lysy76 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Szkoda życia na afryki czy tenerki bez zawiasu...😎 A założyciel tematu ciska się od czopera, przez turystyki, po duże advenczury jak glut po zdaniu A1.😊 Nic z tego nie będzie, strata czasu i prądu z serwera. 😎 W dniu 16.06.2023 o 11:03, Tommo napisał: Intruder 1800. Szybki i całkiem dobrze skręca i hamuje. Dozbieraj kasę bo stary chopper żaden dobrze jeździć nie będzie. Mój BD ma seryjne 145 koni i jest w miarę lekki (298 kg) jak na prawie dwa litry. Ale zamontowałem mu Thunderjeta i generalnie mam obawy mocniej odwinąć teraz 😁 Że tak przekornie zapytam: To po co zakładałeś? To coś jak giees w lizingu z pełną meblościanką na mieście?😎 Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 35 minut temu, lysy76 napisał: Szkoda życia na afryki czy tenerki bez zawiasu...😎 ZAMKNIJ A założyciel tematu ciska się od czopera, przez turystyki, po duże advenczury jak glut po zdaniu A1.😊 Nic z tego nie będzie, strata czasu i prądu z serwera. AdChoices REKLAMA 😎 Że tak przekornie zapytam: To po co zakładałeś? To coś jak giees w lizingu z pełną meblościanką na mieście?😎 Ja bym raczej porównał do laski która cię onieśmiela swoją perwersją w łóżku. Wiesz że żyjesz ☺️ Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Chłopa, co już dawno po 40 i był w Tajlandii, może jeszcze coś onieśmielać? 😁 Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Chłopa, co już dawno po 40 i był w Tajlandii, może jeszcze coś onieśmielać? Może ping-pong show Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 (edytowane) 16 godzin temu, lysy76 napisał: Nic z tego nie będzie, strata czasu i prądu z serwera. Będzie, ale nie dla Ciebie. CBR 1100XX - chyba na tym się skończy na razie, mam dwie sztuki na oku. I tak 95% czasu pewnie będę spędzał na asfalcie, więc nie ma sensu kupować czegoś w stylu off-road, aby sobie przejechać ścieżką leśną lub polną - takie rzeczy to skuterem można zrobić nawet. A Chopperek jeszcze poczeka. Trochę pobrykałem i mi wystarczy. Edytowane 20 Czerwca 2023 przez Damian85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 hehe, jak masz ochotę na XX i nakeda to jest rozwiązanie 🙂 https://swiatmotocykli.pl/motocykle/honda-x11-opinie-swiata-motocykli/ Bo xx z tymi owiewkami to i 250 nie poczujesz.. bardzo dobrze obudowany... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 4 godziny temu, Damian85 napisał: Będzie, ale nie dla Ciebie. CBR 1100XX - chyba na tym się skończy na razie, mam dwie sztuki na oku. I tak 95% czasu pewnie będę spędzał na asfalcie, więc nie ma sensu kupować czegoś w stylu off-road, aby sobie przejechać ścieżką leśną lub polną - takie rzeczy to skuterem można zrobić nawet. A Chopperek jeszcze poczeka. Trochę pobrykałem i mi wystarczy. Motocykl w ogóle jest bez sensu. Pali tyle co samochód, pada na głowę, zanim się ubierzesz to klima przestaje działać w momencie podjęcia decyzji o jeździe... Dla mnie to dalej komunikacją miejską możesz jeździć. Regulamin przewozu przeczytasz i znów za eksperta będziesz mógł biegać...😎 Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Dodajmy ze pozycja na XX-ie nie wszystkim pasuje …… nisko kiera, nogi wysoko i zgięte …… taki tylowy szybki turystyk na autobahny i tyleWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 54 minuty temu, lysy76 napisał: Motocykl w ogóle jest bez sensu. Dokładnie, sprzedaj swój, kupisz sobie karnet na całe lata w komunikacji miejskiej - coś tam wspominałeś, że znasz już rozkłady, same plusy. : ) 39 minut temu, KLAUDIUSZ napisał: Dodajmy ze pozycja na XX-ie nie wszystkim pasuje …… nisko kiera, nogi wysoko i zgięte …… taki tylowy szybki turystyk na autobahny i tyle Hmm, pozycja podobno bardzo podobna do CBR 600 F4 - na motobandzie była nawet recenzja gościa, który wcześniej jeździł F4 i mówił, że odczucia bardzo podobne, tylko maszyna większa i dużo mocniejsza. Dupe trzeba przewieźć na tym i się przymierzyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 No i skończyło się na BMW K 1200S (2006) z ABS (tutaj już słowa @ks-rider krążyły w głowie o tym, że nie warto ryzykować - a do takiego sprzętu ABS się przyda). Na razie zrobione trochę ponad 100 km, hamulce ma niezłe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 24 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 (edytowane) 32 minuty temu, Damian85 napisał: No i skończyło się na BMW K 1200S (2006) z ABS (tutaj już słowa @ks-rider krążyły w głowie o tym, że nie warto ryzykować - a do takiego sprzętu ABS się przyda). Szkoda, ze nie spytales z ktorego roku najlepiej brac. Masz jakis dowod, ze kosz sprzegla zostal juz zmieniony ? Hamulce wyposazone w servo, sa b. spektakularne w dzialaniu choc w modelu servo poszlo sie ......... i zamontowanom konwencjonalna pompe ktora hamuje troszeczke bardziej efektywnie. W jakim kolorze ? Jaki kolor felg ? no to dobrej jazdy zycze a jak sie wjezdzisz, to melduj na bierzaco ! 🤣 @Damian 85 Bez foty sie nie liczy ! 🤣 W dniu 20.06.2023 o 19:29, KLAUDIUSZ napisał: Dodajmy ze pozycja na XX-ie nie wszystkim pasuje …… nisko kiera, nogi wysoko i zgięte …… taki tylowy szybki turystyk na autobahny i tyle Mi tam XX pasowal, ale fakt, ze wtedy ciut mlodsiejszy bylem 🤣 Najwiekszy mankament tego motura to wlasnie brak ABS'u ! I fakt, grzeje sie niesamowicie ! 😉 Edytowane 24 Czerwca 2023 przez ks-rider 1 Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 24 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Spoko @ks-rider, malowanie w biało niebieskie pasy, felgi jasne, wyglada dokładnie jak ten: Jak będę gdzieś śmigał, to wrzucę fotkę. Kosz sprzęgłowy podobno był regenerowany (są rachunki za to), ale i tak wyczuwalne są wibracje czasem, będę musiał to ogarnąć pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Wstaw w razie czego ten od K 1300 i bedzie po problemie, jak bedziesz zmienial, wstaw nowe tarczki. 🙂 Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 BMW - Będziesz Miał Wydatki ;)No ale fajny przecinak, idelany na Autostrady i długie proste Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 25 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 @ks-rider zdjęcie na Twoja prośbę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi