o czym piszesz i o czym wiedziałem. Wobec tego powiem tak: No tu kolego to dowaliłeś. I powiedz jeszcze, że Curie-Skłodowska była kobietą ?!?!?!? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 jeszcze raz:) po kolei bo sie zaplątało:) Widziales ze ich biją ale udając ze nie wiesz napisales ze nie biją?;) i z czym dowaliłem?:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Dlaczego sie tak zaraz na mnie denerwujecie ?Piszac o dobrym umawianiu sie bez realizacji nie mialem na mysli tylko wroclawskich motocyklistow tylko forumowiczow ogolnie. Pisalem o tym nie raz juz na tym forum, i bylo to przemyslane.Nie miejcie do mnie zalu prosze - ja tez nie mam do nikogo.Chcac zachecic Drogowca do dalszych prob spotkania sie z Wami napisalem ze mnie po roku sie udalo. Zgadzam sie ze to bylo takze z mojej winy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Curie-Skłodowska BYŁA Kobietą!!! Słyszałem to w jakimś filmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Curie-Skłodowska BYŁA Kobietą!!! Słyszałem to w jakimś filmie... Hehehehe a może Kaczyńska też jest kobietą, co ? :twisted: Nie obrażaj nam tu kolego kobiet, OK ? :twisted: Co do Michała - no może mnie poniosło bo mam "te" dni, chce mi się, a nie mogę ( chodzi o jazdę) - ale precyzuj koluniu myśli. W związku ze złożeniem samokrytyki wybaczamy Ci i obniżamy karę do wysokości pół kraty okowity. Może być Absolut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 wybaczamy Ci i obniżamy karę do wysokości pół kraty okowityDziekuje za przebaczenie !!Na razie na kare mnie nie stac wiec najblizsze zjazdy spedze w samotnosci.Może być Absolut.A Stołowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Michał już raz przeszło bez wkupnego ale następnym razem musisz pozyczyc od babci poł renty i do hurtowni monopolowej skoczyc :mrgreen: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi