nika Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 Ja już poczyniłem pierwsze kroki żeby taką próbę ustawić w Warszawie jak się ciepło zrobi.Już są pierwsi sponsorzy więc szanse są coraz większe.jak bys był na zlocie motocyklowym to byś nie musiał czynić kroków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 Jaaaaaaaaaasne!!!!!Ja nie mówię o chlaniu do oporu i popisach na gazie tylko o profesjonalnie przygotowanej BEZPIECZNEJ próbie sportowej dla wszystkich.zazwyczaj chlanie jest po takich konkurencjach , ale jak bede spowrotem w kraju to pisze sie na 100% tylko zróbcie podział na klasy żeby niebyło, że 100 konne sprzety bija jakieś padaki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesion 26 Opublikowano 6 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2005 Hello panowie, co Wy "cudze chwalicie swego nie znacie" , czyżby u nas nie było takich "magików" :?: W rozmowach to sami mistrzowie jazdy :!: na kole ,przód, tył, a tu pare kółek, ósemek nie potraficie zrobić. :oops: Goście jeżdżą bardzo dobrze, ale to kwestia wprawy, nauki. Więcej wiary w siebie to i Wy pewno nauczylibyście się tak śmigać.Niedżwiedzia można nauczyć tańczyć na dwóch łapach to i Wy potraficie śmigać na dwóch kołach. ;) ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oociep Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 hehe juz nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gagee Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 ale ten działa....http://perso.wanadoo.fr/babwin/divers/gym_s.wmv pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 15 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 ale ten działa.... http://perso.wanadoo.fr/babwin/divers/gym_s.wmv pozdro.dzieki Gagee, filmik musialem usunac z serwera, sorki za to - ale juz jest nowy link tak ze OK :D p.s. a co do proby w Wa-wie to fajnie bylo by takie zmagania zobaczyc - moze nawet bym sie przejechal! choc mam kawalek... Pozdrawiam i zycze powodzenia w organizacji Ryży Koniu!Maciek 'vasiliy' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 Jesion wszystko ładnie pięknie tylko kto Ci zasponsoruje części maszynę opony itd :?: Chyba mi nie powiedzie że ten gośc z filmika nie zaliczył ze 100 gleb zanim doszedł do takiej wprawy... A w tym kraju kogo na to stac :?: Każda gleba to jakieś koszty opony co chwile do wyrzucenia... :? Nie mówiąc już o jakości polskiego "asfaltu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 cos nie dziala le kicha :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 No to się szybko obudziłeś 8) Ryży co tam z tą impreza "jak się ciepło zrobi" :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipfer Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Ja jestem pod wrażeniem umiejętności. Nie znalazłem tego filmiku, ale jak był to do kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Pokaz fajny i jest jeszcze duże pole do nauki. Ale oglądając sugeruję wyłaczyć dźwięk. Piekielnie irytują te azjatyckie komentarze/okrzyki (cokolwiek to jest)... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teslasim Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Trzeba było przyjechać do Krakowa na I zawody jazdy technicznej to wszyscy tak musieli śmigać bo między oponami nie mieli innego wyjścia :icon_mrgreen: a ten gość na filmie jedzie jak chce tam mu nie wyjdzie to tam skręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Są o wiele godniejsze filmy na YT ze skośnookimi policjantami zdaje się - lub w ogóle 'skośnymi' użytkownikami motocykli w stylu ZZR 1400 / GTR. Tam to chłopaki dopiero warsztat pokazują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Takie opanowanie moto daje większe szanse na przeżycie - ale to truizm :) Tyle że sporo po naszych drogach śmiga mistrzów prostej a potem zdziwienie że nie zmieścił się w zakręcie... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacuś Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Takie opanowanie moto daje większe szanse na przeżycie - ale to truizm :) Tyle że sporo po naszych drogach śmiga mistrzów prostej a potem zdziwienie że nie zmieścił się w zakręcie... :) To prawda. Niedawno byl odswiezony podobny watek i rowniez bylo stwierdzone ze to jest wyuczona pokazowka ciekawe jak daja rade w normalnych warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi