KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Jak byłem na tuningu u Kiwiego to się pytałem czyj to rupieć bo jakoś znajomy sue wydawał? Ja rozumiem, wiek, skleroza, demencja ….. musisz jakieś witaminki brać czy leki Miesza Ci sie mocno Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Widzę, że jesteś mocno w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Widzę, że jesteś mocno w temacie Kivi opowiadał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Kivi opowiadał Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkCzasami mu się zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Czasami mu się zdarzaW Dębicy nie mieszka więc dla Ciebie czasami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 W dniu 14.10.2023 o 13:22, KLAUDIUSZ napisał: ze swoim troszke walczyłem ale jak już wszystko ogarnąłem to frajda była mega A coś więcej możesz powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 rafael kuźwa ty prawilny siewca offroadu , ja cię chyba na cr250 pamiętam i na stucati 😞 ? świat umiera 😞 1 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Panie kochany, ja na tym forum byłem chyba ostatnio ponad 10 lat temu , nawet hasła pozapominałem dopiero Dominik z pomocą przyszedł 😅 Offroad w duszy i sercu gra, motocykle naprawiam sobie już tylko od czasu do czasu hobbystycznie, ale warsztat z narzędziami został. Ostatnie lata co prawda na ulicy spędziłem, i raczej Stukata nie sprzedam, ale jak dobrze pójdzie to w po zimie postawie w garażu jakieś hard enduro, bo chęci żeby wrócić do jazdy w terenie przybierają od jakichś 2-3 lat na sile, i nie da się kupna enduro odkładać w nieskończoność 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi