bozztom Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 witam, mam problem chcialem zmienic olej w hondzie vfr ale jest problem bo nie mam rachunku poprzedniego wlasciciela, i nie mam zielonego pojecia jaki byl wlewany. mozna mieszac oleje? nie domyslacie sie jaki mogl wlac? duzo jest mozliwosci? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 Skorzystaj z opcji "Szukaj". Ostatnio temat był omawiany szczegółowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 Napisz więcej o przebiegu i stanie motocykla - czy bierze olej, kopci itp, czy może to okaz zdrowia i świetnej formy :-), to powiem Ci coś konkretnego. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozztom Opublikowano 23 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 stan dobry 50tys przebiegu,bierze troche oleju i kopci tylko przy starcie chwile. Nie wie ktos ile wlewa sie oleju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Który VFR ???? rok prod. ???Do silnika wchodzi 3,1 litra 10W/40 SE po 93 roku SG Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 SE po 93 roku SG Nawet przed 93 można dać klasę SG, podana jest minimalna. Najpopularniejsze półstyntetyki to Motul 5100 10 w 40 i Castrol Actevo. Oba w cenie trochę pona 30 zł za litr. Nie wiem jak w VFR400 (bo chyba o tym rozmawiamy), ale większośc motocykli ma ilośc oleju wybitą na silniku, w okolicach wlewu. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 Paweł do VFR400 wchodzi 2,5 litra oleju Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozztom Opublikowano 30 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Piotr, a Ty tez masz vfr400 ze tak sie orientujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Niestety nie mam ale kila takich wynalazków przywracałem do życia.W/g mnie jeden z piękniejszych silników motocyklowych. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi