kaka Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 masz mój głos pozdro kaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 masz mój głos pozdro kakaNo Viragowcy głosować.....ja zagłosowałem.... ViragoYama wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 VY wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!1 jak tak dalej będzie to marne szanse w konkursie banditowcy przodują;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 glosik oddany VY najlepszego :icon_twisted: :icon_mrgreen: ale mam kaca :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 DZIĘKI ZA głosy !!!!czekam na kolejne a co do kaca - to musiało być wczoraj grubo u Janka cooooooo;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Qdlaty tego sie nie da opisacto trzeba bylo przezycmoze zdjecia po czesci to odzwierciedla ale... :icon_arrow: ... :icon_twisted: ... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 DZIĘKI ZA głosy !!!!czekam na kolejne Powinność spełniłem :) Spóźnione ale szczere jak pijackie wywody, życzenia dla VY PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Powinność spełniłem :P Spóźnione ale szczere jak pijackie wywody, życzenia dla VY PozdrawiamKjujikwitaj 9-10 impreza w swieciu u mmm757 zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 witaj 9-10 impreza w swieciu u mmm757 zapraszamyWidze "bzyku "vel "żeberko" iz prawie jak gospodarz sie czujesz ale żałuj że nie byłeś w sobote OLI goloneczki w piwie mniam mniam mniam :wink: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 9-10 tez bedą :lalag: Janusz i Qdlaty nie pracuje sie tyle :wink: odchodzi sie od pracy w weekendy!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowaleon Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Witam :banghead: Czy któryś z dumnych posiadaczy Virówki ma może na zbyciu półeczki do Virago 535 (rocznik 1992, jeśli w ogóle jest jakaś różnica)nie jechałem szybko, a mimo wszystko samochodziarz mnie nie zauważył... nie patrzył w lusterko bo wyjeżdżał z boku :/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 no panowie viragowcyopuszczamy siezadnych rozmow, czy wszyscy sa zapracowaniczy raczej jezdza za duzo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łojant Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Powracam dzisiaj na forum nareście , miałem problem z netem. Dwa miesiące minęły i 3000 nakręcone Virażką. Dwa miesiące minęły, trochę przygód.Ogólnie zaje..ście , jest tak jak myślałem a nawet dużo lepiej.udał mi się idealnie połączyć dwie sprawy które umilają życie.Co to za Głosowanie? Nie jestem w temacie.Pozdrawiam wszystkicha swoją drogą mieliście rację, moto jest naprawdę guuuut. Howg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 kowaleon - będę o tobie pamiętał. bo u mnie (w tym roku :D ) półki idą do wymiany. jeśli jednak nie masz parcia na czekanie, to lepiej zrobić, bo nie wiadomo, czy znajdziesz 'używane' pozdrawiambartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Witam po długiej nieobecności:-( Zastanawiam się czy nie szykuje się jakiś fajny zlocik VIRAGO - 535 i innych... Virówek... :icon_mrgreen: - chyba,że przeszkadzają WAM inne pojemności... :) POZDRAWIAM - VIRAGO 750 :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi