Ghostraider Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 Witam! Chciałbym się dowiedzieć ile jest łożysk w silniku w Simsonie SR50 i najlepiej gdyby ktoś podał również wymiaru tych łożysk. Następne pytanie to czy opłaca się kupować łożyska C3 do zwykłego simka czy zwykłe niemieckie czy chociażby polskie nie rozlecą się po 5000 km :?: :roll: P.S. Wie ktos co powinno się znajdować w tej czarnej obudowie filtra powietrza w Simsonie i gdzie ewentualnie mógłbym to kupić bo u mnie jest pusto 8O P.S.2 Z góry dzięki za odpowiedź ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekrudy Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 O ile sie nie mylę to tam powinno być pusto :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 10 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2004 Według mnie coś tam powinno być bo inaczej nic nie chroni gaźnika i jak coś do niego wpadnie może równie dobrze wpaśc do gaźnika, a później do cylindra. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 10 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2004 w tej czarnej obudowie filtra powietrza ...powinien byc filtr powietrza ;) z tego co sie orientuje to filtr jest "zapinany" na otworze w obudowie a w srodku pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 No chyba ze jest pusto a co ty chcialbys tam miec? Filtr zapinany jest sprezyna do taj puszki Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 11 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 No nie wiem bo w nowszych skuterach jest coś podobnego do gąbki, a ja nic nie mam i myślałem, że coś tam ma być ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 11 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 No nie wiem bo w nowszych skuterach jest coś podobnego do gąbki, a ja nic nie mam i myślałem, że coś tam ma być ;) hehe ... to wlasnie jest filtr :lol: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ysy Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 polskie łozyska sa okl, ale japonskie sa tansze... (powaznie) idz ze starym lozyskiem do sklepu z takowym asortymentem to ci dobiora i kup lepiej w pozadnym sklepie z łozyskami a nie u "pana Kazia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 i lepiej zapłać więcej i jezdzij dłużej........za jakośc sie płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 Kup lozyska skf do moich moto uzywalem zawsze czy to w kolach czy to na wale. Nigdy zadnych problemow moim zdaniem jedne z najlepszych lozysk warto je kupic, a szczegolnie na wal. A jak z cenami to nie wiem bo moj ojciec mi z roboty zalatwial. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 16 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 w simsonie :2x 6204 lozyska na wal6203 skrzynia,16004 skrzynia,6000 skrzynia,6004 skrzynia. Polecam C3 KOYO z www.kemot.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 16 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 Dziękuje za odpowiedzi tylko szkoda, że dopiero po paru miesiącach. Ale W końcu i tak nie wymieniłem łożysk bo zamiast nich stukał mi kawałek wiertła w silniku 8O :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi