x. Maślak Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Bardzo byś się zdziwił, jaka to różnica, zwłaszcza na "dole". Ale jeśli nie jeździsz często we dwójkę, a z motocykla jesteś zadowolony, to po co zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 A gdzie to się Ksiądz podziewał tyle czasu?Bardzo lubilem czytać Twoje posty.Nie bylo Cię chyba z pół roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 z virago zawsze mozna przesiasć sie na drag stara clasic 1100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 W ostatnich postach nie ma emotikonów, więc nie wiem, czy to sarkazm czy poważnie tak koledzy... :roll: Otóż nie zawsze można się przesiąść z Virago na XVS, także z powodów, o których gentlemani nie rozmawiają. Poza tym Drag Star nie ma już zwrotności Virki, przy swojej chopperowatości dość krótkiej między osiami. To słoń na parkingu, po prostu cruiser. Mi się trafił jak ślepej kurze ziarno i wcale tego Opatrzności nie wymawiam (to już trzeci XVS, drugi tej pojemności) i dziękuję za ponad 130ooo km zrobione Drag Starami, ale Virago 1100 pozostaje moim najulubieńszym customem.Off-topic:Ponieważ miałem sporo problemów z harcersko-kapelańskim pojazdem 4x4, udzielałem się ostatnio na innym forum. Poświęcałem też prowadzeniu stronki www olimpiady teologicznej. Ale czytam regularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDIT Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Myślę że narazie pozostanę przy moim virago jezdze nim juz 2 sezony ale dopiero ten bedzie legalny gdyz wcześniej wstyd sie przyznać śmigałem bez uprawnien wiec moje trasy były w granicach 80 km i z powrotem :) , myśle ze pojezdze nią jeszcze sezon lub 2 gdyz jestem z niej bardzo zadowolony mimo rocznika 90' stan jest naprawde extra pozatym ma sporo bajerów i super extra głosne wydechy (nie są to orginalne wyprówane tylko jakies nieseryjne), a co bedzie dalej to zobaczymy dzieki i pozdrawiam :P !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Virago to naprawde fajne i dobre MOTO :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDIT Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgadzam się z tobą Przemek w 100 procętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 w zeszłym tygodniu kupiłem mojej żonie virówkę 535 - takie se to moto - małe, co do osiągów to nie mam zdania bo jechałem nim tylko ze 10-20 km ale są zalety na kołek aby zmienić tylną oponę sam podniosłem to moto pozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 A JA KOCHAM MOJA VIRAZKE ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Klaus, jak Żona nabierze wprawy (a wirówka ma otwarty silnik :?: ) to możesz czasem i Twoją 800-ką nie nadążyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Proszę x. Maslaka będę się bronił nogiema i ręcema.Ale najważniejsze by zawsze była modlitwa w rytmie V. Pozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 mam pytanko!gdzie mogę kupić gmola do virażki? znacie jakieś adresy? niestety tematu o gmolach nie znalazłem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@LY Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 witamczy poszukiwania virago trwaja? jak tak to ja swoja sprzedam bo zmienilem sprzeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 gdzie mogę kupić gmola do virażki?Kiedyś już pisałem o gmolach' date=' ale 'funkcja' szukaj coś szwankuje więc skrobnę jeszcze raz. Zobacz -> http://www.motomy.duh.pl/ Do mojej 535 zamontowałem gmola dużego i jestem zadowolony. Pasuje jak ulał, chyba że masz założone nieoryginalne podnóżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 mam do was pytanie. o olej. w wydruku danych technicznych od byłego właściciela mam, że olej silnikowy powienien być SAE 20 W 40 SE - 2.81. wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że w instrukcji obsługi, którą dostałem do mojej virażki, jest napisane tak:olej silnikowy SAE 20E40 do pracy letniej do 5C oraz SAE 10W30 do pracy letniej do 15C no i zgłupiałem, a moje doświadczenie w tej materii jest znikome...więc co mam wlewać? mam wymieniać olej w zależności od temperatury? pozdrawiambartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi