_KEITH_ Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 Czołem, Jeżdże od dwóch sezonów na Drag Starze 1100, nie zauważyłem ściągania. Przy prędkości ok 100 czy mniej puszcze kierownice i sprzęt jedzie ilealnie!!Jeźdżę w tym sezonie sporadycznie na Virago 535 i troche to czułem, na początku jak kupiliśmy sprzęta ale wymieniłem opony, i było znacznie lepiej. Ściąganie jakby delikatne na lewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 17 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 hmmm jednak bede musial go dokladnie sprawdzic moze ktos ma jakis zaufany serwis ktory to solidnie sprawdzi ! ale nie laserowym pomiarem ;) Cytuj FXST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_virag535 Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 ja na swojej wirówce nie widziałem takich zjawisk, wręcz przeciwnie, jak się przesiadłem z Uralca to byłem w szoku że to to samo tak prosto jedzie jak się puści kierownice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 w jakiej hondzie Cei sciaga Pawle ? VT1100 CB 650 Nighthawk - z tego co wiem rozmawiając z Vlaadem, jego VT500 miał podobnie. Michał - jeździłem BMW (r1200c) nie mówię tu o bujaniu motocyklem na postoju które praktykowałem na Twoim motocyklu :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 VT500C - bez trzymanki prowadzi sie prosto - przy szybkim dodaniu gazu potrafi zabujac nieraz ale nie mozna powiedziec ze caly czas w ta sama strone a raczej to losowo ale kardanu sie raczej nie czuje podlug urala ktorym kiedys jezdzilem. VF750C znajomego troche buja na kardanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 VT500C - bez trzymanki prowadzi sie prosto - przy szybkim dodaniu gazu potrafi zabujac nieraz ale nie mozna powiedziec ze caly czas w ta sama strone a raczej to losowo ale kardanu sie raczej nie czuje .Rzeczywiście w VT500 reakcje od wału były minimalne, ale jednak wyczuwalne. Natomiast w CB650 czuć wyraźnie bujanie i przechyły. Być może jest to kwestia mocy, lub raczej wielkości momentu obrotowego (w VT500 ok 45-50 Nm, w CB650 ok 65-70 Nm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 Bardzo się dzisiaj starałem...W miejscu gdzie mieszkam było słonecznie i ciepło jak na porę roku(10C)Bardzo chciałem sprawdzić czy mój sprzet ma wyraźne oznaki działania kardana.Niestety tak cholernie mocno wiało że na prostej trasie (jak to bywa dookoła pola) jechałem pochylony na bok jak w zakręcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 19 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 no wczoraj babska pogoda byla a dzis snieg ;) ech rozbieram przód ;) podejzewam jakies braki oleju lub cos w tym stylu bo jak wiezdzam na nierownosci to przednie zawieszanie jakos głucho dudni !!!! Cytuj FXST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi