ucio Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 10:30 swietokrzyska :) - do zo Tylko nie zapijacz, cobyś mógł się jutro stawić :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 a jaki jest cel podrozy w ogole??? jaka trasa naczy sie. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Tylko nie zapijacz, cobyś mógł się jutro stawić :bigrazz:[/quot a ja chyba zapijaczylem :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Szkoda, ze nie zajrzałem wczoraj.. widzę ze straciłem ciekawą przejażdżkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 noo bardzo ciekawa :D ale bedzie nastepna i nastepna... http://picasaweb.google.com/Marcinpoprostu...orka5KilkaZdjec http://picasaweb.google.pl/nikulek/Prochow...415500238838978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Szkoda, ze nie zajrzałem wczoraj.. widzę ze straciłem ciekawą przejażdżkę :icon_question: aj tam ciekawą...takie tam - pitu pitu :bigrazz: pozdro Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Bandit22 pisze się na następną wyprawę dajcie znać wcześniej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evik3 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Bandit22 pisze się na następną wyprawę dajcie znać wcześniej !!! musisz zaglądać na stronke :icon_mrgreen: www.smipm.eu takie wyjazdy bywają bardzo spontaniczne. Nie zawsze z tygodniowym wyprzedzeniem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 oooo...evik tutaj?? witamy, witamy :icon_mrgreen: pozdro251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 musisz zaglądać na stronke ;) www.smipm.eu takie wyjazdy bywają bardzo spontaniczne. Nie zawsze z tygodniowym wyprzedzeniem :D dzięki, dzięki już się nawet zarejestrowałem na pewno nie przegapię następnego wypadu ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evik3 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 oooo...evik tutaj?? witamy, witamy :biggrin: pozdro251 Saska ;) ja tu dawno jestem tylko nie wyrabiam z czytaniem nie mowiąc o pisaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 hie hie hie :buttrock: Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) widze ze fajnie bylo na wycieczce,tez bawilem sie wzmierzchu w sobote ale nie z wami i troche przedobrzylem i odrzylem popoludniu po czym szybko najad;lem sie i na rumaka peespozdro dla kolegi z zielonego bandziora co spotkalismy sie na 1 maja kondon ciekawe czemu mi nie rosnie od pewnego czasu przebieg ? he? Edytowane 11 Lutego 2008 przez kondorio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Sluchajcie, czy ktoś z obecnych tu zacnych Motowłaścicieli posiada wolne miejsce w garażu na Sępolnie lub w okolicach?Nie koniecznie musi być go tyle (miejsca) żeby oprócz moto jeszcze jakieś klamoty trzymać, wystarczą 2-3 m2 :-) Pozdro! Ps. Ciuchy zakupione, "gejowski stajl" zaaplikowany - będzie można klepać mnie w skórzaną pupcię :) (Panie mają pierwszeństwo!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Wrocławska motocyklistka melduje się :) witajcie, czy szykuje się w najbliższym czasie jakiś wypad za miasto? pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi