Hubert Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 Witajcie,Temat został zapoczątkowany w "piwie", ale tutaj będzie bardziej pasował. Powstała inicjatywa na przyszły sezon. Z przyczyn geograficznych dotyczy osób z Warszawy i okolic, ale osoby zainteresowane z innych stron są jak najbardziej mile widziane. Sprawa wygląda tak:W przypływie geniuszu chcemy zorganizować małą watahę motocyklistów zainteresowanych weekendowymi objazdami historycznymi. Wstępnie tematem przewodnim są fortyfikacje i umocnienia Mazowsza. Jak nam to wypali to myślimy o dalszych trasach: MRU, Mazury, Przemyśl (wtedy to już nie będą raczej wypady weekendowe :banghead: ). Innymi słowy chcemy się zabawić w historyczną turystykę motocyklową. Osoby, które chciałyby się przyłączyć, proszę o wiadomość na PW. Stworzę bazę i roześlę za jakiś czas wszystkim, którzy się zgłoszą. Będzie to zapewne na początku stycznia. W styczniu też chcemy się spotkać i obgadać, co nas dokładnie interesujei jak się do tego przygotować. Osobiście wyobrażam sobie, że zanim gdzieś pojedziemy, to ktoś się będzie musiał poświęcić i przygotowac się merytorycznie, co byśmy wiedzieli, co oglądamy. No mercy!Na razie skład przedstawia się następująco:Ryży Koń BzykMiro_N jako "Nasz człowiek w MRU"Hubert, czyli moja nieskromna osoba.PozdrawiamHubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 Bardzo dobry pomysł. POPIERAM :banghead: I choc mieszkam 250km od Wawy to chetnie sie wybiore na dobrze zorganizowaną wycieczkę motocyklową, dziki której zobaczę dużo ciekawych zabytków Mazowsza. Tak trzymać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 Z checia dolaczyl bym, ale niestety moje 50cc nie bedzie dobrym kompanem w podrozy.Jestem w klasie hist-filozof [etyka], za rok maturka... przydaloby sie powtorzenie i rozszerzenie wiadomosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 Witka, jestem jak nabardziej za, moge nawet na ochotnika przygotowac sie merytorycznie z jakiegos działu (rozdzialu :banghead: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 29 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2004 jo tysz jo tysz...Tysz kcem do "Grypy Histerycznej" Sygeruję przybrać nazwe "MC Kustosze" PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 30 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Witam,Odźwięk przerósł moje oczekiwania :banghead: Na razie do grupy zgłosiło się 14 osób, w tym 3 osoby spoza Warszawy deklarujące pomoc w przypadku wyprawy w ich rejony. Oto lista, które w jakiś sposób odpowiedziały na inicjatywę:Ryży KońHubertBzykMiro_N (Międyrzecz)VlaadJagdtiger (Trójmiasto)BernMrrozio vel Kawa Muzyk (Kraków)KaczesOccultYacoIcea_PL BullsonProśba: jak zgłaszacie się do tej inicjatywy, to podawajcie mi na PW; imię, nazwisko, telefon, e-mail, ujeżdżany sprzęt. Ułatwi nam to dalsze działania. PozdrawiamHubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 Może ustalmy wstępnie datę sptkania. Ponieważ nie mam jeszcze grafiku dyżurów na styczeń, łatwiej będzie mi się dopasować, jeżeli ustalimy coś wstępnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 Może ustalmy wstępnie datę sptkania. Ponieważ nie mam jeszcze grafiku dyżurów na styczeń' date=' łatwiej będzie mi się dopasować, jeżeli ustalimy coś wstępnie.[/quote'] Dokładnie, warto by było sie spotkac i obgadac sprawe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 genialny pomysł.tylko szkoda,że nie mam czym jechać..... :P :P :banghead: :P :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 20 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2004 No to jeszcze raz się dopiszę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 21 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2004 Coś mi zeżarło posta. Ale co mi tam, napiszę jeszcze raz.:PSpotkanie planowane jest wstępnie na 15 lub 22 stycznia (nie mam jeszcze rozpiski swoich wyjazdów na styczeń, a chciałbym na nim być, więc wybaczcie brak precyzji), w każdym bądź razie będzie to sobota, godzina 17-18. Mam nadzieję uzyskać potwierdzenie moich terminów przed Świętami i wtedy ostatecznie coś oktrojować, podsyłając wszystkim, którzy się zgłosili, zaktualizowaną listę uczestników (oczywiście na maila). Po ostatnich wydarzeniach na Forum odrobinę się nam ona skurczyła, ale i tak przekraczamy 20 osób.PozdrawiamHubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 29 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2004 Coś ucichło w temacie, a ja już 15 styczeń zaklepałem wolny od roboty i obowiązków rodzinnych :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 30 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2004 Co chcesz? Święta :PTermin potwierdzony. Spotykamy się 15 stycznia. Co do miejsca spotkania, trwają targi. Puszczę informację na maila i pw, jak utargujemy.Powtarzam:SPOTKANIE 15 STYCZNIA. Już szykuję mapę z zaznaczonymi fortyfikacjami:)PozdrawiamHubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 30 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2004 A nie będzie to trochę niefortunny termin? Coś mi się obiło o uszy, że wtedy jest motobazar w Łodzi i pewnie parę osób zechce tam pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2004 Bardzo fajna inicjatywa.Myślę, że grupa siedlecka w sile Zbycho, Żul, Andrzej i ja też się przyłączy do wspólnych objazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi