Gość Peter Opublikowano 7 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2003 Poszukuje osoby z okolic Sulejówka, która pomogłaby w zakupie motocykla wiosną (z okolic Sulejówka). Doradziła by itp. (oczywiście) nie za darmoche :). Nie chcę sam kupować, a że to byłby mój pierwszy moto boją się naciąć za pierwszym razem. Nie znam nikogo kompetentnego w tych sprawach. Pozdrawiam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2003 Witam Pucek pisalem do ciebie na maila i na PW ale nie odpowiedziales. Jesli jestes nadal zainteresowany pomoca to pisz. Jesli ktos inny bedzie zainteresowany to rowniez oferuje swoja pomoc w Rzeszowie i okolicach. PozdrawiamWiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiobaran Opublikowano 9 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2003 WITAM. Extra pomysł.Chętnie pomogę, obszary mojego działania :lol: , moga objąć: - WARSZAWĘ - WOJ. LUBELSKIE - czasem RADOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DERBIIK Opublikowano 9 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2003 Mieszka ktos w okolicach lublina????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 13 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2003 20-827 Lublin, ul.Jana Lisa 13, tel. +48 81 742-64-91 SUZUKI GSX INAZUMA 1200cm3 rok 1999, przebieg 16700 km, kolor czerwony metalik stan bardzo dobrybike26.jpg YAMAHA XJR 1300 rok 2000, przebieg 16 tys. km, kolor czarny stan bardzo dobrybike36.jpg YAMAHA XJR-1300 rok 2000, przebieg 10,4 tys. km, kolor czarny, stan idealnybike42.jpg http://www.motopasja.ldc.pl/motocykle.php Czy ktoś może coś więcej na ten temat ???? bo jestem jeszcze bez motorka !!! a y Poznania dalekoPOZDRAWIAM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2003 Poszukuje osoby z okolic Sulejówka, która pomogłaby w zakupie motocykla wiosną (z okolic Sulejówka). Doradziła by itp. (oczywiście) nie za darmoche :). Nie chcę sam kupować, a że to byłby mój pierwszy moto boją się naciąć za pierwszym razem. Nie znam nikogo kompetentnego w tych sprawach. Pozdrawiam !!!! Nawet znam jeden komis w Sulejówku i często tam bywam, jak coś to pisz na PW. Pozdrawiam, paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 15 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2003 20-827 Lublin, ul.Jana Lisa 13, tel. +48 81 742-64-91 SUZUKI GSX INAZUMA 1200cm3 rok 1999, przebieg 16700 km, kolor czerwony metalik stan bardzo dobrybike26.jpg YAMAHA XJR 1300 rok 2000, przebieg 16 tys. km, kolor czarny stan bardzo dobrybike36.jpg YAMAHA XJR-1300 rok 2000, przebieg 10,4 tys. km, kolor czarny, stan idealnybike42.jpg http://www.motopasja.ldc.pl/motocykle.php Czy ktoś może coś więcej na ten temat ???? bo jestem jeszcze bez motorka !!! a y Poznania dalekoPOZDRAWIAM :) NIKT NIC NIE WIE___ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 16 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2003 Pusto tu jak w mojej butelce po piwie. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 16 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2003 Jak znajdziesz motorki w Białymstoku, to Ci odpowiem, do Lublina mam kawałek i kiepskie połączenie PKP - przez Warszawę 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 18 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2003 to połączenie mamy tak samo idealne :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 18 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2003 Wszystkie maszyny jakie oglądałem mają coś spier...one. A moze kupić nowe SV650? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2003 Wszystkie maszyny jakie oglądałem mają coś spier...one. A moze kupić nowe SV650?jak Cie stac, to ja bym sie nawet nie zastanawial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 18 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2003 Wszystkie maszyny jakie oglądałem mają coś spier...one. A moze kupić nowe SV650? Piciu!Ja tam bym wybrał ZR7 - w tej samej cenie, a jakiś taki poważniejszy.Dyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 23 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2003 Kłaniam,Nie... No super idea! Ja tam jestem lajkonik ale mam dojscie do cyfrówki i moge przesyłać rozmaite wzdecia i close-up'y. Kabel jest to mogę słać :mrgreen: Gruss!I.PS.Nie wiem czy to sie dzieje wszystkim ale pierwsza strona tego tematu ładuje sie w jakimś gigantojęzycznym formacie 8O Musiałem skakać od lewa do prawa przez jakieś dwa, dwa i pół ekrana. Dziwność istnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 26 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2003 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi