Bandit22 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 A dzisiaj... śnieży! Kto wczoraj nie skorzystał :biggrin: niech żałuje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Się jeszcze w sezonie nadrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Albo jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Szok z tym sniegiem, myslałem juz ze lato idzie:D Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Kudłaty , spoko jeszcze zdazysz polatac hehe . spotkamy sie w gorach m,oze to razem polecimy gdzies :icon_rolleyes: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ja chce do Kletna jechać, jakis wyoad tam trzeba by zrobić.może za tydzien do Złotego Stoku pojade. Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Kudłaty weź poczekaj aż będę miał sprzęta z powrotem we wro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Jak pogoda dopisze to też sie chętnie pisze :icon_rolleyes: na przejazdzke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-GS500E Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Witam wszystkich. Ja tu kompletnie nowy jestem więc musze cos napisać chociaż :) A co do pogody no to fakt dzisiaj sie zrobiło strasznie, lecz prognoza na najbliższe dni całkiem optymistyczna. Poza tym wczoraj troche śmigałem po Wro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 heh. Dzisiaj nadrobilem zaleglosci :banghead: 3h polatalem po wro i okolicy. Jezeli chodzi o jakis wiekszy wypad to od 9 lutego (nastepny week)jestem do dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 heh. Dzisiaj nadrobilem zaleglosci :wink: 3h polatalem po wro i okolicy. Jezeli chodzi o jakis wiekszy wypad to od 9 lutego (nastepny week)jestem do dyspozycji. siema widzialem cie na piewszego maja, stalem na swiatlach na przeciwko, tez polatalem zalozylem lipna tablice i bylem u mariana i gonza w drukarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 ja profilaktycznie dopaliłem opone:D zeby nie było że jestem kat, musiałem ją oczyścić z oleju, w którego plamę wjechałem na stacji benzynowej =] pozdro251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 czesc - kondorio. Nie poznalem kolegi :icon_evil: nowy sprzet i te sprawy. Byles jednym z trzech widzianych wczoraj motocyklistow we wro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) Kondorio, przestań Ty nas już wku**wiać i zapodaj wreszcie foty nowego sprzęta!!! :icon_exclaim: Nie bądź taki tajemniczy don Pedro :cool: ...bo następnym razem przewrócę Cię na przejeździe :icon_exclaim: ucio Edytowane 30 Stycznia 2008 przez ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 przyznać sie, łąjzy - ktoś dzisiaj latał?? ja przed takim dużym rondem z kostką wystraszyłem jakiegoś jegomościa na BMW. stał grzecznie w korku za radiowozem :P - sorry stary :icon_mrgreen: szukam cały czas jakiejś ciekawej miejscówki, gdzie można by troszkę po winkielkach poszaleć, na razie znalazłem tylko dwa wiaduty przy moście grunwaldzkim i tunel na kazimierza.ktoś ma jeszcze jakieś pomysły? pozdro251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi