Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Grudnia 2024 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2024 Brasil wraca do kalendarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Panowie sezon 2025 to będzie kałuwa! KTM od połowy sezonu nie rozwijał motocykla a w przyszłym bez dotacji może nie wyjechać na tor! Japonia słabo! Marquez ograł wszystkich najgroźniejszych rywali taktycznie i ma na 50% pewny tytuł w 2025. BMW i Suzuki w MotoGP to pic na wodę. Szkoda ale wiało nudą już w tym roku... Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 17 Grudnia 2024 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 2 godziny temu, pit napisał: Panowie sezon 2025 to będzie kałuwa! KTM od połowy sezonu nie rozwijał motocykla a w przyszłym bez dotacji może nie wyjechać na tor! Japonia słabo! Marquez ograł wszystkich najgroźniejszych rywali taktycznie i ma na 50% pewny tytuł w 2025. BMW i Suzuki w MotoGP to pic na wodę. Szkoda ale wiało nudą już w tym roku... tego się obawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Cytat No niestety pod naciskiem sądowym KTM będzie musiał przedstawić plany wyjścia z MotoGP a to ogromny cios dla dorny lub liberty media... Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 26 Grudnia 2024 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 Ciekawy wywiad z Jackiem https://news24h.cafex.biz/blog/jack-miller-drops-truth-bomb-on-disappointing-motogp-ktm-exit?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1imoI8OoqfleT9xzG7hd2fKDTvAU6Qd50MWstU1DTEQEgXGofMk3in-bw_aem_hz7ryd2D2tBfnlit1A4MKg Zaczyna się... Nasz Mick o problemach KTM https://www.scigacz.pl/Czy%2CValentino%2CRossi%2Curatuje%2CPedro%2CAcoste%2CZamieszanie%2Cwokol%2CKTM%2C51038.html?utm_source=FACEBOOK_SCIGACZPL&utm_medium=FBPOST_Mick_Rossi_Acoste&utm_campaign=NEWSYSCIGACZPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Stycznia Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Od 2026 motogp bez ktm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Dziś czytałem, że nie potwierdzone. Mają ograniczać kasę gdzie się da, ale potwierdzenia nie ma. Myślę że coś pewniejszego będzie koło 30 stycznia, gdzie mają prezentację zespołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Stycznia Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Z innej beczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano Sobota o 09:55 Administrator Udostępnij Opublikowano Sobota o 09:55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano Sobota o 10:49 Udostępnij Opublikowano Sobota o 10:49 Tak, tak trzeba kupić bilety na Brno, do końca stycznia są tańsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano Niedziela o 19:10 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:10 Ja niestety nie pojade do Czech, bo Marta ma piknik lotniczy w Gryźlinach, ale może do Niemiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano Poniedziałek o 08:38 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 08:38 Kupiłem wczoraj 🙂 Do Niemiec już nigdy nie pojadę na żadną imprezę, byłem na koncercie u nich i to bydło jest 🙂 już lepiej myślę że na Węgry się wybrać, jak pasuje termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano Poniedziałek o 11:14 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:14 (edytowane) Przemek, napisz, i opisz mi jak to wyglądało, na priva... bo mojej kobicie musze to przetłumaczyc... Węgry odpadają, bo to 2 połowa sierpnia- ma dyżur w szkole... i lipa... Pozdr Edytowane Poniedziałek o 11:15 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi