bartic Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 yo,ktoś się bawił już napinaczem? jakieś wskazówki? bo nie bardzo wiem jak jest napinacz po eng.ielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 wiecie... napinacz. od łańcuszka rozrządu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osaj Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 zbyhu ! mam do ciebie pytanie, no może nie do ciebie a do tych co odpowiedzą na moje pytanie...mam 2 znajomych co mają wirówki 535 i ci moi znajomi palą rozruszniki. tzn. jeden z nich to rekordzista na 4 lata użytkowania spalił go 3 razy...drugi 2 razy ale o półtora roku ma dłużej wirówkę.Nie wiem jak to się ma do tego modelu, bo jestem użytkownikiem zupełnie innego typu sprzętu pt. CR 250.rozważam nad kupnem jakiegoś 4 suwa sporo myślę nad jakimś KTM-EM ale kości zaczynają zawodzić, więc zacząłem się rozglądać za jakimś chopperem albo cruiserem coś w tym stylu.wirówka ale ta 750 zainteresowała mnie najbardziej, jak starczy kasy to ta 1100. ale zostańmy przy 750. czy ona ma też takie problemy ze starterem? a w ogóle co ją morze boleć. interesują mnie modele do 95r.pcham się w dziedzinę o której prawie nic nie wiem...lata lecą, a jeździć trzebapozdro!! cześć.właśnie wczoraj spaliłem rozrusznik w virago.napchałem się go ładnych parę km. i właśnie szukam coś po necie.zacząłem podejżewać ,że to ja jestem szczególnie uzdolniony do psucia ale jeśli to sie zdarza,to kamień spadł mi z serca.a motor mam od niedawna,więc jestem ignorantem.pozdro.aha mozna znależć na necie instrukcję naprawy virago Clymer'a w PDF ale po angielsku.ja po trochu tłumaczę translatorem i dość przystępnie i ze zdjęciami jest wyłożone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 http://www.motocyklisci_gostynin.mdi.pl/aktualnosci.htm cos dla viragowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 A ja właśnie przeżywam chwile grozy... :icon_biggrin:Moja dopiero co zakupiona Virażka właśnie okazała się nie w pełni sprawna. Nie wiem jeszcze co to może być, ale coś mi stuka w jednym cylindrze i mam problemy z odpalaniem na zimno. muszę ją pochechłać kilka razy żeby odpaliła (niezależnie od ssania).Jestem załamany i chyba dzisiaj udam się do jakiegoś mechaniora... Pozdrawiam.Cielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 wymień świece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 te co je wyjąłem to były mocno brudne a jedna mokra i nie wiem czy nie w oleju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 a po wymianie już chodzi dobrze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 no lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 jedz na regulacje do serwisu, wymień olej to podstawa przy zakupie moto lepiej teraz wydac kilka złociszy i jezdzic bez stresu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Jesli teraz nie wyregulujesz, to niedługo bedzie "lepiej", nowe świeczki też się zaplują. Daj zaworki i gażniki do ustawienia - nie poznasz motocykla! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 no właśnie umówiony jestem na koniec tygodniadzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 koledzy , potrzebuję na "gwałt" serwisówkę do yamayki 535 !!!będę bardzo wdzięczny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSS Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 koledzy , potrzebuję na "gwałt" serwisówkę do yamayki 535 !!!będę bardzo wdzięczny :biggrin: Poszukaj na www.virago.com.pl to jest forum miłośników virago. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioder Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 czesc wszystkim,jestem "swieżakiem" jeżeli chodzi o motory. Czytam od paru miesięcy co i jak, i zdecydowałem się własnie na Virago 535. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z trójmiasta byłby w stanie pomoć mi w zakupie tego cuda. Albo chociaż powiedzcie na co powinienem zwrócić uwagę? z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi