lukaszkubie Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Witam. Czy ma ktoś jakieś rozeznanie w motocyklach big dog z silnikami s&s ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 7 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 A co potrzebujesz wiedzieć, czego nie ma w necie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkubie Opublikowano 8 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 Jak sprawują się filmiki s&s, i ogólnie jak wrażenia z jazdy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Mój ciężki w jeździe w cholerę niewygodny, trzeba mieć dużo motywacji i samozaparcia żeby tym pojechać gdzieś dalej. Ale jak już dojedziesz to zbiera się gromadka ludzi wokół. A o S&S pytaj FISa wie o nich wszystko. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkubie Opublikowano 16 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Chodzi właśnie o to jak się jeździ, mechanicznie dam sobie rady, dałem z HD to i z s&s dam.... Dziękuję za odp. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Ten ponad 2 litrowy nie wytrzymuje konfrontacji z Ducati 748, tak w przyspieszeniu, jak i na trasie 5 km, sprawdzone w 2006 o ile pamięć nie myli...na moście przez Narew w Wiźnie, i potem kierunek Osowiec...To tyle co mogę pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkubie Opublikowano 21 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 A to chyba nie Moto do ścigania się) ale dzięki za informacje ... Zresztą i tak już za późno bo już stoi w garażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Nie wiem, ja się nie znam, od 40 lat jeżdżę 2 kółkami, trochę dłubię, jeździ się sprzętami od słabej terenówki 12 KM ( DR 125), przez Dniepra z koszem, po 150 KM Ducati, kiedyś myślałem nad H-D, ale ten który mi się podoba, jest poza moim zasięgiem finansowym ( XR 750 w aluminium, lub chociaż XR 1000 z początku lat 80-tych), zresztą teraz z tego co widzę co się dzieje na drogach, uciekam w teren... i dlatego czekam, aż Ducati w przyszłym roku zacznie wypuszczać nową 1 -cylindrówkę, ma 150 kg, to już mi pasuje, koła szprychowane do jazdy w terenie już mam hehehe... Co do w/w, no cóż, trochę podziwiam ludzi, którzy jeżdżą takimi sprzętami, trzeba mieć naprawdę sporo samozaparcia i być naprawdę spokojnym i ułożonym człowiekiem... Gratuluję wyboru i zyczę przyjemnej eksploatacji i kręcenia wielu mil.... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkubie Opublikowano 21 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 W sumie zobaczymy jak się na tym jeździ.... Ja już miałem 3 H-d i na TC103 się zawiodłem i każdemu odradzam... A podobno jest coraz gorzej. Także teraz jak bym miał coś kupić z h-d to albo EVO albo... Nic) wybrałem nic czyli big doga na s&s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 2 godziny temu, jannikiel napisał: Co do w/w, no cóż, trochę podziwiam ludzi, którzy jeżdżą takimi sprzętami, trzeba mieć naprawdę sporo samozaparcia i być naprawdę spokojnym i ułożonym człowiekiem... Haha dobre... Ja co prawda mam Thunderjeta w gaźniku ale odjazd jaki ma z miejsca ten motocykl jest wręcz atomowy. I nie ma tu grama przesady. Problemem jest co innego, czyli prowadzenie się przy wyższych prędkościach, hamowanie o zawracaniu nie wspomnę. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 No własnie, powiedzmy, że prowadzenie i hamowanie takich motocykli jest umowne hahahaha, znaczy jakieś jest... hahahha...i dobrze, że sa ludzie, którzy lubią takie ręcznie robione motocykle, wszak nie jesteśmy Chinami z czasów mao ( chociaż... za parę lat kto wie... ?), że chodzimy w jednakowych mundurkach i wcinamy jednakową 1 porcję ryzu z marchewką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 W dniu 21.11.2023 o 09:17, jannikiel napisał: Gratuluję wyboru i zyczę przyjemnej eksploatacji i kręcenia wielu mil.... Ja też się przyłączam do gratulacji. Z doświadczenia wiem, że właściciele tego typu pojazdów mają zazwyczaj coś jeszcze w garażu właśnie po to, aby nie doświadczać zbyt dużo tej przyjemności z eksploatacji i kręcenia zbyt wielu mil. W garażu z pewnością sprzęt prezentuje się godnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 W dniu 21.11.2023 o 09:07, lukaszkubie napisał: A to chyba nie Moto do ścigania się) ale dzięki za informacje ... Zresztą i tak już za późno bo już stoi w garażu... Gratulacje i prośba o pochwalenie się 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkubie Opublikowano 5 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 20 godzin temu, lukaszkubie napisał: Jest fantastyczny, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi