Prog Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Jutro jestem w Bydgoszczy, a w piątek mam gości o 18, jesli nie macie więc nic przeciwko może zaproponuję sobotę? Nie wiem jednak czy to dla Was dobry termin? Dla mnie ok. Tylko Ucio musi wyrazić zgodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) ODEZWA :wink: YO YO YO :biggrin: Współbracia i siostry Moczymordy i Moczymordczynie :biggrin: W ramach jedynie słusznej akcji: "MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE" planuję wybrać się z pielgrzymką do Zduńskiej Woli (trasa na Łódź przez Sieradz). Cel jest podwójnie szczytny :wink: Primo PROPAGOWANIE JEDYNIE SŁUSZNEGO ŚRODKA LOKOMOCJI JAKIM JEST NIEWĄTPLIWIE MOTÓRRRRRR ORAZ UŚWIADOMIENIE KIEROWCOM ŻE TAKI WYNALAZEK MATKA ZIEMIA WYDAŁA :icon_exclaim: :notworthy: Po drugie primo ODEBRANIE MOJEJ SU Z RĄK KRWIOŻERCZYCH TUBYLCÓW :icon_exclaim: Odsiecz będzie prowadzona atakiem frontalnym na drewutnie mojej ukochanej Ciotki, która broni zewsząd z całych sił jedynie słusznego w/w środka lokomocji (taktyke możemy jeszcze obgadać - atak zaciśniający pierścień również wchodzi w grę). Rozpoczęcie desantu planuję na niedzielę o godzinie 10tej rano na stacji SHELL'a przy al. Aleksandra Brucknera (okolice centrum handlowego "Korona", przedłużenie al. Jana Kochanowskiego patrząc od strony Mostu Szczytnickiego (obecnie będącego w remoncie, tymczasowa konstrukcja z drewna i stali), wiedząc, że co poniektórzy jutro (tj. w sobotę) muszą niestety pracować (Panie daj im siłę). Pogoda ma dopisać, 12-14*C zachmurzenie małe, bez opadów. NIECH MOC TŁOKÓW BĘDZIE Z WAMI :icon_exclaim: PIS :notworthy: Ps. Potrzebuję jednego chętnego ochotnika, który dowiezie mnie na miejsce na swoim rumaku, tudzież rumaczycy (klacz lekko uwłacza). Edytowane 7 Marca 2008 przez ImperatoR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Chłopaki urwałem się na przepustkę ze szpitala :icon_rolleyes: ma który ochotę pośmigać jutro ok.12 - powinno być z 10 stopni? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Chłopaki urwałem się na przepustkę ze szpitala :icon_question: ma który ochotę pośmigać jutro ok.12 - powinno być z 10 stopni? :notworthy:obawiam sie że bym cie nie dogonił,ale masz racje -nie śmignąc jutro-to juz lepiej leżec w szpitalu!pozdrawiam serdecznie bracie! :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Bandit, Ty się lepiej kuruj, a nie zrywaj od znachorów. Tą metodą to pośmigamy razem koło grudnia. Ale wtedy to chyba na sankach :) Czemu Cię nie pocięli (pytanie mało subtelne, ale noszące znamiona troski o kolegę-motocyklistę)? ucio P.S. Nasze piękne, żółte naklejki. O której chcecie się jutro spotkać na Solnym żeby je odebrać? Proponuję 18 albo 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubulek Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Mi pasuje 18, ale jeśli innym inaczej to się dostosuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Przesunęli mnie na poniedziałek :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Ok, dzisiaj o 18 na Solnym dajemy naklepki... ucio P.S. Saska, Solny to ten plac, na który wjeżdża się schodami od ul. Kazimierza Wielkiego :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 KAzimierza Wielkiego?? A które to Kazimierza Wilekiego?? ps. te,bandit, a ty wiesz ze nie ma czegoś takiego jak przepustka ze szpitala? Formalnie jesteś cały czas na jego stanie, więc jak się rozpierdolisz, to tylko ten oddział na kórym "leżysz" może ci pomagać. Czyli reasumując, pogotowie może albo nie chcieć ci pomóc (co może i mało prawdopodobne, ale w Polsce różnie bywa), albo - co niemal pewne - obciąży Cię kosztami operacyjnymi :] have najs dej Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Z braku chętnych akcja odwołana, jest tez inny powód, ale chwalić się nim nie będę :) PIS :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 jest tez inny powód, ale chwalić się nim nie będę Deszcz? :) ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 bo zimno? bo daleko? bo sie nie wyspałeś? Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik-mik Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Deszcz? :biggrin: ucio deszcz.. mroz... 10 stopni przecież ... nie wiedziales ze sie nie powinno w taka pogode jezdzic ?;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Wycieczka w ogolnym mniemaniu sie nie odbedzie, natomiast ja sam po moto jade - POCIAGIEM jutro z samiuskiego rana, bo zaden z Was KOLEDZY na moj apel nie odpowiedzial. Deszcz, zimno, nie wyspales sie --> prosze, tylko przez litosc nie bede wypisywal waszych wymowek... :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Imperator ja by chętnie pojechał ale do szpital chyba bym nie zdążył...ssss i tak mnie już na forum zjebke dostałem :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi